Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CHCEŠ TY PRSA?
Nebo by jsi to dělala jen kvůli tomu chlapovi?
Pokud to druhé, tak chlapovi hoď jednu po čuni a když se nevzpamatuje, tak mu sbal kufry a doporuč mu pevnější, krásnější milenku…
A najdi si lepšího chlapa…
NiKi ![]()
nešla bych. to riziko vedlejších účinků je vysoké. už když začneš narkozou, pak možnost, že se implantáty neujmou, že se musí po čase vyměnit, že je riziko špatného hojení, alergické reakce atd…
já taky nemám prsa nic moc, ale prostě navenek to jist vycpaná podprsenka a doma to nevadí ![]()
Souhlas s Niki.
Vsechny dokumenty co jsem kdy videla - kazdy spravny plastik je i tak trochu psycholog a pokud vyciti ze po tom netouzis ty nedoporuci ti to. Takze pokud po tom ty sama netouzis, vykaslala bych se na to. Za tu bolest to nestoji.
Je to TVOJE tělo, ty si o něm rozhoduješ a ty bys měla vědět, co chceš. Zdá se mi tvůj manžel poněkud sobecký, když nebere v potaz tvé pocity, ale prsa jsou pro něj přednější…
Pokud však o prsa stojíš i ty, objednej se k plastickému chirurgovi, který ti vše vysvětlí a ukáže, třeba to tvůj strach, alespoň z části odbourá…
Musím se přidat k většině. Mám 2 děti a předtím krásná kulatá prsa teď vypadají jako 2 svislé balony. Hnusí se mi to,ale i když o tom mluvím a říkám,že bych s tím chtěla něco udělat,manžel je proti. Prý se mu to líbí-no nevím,asi kecá
a nechce aby se mi něco stalo. Jestli to tvýmu chlapovi tolik vadí,tak ho požádej o plastiku jeho „miláčka“ a uvidíš,jak se bude cukat. Chlapi by se měli pořádně zamyslet nad tím,že žena nebyla stvořena pro krásu,ale pro plození a výchovu dětí a s tím je bohužel spojeno i povadlé tělo ![]()
Já bych šla, pokud bych ta prsa chtěla JÁ. Kvůli manželovi ne.
Další příklad toho, jak jsou chlapi nejkrásnější, nejchytřejší, dokonalí a ženská potřebuje plastiku, aby za něco stála
![]()
Zkus mu navrhnout, aby na sobě něco zdokonalil on. Chtěla bych vidět ten výraz… ![]()
řekla by jsem, že půjdu pokud si on nechá zvětšit penis a jako argument že se toho bojí, by jsem nebrala ![]()
goldenka píše: řekla by jsem, že půjdu pokud si on nechá zvětšit penis a jako argument že se toho bojí, by jsem nebrala
goldenka píše: řekla by jsem, že půjdu pokud si on nechá zvětšit penis a jako argument že se toho bojí, by jsem nebrala
Anonymní píše:
Ahojky všichni, chtěla bych znát Váš názor. Po dětech se mi zmenšila prsa opravdu na nula nula nic. Jsem z toho nešťastná. Manžel chce, abych šla na plastiku, ale z toho mám obrovský strach. Moje argumenty, že se bojím prostě nějak nechce moc slyšet. Jakou vy máte zkušenost se zvětšením prsou, stojí to za ten strach?
Ahoj,
pokud bych chtěla jít já, kvůli sobě a tomu jak vypadám a cítím se, tak bych šla a ať mi to zaplatí.
Jinak ne.
A jemu bych navrhla, že ať si napřed nechá on zvětšit penis, popř. odsát tuk z břicha a upravit prsa také. ![]()
Přesně tak ![]()
takovýho chlapa bych doma teda chtěla mít
,by se mu líbila umělotina ? ![]()
U nás to bylo naopak když jsem se zmínila tak mi to okomžitě zatrhl
za A je to drahé a za B prej hnusné ![]()
Nechapu, jestli na tom bude trvat, vymenila by ho za mladsi, spolehlivejsi a pevnejsi model…
Téééda, takovýho chlapa bych asi kopla do kolene… ![]()
Na plastiku bych šla jen tehdy, pokud bych to chtěla já. Chlap by asi nebyl proti, i by to zaplatil, ale na druhou stranu mi nikdy neřekl, že se mu na mě něco nelíbí. Všechny moje nářky typu „jak já po porodu sundám ta kila“ apod. odbývá „ale prosím tě, jaká kila, kde?“ ![]()
Ahojky všichni, chtěla bych znát Váš názor. Po dětech se mi zmenšila prsa opravdu na nula nula nic. Jsem z toho nešťastná. Manžel chce, abych šla na plastiku, ale z toho mám obrovský strach. Moje argumenty, že se bojím prostě nějak nechce moc slyšet. Jakou vy máte zkušenost se zvětšením prsou, stojí to za ten strach?