Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wiolla píše:Babe007 píše:Wiolla píše:Řekl to blbě,ale po pravdě neznám moc chlapú,co se umí dobře vyjadřovat,většinou plácaj hovadiny hlavně když se to týká vzhledu manželky..To že to neřekl krásně jak snatkovej podvodnik přece není jeho povahový posudek…Já beru vážně spíš činy než řeči.Babe007 píše:Anonymní píše:A o tom to je,sama o nich taky uvažuješ jen tě mrzi,že si o ně na ferovku řekl?pro mě přijatelnejší než milosrdný lhaní a milenka.Dojdi si na konzultaci i s nim,ať to sám slyší ty rizika.Pak se líp rozhoduje.Konzultace k ničemu nezavazuje a můžeš jít třeba k 5 různym doktorúm.
ahoj holky, díky moc za Vaše názory. Jeho slova zněla, tak ty to pro mě neuděláš? ne ve zlém, jen se zeptal, když jsem mu řekla o strachu z těch rizik. Samozřejmě bych chtěla prsa větší, ale ne za každou cenu. Prostě se plastiky bojím, no.„Ty to pro mě neuděláš?“ je pěkně hnusná věta.
Kdyby řekl: „Hele, mně by se to líbilo. Ale záleží na tobě. Však tě do ničeho nenutím…“(i když nebyla třeba řečena ve zlém) Jak pro ně? Co to je? Kde to jsme?
Hmm, to je smutný, že takový neznáš…
Btw, zkus takovýmu chlapovi říct, že má nějak míň vlasů než dřív, o 10kg víc než když jste se seznámili a ty kachličky na břiše, kterýma tě ohromoval, že se taky někam vypařili a jak to jako míní pro tebe vylepšit, co s tím pro tebe udělá… Se na smrt urazí!
NO vzhledem k tomu, že většina chlapů kámošek, co ty prsa už má reagovala podobně blbě a plácala hrozný hovadiny, tak si myslím, že opravdu vyjadřovat se tak, jak ženský chtějí, umí asi málokdo.. ![]()
Babe007 píše:Wiolla píše:NO vzhledem k tomu, že většina chlapů kámošek, co ty prsa už má reagovala podobně blbě a plácala hrozný hovadiny, tak si myslím, že opravdu vyjadřovat se tak, jak ženský chtějí, umí asi málokdo..Babe007 píše:Wiolla píše:Řekl to blbě,ale po pravdě neznám moc chlapú,co se umí dobře vyjadřovat,většinou plácaj hovadiny hlavně když se to týká vzhledu manželky..To že to neřekl krásně jak snatkovej podvodnik přece není jeho povahový posudek…Já beru vážně spíš činy než řeči.Babe007 píše:Anonymní píše:A o tom to je,sama o nich taky uvažuješ jen tě mrzi,že si o ně na ferovku řekl?pro mě přijatelnejší než milosrdný lhaní a milenka.Dojdi si na konzultaci i s nim,ať to sám slyší ty rizika.Pak se líp rozhoduje.Konzultace k ničemu nezavazuje a můžeš jít třeba k 5 různym doktorúm.
ahoj holky, díky moc za Vaše názory. Jeho slova zněla, tak ty to pro mě neuděláš? ne ve zlém, jen se zeptal, když jsem mu řekla o strachu z těch rizik. Samozřejmě bych chtěla prsa větší, ale ne za každou cenu. Prostě se plastiky bojím, no.„Ty to pro mě neuděláš?“ je pěkně hnusná věta.
Kdyby řekl: „Hele, mně by se to líbilo. Ale záleží na tobě. Však tě do ničeho nenutím…“(i když nebyla třeba řečena ve zlém) Jak pro ně? Co to je? Kde to jsme?
Hmm, to je smutný, že takový neznáš…
Btw, zkus takovýmu chlapovi říct, že má nějak míň vlasů než dřív, o 10kg víc než když jste se seznámili a ty kachličky na břiše, kterýma tě ohromoval, že se taky někam vypařili a jak to jako míní pro tebe vylepšit, co s tím pro tebe udělá… Se na smrt urazí!
No vidíš a já mám kolem sebe taky plno kámošek, co je mají a té jedné dokonce její chlap řekl, ať neblbne, že ji raději zaplatí psychologa!
Ona se tedy nakonec nedala a šla na autoaugmentaci, takže to jejího manžela stálo fakt velký prachy, ale nakonec jsou snad spokojení oba (ona rozhodně). A o tom to je. Když to ženská udělá kvůli sobě a ne kvůli chlapovi, resp. když chlap není žádnej povrchní blbec, ale prostě správnej chlap! ![]()
Jasně, je hezké říct, že na plastiku bych šla jen kvůli sobě a jestli to po mě chce manžel, tak je blbec.
Jenže já se manželovi chci líbit, takže kdybych věděla, že bych se mu líbila s úpravou prsů a sama cítila, že to není jen jeho nějakej rozmar, tak bych do toho šla. Upřímně, každá moc dobře víme, kde máme nedostatky.
Já se chci manželovi také líbit..taková jaká jsem..Ona také není dokonalý a bude to už jenom horší.. ![]()
ale třeba mě se manžel fakt nelíbil, když začal tloustnou. Brala jsem si štíhlého sportovce, který se zajímal o spoustu věci, se kterým jsme podnikali spoustu akcí a najednou jsem měla doma pecivála, co seděl u compu. Promluvili jsme si a zjistila jsem, že stejný dojem má on ze mě.
To, že se lidi mění a stárnou, neznamená přeci, že to musíme přijímat s tím, že je to ten člověk, kterého miluji. brzy bych ho taky milovat už nemusela.
Ja teda nevim, ale ja takovy prsa docela casto vysetruju a uprimne… chapu, ze nekdo jde na plastiku po amputaci, ale proc nekdo rad a dobrovolne podstoupi tolik rizik jen proto, aby mel prsa vetsi a nenormalniho tvaru? Mam pocit, ze uz jsem videla prsa tolika zenskych, ze tolik jich neuvidi za zivot vetsina chlapu a vetsine by opravdu stacila dobra podprsenka. A prsa po augmentaci poznam z dalky, proste normalni nejsou a nechapu, ze se to jeste navic nekomu libi…Taky uz jsem videla par zmrsenych plastik, ktery bych teda taky nikomu neprala…A vidam dost chlapu, kteri by potrebovali asi dvakrat tolik plastik, co jejich drahe polovicky…
MMCH, uz vubec nechapu zensky, ktery jdou na plastiku jeste pred tehotenstvim, tedy opravdu podle me zbytecne…
Babe007 píše:Wiolla píše:Řekl to blbě,ale po pravdě neznám moc chlapú,co se umí dobře vyjadřovat,většinou plácaj hovadiny hlavně když se to týká vzhledu manželky..To že to neřekl krásně jak snatkovej podvodnik přece není jeho povahový posudek…Já beru vážně spíš činy než řeči.Babe007 píše:Anonymní píše:A o tom to je,sama o nich taky uvažuješ jen tě mrzi,že si o ně na ferovku řekl?pro mě přijatelnejší než milosrdný lhaní a milenka.Dojdi si na konzultaci i s nim,ať to sám slyší ty rizika.Pak se líp rozhoduje.Konzultace k ničemu nezavazuje a můžeš jít třeba k 5 různym doktorúm.
Lizbeth píše:
To by mě zajímalo, kam jí pošle až bude jednoduše stará![]()
![]()
co by asi tak pro něj potom mohla udělat?? zastřelit se??![]()
Já jsem to pochopila tak, že zakladatelka ví, že prsa má malá a přála by si je mít větší..asi tak jako si někdo přeje modré oči, mít o 20 cm více či menší zadek..ale né že touží po silikonech..( možná se pletu..)
Netouží po operaci..
Taky si myslím,že zakladatelka touží jen po větších ňadrech-asi jako každá žena. Nebylo tam nic zmíněno,že by si ale operaci,byť v duchu,také přála. Snít o krásné postavě můžeme,aniž by jsme kdy uvažovaly o operaticním zákroku ![]()
KPKristy píše:
Já bych šla, pokud bych ta prsa chtěla JÁ. Kvůli manželovi ne.
aleachimka píše:
Jasně, je hezké říct, že na plastiku bych šla jen kvůli sobě a jestli to po mě chce manžel, tak je blbec.
Jenže já se manželovi chci líbit, takže kdybych věděla, že bych se mu líbila s úpravou prsů a sama cítila, že to není jen jeho nějakej rozmar, tak bych do toho šla. Upřímně, každá moc dobře víme, kde máme nedostatky.
No já nevím, takový přístup k tomu já určitě nemám… Byla bych raději, aby mě manžel měl rád takovou, jaká jsem, než se přizpůsobovat Jeho rozmarům - promiň, ale podle mne to rozmar je. Za dva roky se mu zase nebude pozdávat, že máš povislý zadek, tak zase poběžíš na liposukci, aby ses mu „znovulíbila“? ![]()
Já kdybych měla po dětech nula nula, tak bych na plastiku určitě šla už kvůli sobě, abych se cítila jako ženská. Nedělala bych to kvůli chlapovi, ale sobě.
aleachimka píše:
ale třeba mě se manžel fakt nelíbil, když začal tloustnou. Brala jsem si štíhlého sportovce, který se zajímal o spoustu věci, se kterým jsme podnikali spoustu akcí a najednou jsem měla doma pecivála, co seděl u compu. Promluvili jsme si a zjistila jsem, že stejný dojem má on ze mě.To, že se lidi mění a stárnou, neznamená přeci, že to musíme přijímat s tím, že je to ten člověk, kterého miluji. brzy bych ho taky milovat už nemusela.
Ale zhubnout se nikdo nebojí a není to operace..Jasně, že pokud můžu a chci, tak udělám něco pro krásu, ale operace je jiný level..
U nás doma jsem navrhla já, že by jsem šla a to mě vyloženě poslal někam. že žádnou umělotinu nechce. A pokud by jsem šla, tak mi na ně asi ani nesáhne. Prý si na ně jednou sáhl a je to pěkný hnus.
Zatím ještě kojím, ale pokud by mi to sám nabídl a já tam měla velký hov.., tak by jsem šla. Určitě by se Ti zvedlo i sebevědomí.
Já bych spíš přemýšlela nad tím jak vám klape manželský život a jak to máte spolu v posteli.
Určitě tomu manželovu přání něco předcházelo a nevpálil tï to do očí. Hned bych neodsuzovala muže. Neomlouvám ho, taková slova bolí, ale muži jsou úpřímní. Nemluvíš o sobě před manželem negativně, i o svých prsou? není za tím něco hlubšího, než malá prsa?
ahoj holky,tak já mám problém opačného typu-já na plastiku chci a manža nechce,prý se mu líbím taková jaká jsme-ale je pravda,že u mě by to byla platika částečného rzštěpu nosní přepážky a plně by mi to hradila pojišťovna…manžel mi jasně řekl,že si to nepřeje,ale jestli chci ať to podstoupím,ale že nezaručuje,že by si na mě zvykl a že bych se mu stále tak líbila jak se mu líbím teď…No,takže tak…ale kdyby mi chlap řekl,máš malý prsa,nech si je zvětšit,tak bych ho asi poslala do patřičných končin…
bertík28 píše:
U nás doma jsem navrhla já, že by jsem šla a to mě vyloženě poslal někam. že žádnou umělotinu nechce. A pokud by jsem šla, tak mi na ně asi ani nesáhne. Prý si na ně jednou sáhl a je to pěkný hnus.
Zatím ještě kojím, ale pokud by mi to sám nabídl a já tam měla velký hov.., tak by jsem šla. Určitě by se Ti zvedlo i sebevědomí.
Ha, ha, to, že na ně nesáhne říkal i můj manžel a ted by mě ošahával při každé příležitosti. A taky se zvýšila naše sexuální frekvence. Silikony se po půl roce usadí a krásně změknou, takže to nejsou žádné dvě tvrdé koule, jak si někteří myslí. Anonym1