Mohu si nechat zvětšit penis?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.5.11 08:45

Svatá pravda e-tatinku :pankac: :pankac: :pankac:
můj manžel na to má podobné heslo: Co neuválím, z toho se vylížu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teď vážně - máme podobný „problém“. Manžel taky není bůhví jak obdařen (a to jsem teď byla hodně diplomatická :mrgreen: ). Ale našli jsme si prostě svůj styl a tak nestrádáme ani jeden a ani druhý

Každopádně bych manžela na takový zákrok neposílala. Myslím si, že tento problém je řešitelný i tzv. náhradníma aktivitama. A zvlášť pokud si jinak rozumíte a jste spolu šťastní.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.5.11 16:49
andrejka87 píše:
No já ten dotaz rychle přeletěla a myslela jsem že penis má malý jako ten chlapeček a říkám si proboha proč ho zvětšovat malýmu prckovi že :mrgreen: ..Omlouvám se…samozřejmě zvětšení penisu jde,nevím jestli sem ten odkaz už někdo dal ale tady je to fajnově popsané http://www.zdravi-radost.cz/penis.html nejdřív je docela dobré cvičení pokud nezabírá pak je tu chirurgie,jsou to machři umí ho zvětšit i ztluštit no prostě myslím že když si ženská udělá odlitek dělohy ( EDIT pochvy samozřejmě :-) ) oni toho pindíka udělaj snad i na míru :-)Příspěvek upraven 22.05.11 v 20:04

Checht, zcela z vědeckého a odborného hlediska jsem si to na těch stránkách přečet, tam kam jsi odkazovala, a je moc fajn, že dobrým cvičením se „dá“ zvětšit penis o 4-8 (respektive 2-4)cm, ale pomocí jakých cvičení, to už se tam nikde nedočteme… :lol: :-D Takže opět další blud… Jinak by samozřéjmě o tom všichni věděli, nebylo by to takovým tajemstvím a ubylo by chlapů s psychickými problémy z malého nádobíčka… :lol: :-D

Jen mě zajímá kolik je pro vás ženský „málo“, hlavně ty anonymky by mohly povědět jak na tom ti jejich miláčci doopravdy jsou… Mě to vážně totiž moc a moc zajímá… :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.11 17:19
etatinek píše:
andrejka87 píše:
No já ten dotaz rychle přeletěla a myslela jsem že penis má malý jako ten chlapeček a říkám si proboha proč ho zvětšovat malýmu prckovi že :mrgreen: ..Omlouvám se…samozřejmě zvětšení penisu jde,nevím jestli sem ten odkaz už někdo dal ale tady je to fajnově popsané http://www.zdravi-radost.cz/penis.html nejdřív je docela dobré cvičení pokud nezabírá pak je tu chirurgie,jsou to machři umí ho zvětšit i ztluštit no prostě myslím že když si ženská udělá odlitek dělohy ( EDIT pochvy samozřejmě :-) ) oni toho pindíka udělaj snad i na míru :-)Příspěvek upraven 22.05.11 v 20:04

Checht, zcela z vědeckého a odborného hlediska jsem si to na těch stránkách přečet, tam kam jsi odkazovala, a je moc fajn, že dobrým cvičením se „dá“ zvětšit penis o 4-8 (respektive 2-4)cm, ale pomocí jakých cvičení, to už se tam nikde nedočteme… :lol: :-D Takže opět další blud… Jinak by samozřéjmě o tom všichni věděli, nebylo by to takovým tajemstvím a ubylo by chlapů s psychickými problémy z malého nádobíčka… :lol: :-D

Jen mě zajímá kolik je pro vás ženský „málo“, hlavně ty anonymky by mohly povědět jak na tom ti jejich miláčci doopravdy jsou… Mě to vážně totiž moc a moc zajímá… :mrgreen: :-P

tak já mluvila o tom šikovným bejvalým…čéče nenapadlo mě to měřit, ale tipuju tak 5-6cm v akci. nynější má tak akurát…v akci nějakých 14…to si prý měřil on…u toho jsem nebyla, ale proti bývalému mi přijde mega :mrgreen: jo a zažila jsem i jednoho fakt velkýho a to vůbec nebylo příjemný…auvajs :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.11 17:27

Myslíte si, že má tloušťka vliv na velikost?

Totiž jak jsme s přítelem začínali, měl ho v akci 20cm velký a teď má 20kilo navíc a měří mu „jen“ 17cm :mrgreen: Je z toho nešťastný :roll: Já jsem naopak radši, protože těch 20 bylo opravdu moooooc! Auvajs :lol: Prý teď hubne aby byl zase jako dřív :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
3576
23.5.11 17:32
Anonymní píše:
Myslíte si, že má tloušťka vliv na velikost?Totiž jak jsme s přítelem začínali, měl ho v akci 20cm velký a teď má 20kilo navíc a měří mu „jen“ 17cm :mrgreen: Je z toho nešťastný :roll: Já jsem naopak radši, protože těch 20 bylo opravdu moooooc! Auvajs :lol: Prý teď hubne aby byl zase jako dřív :mrgreen: :roll:

Ja myslim, ze jo.. a sama to dokonce vidis :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
23.5.11 17:33

jistě, tuk se ukládá ke kořeni penisu a penis se zdá menší,jinak menšínení, jen se zmenší ta měřitelná část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
23.5.11 17:36
etatinek píše:
Anonymní píše:
Ahoj holky,prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka.Ale problem je v tom ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit.Moje otazka da se penis zvetsit popripade o kolik a kolik to tak stoji nebo neda????dekuji

Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme… :jazyk: :-P

PS: Jakou „velikostí“ disponuje tvůj partner?? Ať vím zda se bát, nebo se jít rovnou pod drn zahrabat… :lol: :-D

Pravda, mohla by to zakladatelka trocha vic upresnit, at vime co je to za material :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
23.5.11 17:39
wifi.. píše:
jistě, tuk se ukládá ke kořeni penisu a penis se zdá menší,jinak menšínení, jen se zmenší ta měřitelná část.

Takze se teoreticky nemusime bat stihlych muzu? Je to zaruka delky penisu 15cm a vyse? A naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 17:42

Holky a kolik je podle vás ideální :?: Na mě těch 20 bylo teda moc :nevim:

Anonym 17:27

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.5.11 18:41
LeaZbrna píše:
wifi.. píše:
jistě, tuk se ukládá ke kořeni penisu a penis se zdá menší,jinak menšínení, jen se zmenší ta měřitelná část.
Takze se teoreticky nemusime bat stihlych muzu? Je to zaruka delky penisu 15cm a vyse? A naopak?

8-o 8-o Hm, tady někomu sakra záleží na dýlce… :lol: :-D Já bych snad jen podotkl, že pro ženu je důležitější šířka než délka, ne milé dámy?? :-P :huban:

Anonymko 17:27… Samozřéjmě, nebo sis toho nevšimla?? Kde si myslíš, že mu ty tři centimetry zmizly?? Že by si ho v tobě ošmirgloval či ošoupal?? :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
anony-m
23.5.11 19:45

Tomu říkám hlášky, co se člověk ještě nedozví :-) Musím anonymně, protože bych nerada dostala do rozpaků své milence.

Odpověď na otázku zda řeším délku nebo šířku, tak rozhodně šířku, můj bývalý měl délku přibližně jako můj manžel, ale úzkou nudličku a byl to stejný pocit u sexu, jakoby mě někdo šťouchal kartáčkem na zuby, absolutně nic jsem z toho neměla a to jsem sama byla dost „úzká“ coby 19 letá a bezdětná. Ale měla jsem ho ráda, tak jsem to neřešila nijak drasticky (i když už jsem měla z dřívější doby srovnání, že s větší šířkou je to nádhera).

Můj manžel má 18cm a na šířku také perfektní a to je jiné kafe. Takže sice se říká, že na velikosti nezáleží, ale na šířce pro mě záleží dost.

Do operace bych přesto nenutila, přijala bych ho takového jaký je a prostě bych ho vybavila hračkami. Pořád jen orální sex a ruce by mě přiznám se nebavilo dlouho, k maximálnímu prožitku potřebuju obojí najednou, ale když má člověk toho chlapa rád, tak se vždycky zařídí.

• Citovat
  • Upravit
3576
23.5.11 20:51
etatinek píše:
LeaZbrna píše:
wifi.. píše:

8-o 8-o Hm, tady někomu sakra záleží na dýlce… :lol: :-D Já bych snad jen podotkl, že pro ženu je důležitější šířka než délka, ne milé dámy?? :-P :huban:

Anonymko 17:27… Samozřéjmě, nebo sis toho nevšimla?? Kde si myslíš, že mu ty tři centimetry zmizly?? Že by si ho v tobě ošmirgloval či ošoupal?? :mrgreen: :-P

No tak jsi mne prokoukl.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Osmirgoval :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 21:03

Pro me ideal asi dvacet jsem naruzivka

• Citovat
  • Upravit
617
24.5.11 13:34

LeaZbrna: já sem neřekla,že štíhlí chlapi ho mají většího.pouze to,že když chlap přibere,jeho nástroj se opticky zdá menší. a naopak když chlap zhubne,opticky se prodlouží. o tom,jakou velikost má geneticky danou nepadlo ani slovo. natož aby se dalo předvídat,jak přesně velký bude. zmenšit nebo prodloužit se může i malý,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
24.5.11 16:38
wifi.. píše:
LeaZbrna: já sem neřekla,že štíhlí chlapi ho mají většího.pouze to,že když chlap přibere,jeho nástroj se opticky zdá menší. a naopak když chlap zhubne,opticky se prodlouží. o tom,jakou velikost má geneticky danou nepadlo ani slovo. natož aby se dalo předvídat,jak přesně velký bude. zmenšit nebo prodloužit se může i malý,ne?

A velký se dá zase dost dobře zmenšit nebo zkrátit, stačí mít jen vhodný a ostrý nástroj… :lol: :-D Ale jinak je pravda, že na „celkovou velikost“ penisu nemá vliv to jak je chlap štíhlý či vysoký… Takže promiň Leo z Brna, ale i když si nabrnkneš štíhlého chlapa, tak ti to nezaručí, že těch tvých požadovaných 15 cm bude opravdu mít… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky