Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To je pravda, jestli má chlap 12 nebo 14 cm je už fuk, obojí je stejná bída
A já si zas myslím, že velikost není všechno
co s chlape co tam má 25čísel a jinak je ouplně na prd
![]()
@monika32 píše:
A já si zas myslím, že velikost není všechno![]()
co s chlape co tam má 25čísel a jinak je ouplně na prd
![]()
Přesně. ![]()
A je to tady zase. 12 až 14 cm je naprostý průměr, žádná bída. Obrázek bídy získáme pohledem do hlavy „anonyma“, jenž tento hrůzný výrok dovedl napsat. Divím se, že toho byl schopen, neboť psaní (a tedy i použití jemných svalů ruky) vyžaduje perfektní stav g. praecentralis ("motorický humunkulus), bazální ganglia na to nestačí. To snad nemůžete myslet ani vážně? Přemýšlíte vůbec? pozn.: jen bazální ganglia na přemýšlení nestačí, na to je nutný celý neocortex, zejména čelní laloky, což ovšem u přispěvatele nenajdeme. Nebo je to další žena, co si myslí, že pochva je 20 cm hluboká (to už by asi byla děloha utržená a pochva by čouhala ze zad).
Nedá mi to a musím přispět
můj přítel má penis o velikosti 6 cm, ale dokáže mi to vynahradit prsty, bohužel mám z něho pocit, že si nemyslí, že penis této velikosti je malý ![]()
@monika32 píše:
Chce vědět odkud jsi, aby po zvětšení věděla kam upalovat![]()
![]()
![]()
![]()
Si ho hlídej, ale jako i kdyby to fubgovalo, to se někomu vyplatí se kvůli cenťáku či dvou takhle mučit
![]()
![]()
![]()
Ty voe, ten odkaz je fakt záživnej
jako s tebou jsem skončila, bonzáku jeden
![]()
@K.Black píše:
jako s tebou jsem skončila, bonzáku jeden![]()
![]()
@monika32 píše:promiň, ale víš jak, třeťátko maj na cestě…
to mi je jedno, jdu si za svým a okolí mě nezajímá!
![]()
@K.Black píše:
to mi je jedno, jdu si za svým a okolí mě nezajímá!![]()
No jo a jestli je profilovka autentická, tak @IvkaH je mi líto, ale ten boj je předem prohraný
Vzhledem k tomu, že K. Black jde po velkém, bych být tebou ho manželovi pro jistotu zkrátila
![]()
@monika32 píše:
No jo a jestli je profilovka autentická, tak @IvkaH je mi líto, ale ten boj je předem prohraný![]()
![]()
Vzhledem k tomu, že K. Black jde po velkém, bych být tebou ho manželovi pro jistotu zkrátila
![]()
![]()
ježiš to mám smůlu, ale já jí ho ještě zabalím, @K.Black kdy si ho vyzvedneš? ![]()
@K.Black píše:
jen ať dojde, malýho ptáka a ještě budu plýtvat benzín ne?![]()
![]()
jestli si tak sexy, jak na profilovce to bude šťastný
možná i ta berlička se bude hodit
![]()
@IvkaH už je tady
doufám že jsem si na lůžko nevpustila nějakýho ouchylu
identifikuj ho, je nebo není to on?
http://www.gify.nou.cz/…ubory/17.gif
14, nebodaj 12 pri zrelej zenskej bieda je, netreba sa utesovat.