Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já si vyžebrala štěně křížence labradora a kokra z útulku když mi bylo 11 a byl to zmetek na entou,a le vydržel 17 let a občas to byl kříž, ale nic co by bylo jen v něm, měli jsme slabou ruku při výchově. Já bych hafana z útulku brala hned. Te´d máme 60kilového šlechtice za 20tis. a je to děsnej dutohlav a veterina stojí děsný prachy. Holt záleží na jakého pejska narazíš, kterej tě chytne za srdce.
Já měla předtím jezevčíka Kubu a ten vydržel 20 let.Možná že kdybych nebyla blbá a nenechala ho otci tak by tady byl ještě dýl
![]()
Mame vlcaka a super. tady nejake linky, prosim naklikejte si a predejte je i kamaradkam atd.,ktere by mohly mit zajem, udelate dobrou vec ![]()
HLÁSIT SE JAKO DOČASNÁ PÉČE MŮŽETE NA WWW.DOCASKY.CZ
Taky jsem měl, asi osm let, než se zaběhnul a už týden je nezvěstný, pomalu se loučím s myšlenkou, že se ještě někdy uvidíme
Druhej pes taky z útulku, oba kříženci, malej zdrhal, takže ho někdo vracel, klasickej podvraťák, ale je fajn, byl mu tak rok, můj cca půl roku
Já už bohužel našeho Fildu nemám, vloni umřel, ale bydlel u nás deset let.Ze začátku rád zdrhal, proto ho několikrát vrtátili, nicméně, já se svou povahou jsem se nedala a zvítězila. Ale trvalo mu to tři roky, než zjistil, že všude dobře, doma nejlíp. ![]()