Máte pejska z útulku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9904
1.5.11 23:24

já si vyžebrala štěně křížence labradora a kokra z útulku když mi bylo 11 a byl to zmetek na entou,a le vydržel 17 let a občas to byl kříž, ale nic co by bylo jen v něm, měli jsme slabou ruku při výchově. Já bych hafana z útulku brala hned. Te´d máme 60kilového šlechtice za 20tis. a je to děsnej dutohlav a veterina stojí děsný prachy. Holt záleží na jakého pejska narazíš, kterej tě chytne za srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
1.5.11 23:47

Já měla předtím jezevčíka Kubu a ten vydržel 20 let.Možná že kdybych nebyla blbá a nenechala ho otci tak by tady byl ještě dýl :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.6.13 12:46

Mame vlcaka a super. tady nejake linky, prosim naklikejte si a predejte je i kamaradkam atd.,ktere by mohly mit zajem, udelate dobrou vec :potlesk:

http://www.pesnastope.cz/

HLÁSIT SE JAKO DOČASNÁ PÉČE MŮŽETE NA WWW.DOCASKY.CZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
12.6.13 13:14

Taky jsem měl, asi osm let, než se zaběhnul a už týden je nezvěstný, pomalu se loučím s myšlenkou, že se ještě někdy uvidíme :? Druhej pes taky z útulku, oba kříženci, malej zdrhal, takže ho někdo vracel, klasickej podvraťák, ale je fajn, byl mu tak rok, můj cca půl roku

• Citovat
  • Upravit
15132
12.6.13 13:56

Já už bohužel našeho Fildu nemám, vloni umřel, ale bydlel u nás deset let.Ze začátku rád zdrhal, proto ho několikrát vrtátili, nicméně, já se svou povahou jsem se nedala a zvítězila. Ale trvalo mu to tři roky, než zjistil, že všude dobře, doma nejlíp. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný