Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokousala mě už pěkná řádka koťat (neočkovaných) a nic mi není…
Nemyslím si, že by mohlo mít vzteklinu.
Wikipedie říká-
V ČR se na konci osmdesátých let zavedla orální vakcinace lišek a v roce 2004 byla díky tomu Česká republika prohlášena za nákazy prostou zemi, nepočítaje několik nálezů infikovaných netopýrů.
na cizí se našahá
to nás učili už jako malé děti ale taky bych k dr.nešla,je to jen kočka.pokud to není zranění do krve.kdyžtak to potři desinfekcí a hoď se do klidu
a to že to bylo v zoo,tam jsou zvířata pod přísným veterinárním dohledem,takže od lva to kotě vzteklinu chytit nemohlo ![]()
Jak to nebylo do krve, tak nevím, kde bys k té vzteklině přišla
Buď v klidu…
kdybys videla co me uz vsechno pokousalo
bud v klidu..na kote neumres ![]()
Taky bych byla v klidu. Vzteklina se už řadu let v ČR nevyskytuje. A pokud netekla krev, nemělo by hrozit nic
. Ale chápu tě, taky musím minimálně zavolat čiči a pokud přijde pohladit ![]()
Taky bych se nebála a už na ty mrchy divoký ani nešehám.jinak naše sousedka se stará tady o kočky co jsou toulavé.háže jim tu žrádlo,piplá kotata a s počtu 2 jsme letos už určitě přes 20 a stoho tak 6 opět gravidní.Sousedka je poškrábaná od hlavy k patě,kočky nemocný teče jim s očí,kašlou,kulhaj,jsou hnusný
a sousedka je o.k teda po zdravotní stránce ![]()
s kámoškou u štastného slóna ..... chvíle před incidentem ![]()
Alisa25 píše:
aha takže miminka asi chránila
podle těch našich co máme za barákem bych typla že kousla proto že ty těhule se neradi chovaj a u nás je ted doba gravidity,tak bych řekla že to opravdu byla jen budoucí matka žádná vzteklina ![]()
ahoj včera jsem byla v ZOO v Liberci a potkala jsem tam krásně buclaťoučké kotě samozřejmě jsem si ho musela pohladit
chtěla jsem ho vzít na klín a ono mě kouslo do ruky. Na vzteklinu nevypadalo spíš se jen leklo, musím i tak zajít k doktorce? Nekouslo mě do krve spíš se zakouslo do hodinek na kůži mám jen bílou rýhu