Máte podélné náušnice?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tajemnadama
13.12.23 08:31

Mate podélné nausnice?

Ahoj, máte prosím některá zkušenost s nausnicemi „podél“ ucha? ;) Zajímá mě, jak moc to drží/nedrží? Dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
13.12.23 08:34

Podle toho jak jsou/nejsou volné. Když kloužou dolů, tak je trochu přimáčknu, aby držely jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.23 08:35

Mám a pořád je musím upravovat. Možná smůla na šroubek - i když přimáčknu, po chvíli se zase uvolní a náušnice se točí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
13.12.23 08:36
@unuděná píše:
Mám a pořád je musím upravovat. Možná smůla na šroubek - i když přimáčknu, po chvíli se zase uvolní a náušnice se točí..

Achjo :zed: Strasne se mi tenhle typ líbí, ale tomuhle bych se ráda vyhnula. :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
13.12.23 08:37
@Tajemnadama píše:
Achjo :zed: Strasne se mi tenhle typ líbí, ale tomuhle bych se ráda vyhnula. :roll:

Jojo, taky se mi líbí :kytka: Třeba budeš mít štěstí na pevnější šroubek, ale dopředu asi nevíš no. Já zkoušela i vyměnit za gumový nebo jiný typ a stejně nic moc no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4815
13.12.23 09:14

Mně třeba drží dobře. Ale myslím si, že je to i tvarem ucha. Když koukneš na obrázky, co jsem přidala - tak já mám spíš ten první typ - výrazný takový ten žlábek, takže ta náušnice tam hezky zapadne a drží. Kdo má uši dole „tučnější“ bez žlábku, jako je na obr.2, dovedu si představit, že mu drží hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák