Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, chtěla bych se zeptat, myslíte, že je na místě ještě teď objednat dárky na Vánoce ze SHEIN? Nerada bych byla bez peněz a pod stromečkem by bylo prázdno. Moje zkušenost je taková, že zboží dorazilo vždy nejpozději do 9 dnů od objednávky, ale v současném vánočním blázinci, nevím, nevím. Co myslíte? ![]()
Já objednávala 26.11 a objednávka už mi visí 10 dní na letišti a nehýbe se
taky tam mám věci na Vánoce. a to mi většinou přišlibalíky do 10 dní od objednání
Na podpoře se semnou po několika pokusech spojili až včera, s tím, že mám počkat ještě 5 dní, jestli balík nepřijde, že to budou urgovat
![]()
Ja objednavala 28.11. A dorazili mi to 7.12. Takže 13 dní.
Není lepší naběhnout někam do obchodu nez mit fakt pod stromečkem prd? ![]()
@Medvidek23 co jste objednavala? Tohle se mi jeste nestalo. Dekuji. ![]()
@GirlsNick mě se to taky nestalo, objednávala jsem už tak 8× a vždycky to přišlo do těch max. 10 dní
objednávala jsem nějaký šaty pro mě i mamku, pak oblečení pro panenky, hřeben, pásky na hodinky, vodotěsné potahy na židle, šály, sklo na hodinky, a ještě nějaké oblečení, objednávka za cca 1700,– ![]()
@Janinka290401 píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, myslíte, že je na místě ještě teď objednat dárky na Vánoce ze SHEIN? Nerada bych byla bez peněz a pod stromečkem by bylo prázdno. Moje zkušenost je taková, že zboží dorazilo vždy nejpozději do 9 dnů od objednávky, ale v současném vánočním blázinci, nevím, nevím. Co myslíte?
Už bych to neriskovala.
Objednávala jsem. Edit. teda odesláno je psané 10. 12., objednávala jsem o víkendu, tak uvidíme. Je to na cestě.
Máme stejný problém..Objednávka 28.11. a stále nic.Sice nejde o dárky, ale o šaty ke stromečku pro mě a malou🫣