Máte předplacený časopis ABC?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43029
8.11.23 12:46

Máte předplacený časopis Abc?

Kdy po vydání přijde do schránky? Předplatila jsem to od 7.11 na ekiosku a nepřišel mi, tak jestli je problém, nebo ještě ne. Mám dojem, že Reflex a zahrádkář mi chodily hned. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14579
8.11.23 13:01

Nemohl ti ho doručovatel hodit k někomu jinému? Ještě je ale celkem brzy, to je naděje, že přijde normálně :lol:

Nám hodili medu pusika do schránky ke svobodnému nezadanemu sousedovi, ten se chudák lekl, co mu to přišlo :D a kdysi se tu dorucovaly dopisy tak, ze je doručovatel hodil všechny do schránky jednomu “dobrovolníkovi” z ulice a ten to pak ostatním distribuoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
8.11.23 13:05

@Semtex popravdě ani nevím, kdo to tady doručuje. ekiosek má možnost zkontrolovat si to ve svém účtu, ale já při objednávání žádný nezakládala, takže se tam ani nedostanu. dneska jsem zkusila email, zítra jim asi zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.11.23 13:06

Synovi ho předplácí babička s dědou už několik let, ale nevím o tom, že by včera přišlo.

Zeptám se syna jak budu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
8.11.23 13:09
@aknah31 píše:
Synovi ho předplácí babička s dědou už několik let, ale nevím o tom, že by včera přišlo.Zeptám se syna jak budu doma.

díky za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
8.11.23 13:12
@Pudloslava píše:
@Semtex popravdě ani nevím, kdo to tady doručuje. ekiosek má možnost zkontrolovat si to ve svém účtu, ale já při objednávání žádný nezakládala, takže se tam ani nedostanu. dneska jsem zkusila email, zítra jim asi zavolám

Zkus no. Nám ten Méďa chodí tak do dvou dnů nejpozději. Moc to teda teď už nehlidam, ale ten první zpoždění měl, na toho jsem pochopitelně cekala😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.11.23 13:19

ABC je předpokládám měsíčník. Myslím, že pošta doručuje měsíčníky v režimu D+3, tedy ob dva pracovní dny - tedy pondělí a čtvrtek, další týden úterý a pátek a poslední týden jen středa. Takže možná na vás ještě nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
8.11.23 13:21
@Pudloslava píše:
Kdy po vydání přijde do schránky? Předplatila jsem to od 7.11 na ekiosku a nepřišel mi, tak jestli je problém, nebo ještě ne. Mám dojem, že Reflex a zahrádkář mi chodily hned. Díky.

Jee, on jeste existuje. Za sociku ho odebiral pradeda a poctive sestavoval vsechny ty papirove vystrihovanky..meli jsme Karlstejn, Narodni Divadlo, x nejakych bytev, formuli, hasicske auto, a pamatuji ty serialy..Vzpoura mozku, Galaxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.11.23 13:23

@Hledam94 ABC je tuším čtrnáctidenník. Vychází 25× do roka.

Ale moc nesleduji kdy nám chodí. Syn ho má předplacený několik let. Až přijde tak přijde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.11.23 13:26

@aknah31 To já nevím, nebral jsem ho ani jako dítě. A jak se doručují čtrnáctideníky si nedovoluji napsat. Na poště jsem pracoval před lety, trochu to sleduji, jak funguje a fungovat by měla, o své poznatky se podělím, ale všechno nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová