Jsem psychicky unavená

Anonymní
3.11.23 19:40

Jsem psychicky unavená

Ahoj holky, je mi 20 a v lednu jsem odjela na pul roku do anglie, kdyz jsem se vratila, okoli mi dalo pekne sezrat ze jsem tam hrozne pribrala, hlavne rodina, blízcí, pratele…tata do me furt hucel at zhubnu a reci”ty mas tu prd*el” mama za mnou prisla do pokoje a hnusne mi rekla” ty uz nejsi ta mala hubena holka ktery kazdej zavidel!!!” Pak mi i rikala ze jsem mohla delat modeling a jezdit po svete kdybych nepribrala…kamarad od taty mi rekl ze tlusty holky nikdo nechce, kdyz jsem si na sebe vzala saty tak mi druhe jeho kamarad rekl ze jsem jak princezna z mekdonaldu a ze jestli nezhubnu tak budu jenom prumer…zhubla jsem drsstickou formou protoze jsem o hubnuti nic nevedela, nemam 2 mesice kramy a rozhodila jsem si celej metabolismus, denne pláču a jsem strasne unavena…na rodice se nemuzu ani podivat…hnusej se mi, davam jim to za vinu a nejradsi bych to cely okoli poslala vite kam…nejsem psychicky v poradku, snazim se odpocivat, hodne jist, byla jsem na ruznych testech na vitaminy, stitnou žlázu a td..snazim se udelat ted pro moje zdraví maximum, co me ale i hodne děsí je, ze zacinam zase pribirat a mam v hlave ty hnusny slova co mi nakoktalo okoli kdyz jsem prijela” budes jen prumer”….mam i sebevražedný myslenky ale snazim se to nevzdat protoze prece jen mi je 20 a bylq by to skoda. Cekam na vysledky štítné žlázy, i toho se bojim..jsem furt ve stresu a nateklá, mam i strevni potíže, jsem proste v haji. Otevrela jsem i internet kde se pise o poškozenem metabolismu a tak dale. Kdyz doma pláču tak me tata klidne zmlati a krici a mama ze se nemam litovat. Chci ukoncit zivot ale i nechci…furt verim v dobry konec.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
3.11.23 19:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 20 a v lednu jsem odjela na pul roku do anglie, kdyz jsem se vratila, okoli mi dalo pekne sezrat ze jsem tam hrozne pribrala, hlavne rodina, blízcí, pratele…tata do me furt hucel at zhubnu a reci”ty mas tu prd*el” mama za mnou prisla do pokoje a hnusne mi rekla” ty uz nejsi ta mala hubena holka ktery kazdej zavidel!!!” Pak mi i rikala ze jsem mohla delat modeling a jezdit po svete kdybych nepribrala…kamarad od taty mi rekl ze tlusty holky nikdo nechce, kdyz jsem si na sebe vzala saty tak mi druhe jeho kamarad rekl ze jsem jak princezna z mekdonaldu a ze jestli nezhubnu tak budu jenom prumer…zhubla jsem drsstickou formou protoze jsem o hubnuti nic nevedela, nemam 2 mesice kramy a rozhodila jsem si celej metabolismus, denne pláču a jsem strasne unavena…na rodice se nemuzu ani podivat…hnusej se mi, davam jim to za vinu a nejradsi bych to cely okoli poslala vite kam…nejsem psychicky v poradku, snazim se odpocivat, hodne jist, byla jsem na ruznych testech na vitaminy, stitnou žlázu a td..snazim se udelat ted pro moje zdraví maximum, co me ale i hodne děsí je, ze zacinam zase pribirat a mam v hlave ty hnusny slova co mi nakoktalo okoli kdyz jsem prijela” budes jen prumer”….mam i sebevražedný myslenky ale snazim se to nevzdat protoze prece jen mi je 20 a bylq by to skoda. Cekam na vysledky štítné žlázy, i toho se bojim..jsem furt ve stresu a nateklá, mam i strevni potíže, jsem proste v haji. Otevrela jsem i internet kde se pise o poškozenem metabolismu a tak dale. Kdyz doma pláču tak me tata klidne zmlati a krici a mama ze se nemam litovat. Chci ukoncit zivot ale i nechci…furt verim v dobry konec.

No tak ten text psal někdo psychicky narušený, ale že je pravdivý, o tom silně pochybuju. Každopádně - práce a zaměstnání je nejlepší prevence na přibírání, depky a pro zdraví udělá víc, než hledání nesmyslů na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
3.11.23 19:58

No a kolik jsi přibrala? kolik vážíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
3.11.23 20:00
@hanka.br. píše:
No tak ten text psal někdo psychicky narušený, ale že je pravdivý, o tom silně pochybuju. Každopádně - práce a zaměstnání je nejlepší prevence na přibírání, depky a pro zdraví udělá víc, než hledání nesmyslů na internetu.

větší hovězinu jsem nečetla už hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 20:00
@hanka.br. píše:

Dik:))))))ze ja se na to nevykaslala na nejaky emimino.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.23 20:01
@ka2ka píše:
No a kolik jsi přibrala? kolik vážíš?

Ahoj, zhubla jsem cca 13 kg a ted pribrala 2

• Citovat
  • Upravit
7355
3.11.23 20:01
@hanka.br. píše:

Vážená paní učitelko, děsí mě, že někdo Tvého smýšlení pracuje s mládeží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
3.11.23 20:03
@Anonymní píše:
Ahoj, zhubla jsem cca 13 kg a ted pribrala píše: Více

no a kolik vážíš a měříš celkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 20:04
@ka2ka píše:
no a kolik vážíš a měříš celkem?

Ted 64 a merim 172

• Citovat
  • Upravit
27615
3.11.23 20:07
@Anonymní píše:
Ted 64 a merim píše: Více

aha no milá zlatá doporučuji neřídit se rodinnou jinak budeš mít brzo anorexii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 20:08
@ka2ka píše:
aha no milá zlatá doporučuji neřídit se rodinnou jinak budeš mít brzo anorexii

Ja vím, a to sama nechci, ted hodne jim a odpocivam.

• Citovat
  • Upravit
9127
3.11.23 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 20 a v lednu jsem odjela na pul roku do anglie, kdyz jsem se vratila, okoli mi dalo pekne sezrat ze jsem tam hrozne pribrala, hlavne rodina, blízcí, pratele…tata do me furt hucel at zhubnu a reci”ty mas tu prd*el” mama za mnou prisla do pokoje a hnusne mi rekla” ty uz nejsi ta mala hubena holka ktery kazdej zavidel!!!” Pak mi i rikala ze jsem mohla delat modeling a jezdit po svete kdybych nepribrala…kamarad od taty mi rekl ze tlusty holky nikdo nechce, kdyz jsem si na sebe vzala saty tak mi druhe jeho kamarad rekl ze jsem jak princezna z mekdonaldu a ze jestli nezhubnu tak budu jenom prumer…zhubla jsem drsstickou formou protoze jsem o hubnuti nic nevedela, nemam 2 mesice kramy a rozhodila jsem si celej metabolismus, denne pláču a jsem strasne unavena…na rodice se nemuzu ani podivat…hnusej se mi, davam jim to za vinu a nejradsi bych to cely okoli poslala vite kam…nejsem psychicky v poradku, snazim se odpocivat, hodne jist, byla jsem na ruznych testech na vitaminy, stitnou žlázu a td..snazim se udelat ted pro moje zdraví maximum, co me ale i hodne děsí je, ze zacinam zase pribirat a mam v hlave ty hnusny slova co mi nakoktalo okoli kdyz jsem prijela” budes jen prumer”….mam i sebevražedný myslenky ale snazim se to nevzdat protoze prece jen mi je 20 a bylq by to skoda. Cekam na vysledky štítné žlázy, i toho se bojim..jsem furt ve stresu a nateklá, mam i strevni potíže, jsem proste v haji. Otevrela jsem i internet kde se pise o poškozenem metabolismu a tak dale. Kdyz doma pláču tak me tata klidne zmlati a krici a mama ze se nemam litovat. Chci ukoncit zivot ale i nechci…furt verim v dobry konec.

Ahoj, jsem na tom podobně, vždycky jsem byla štíhlá, ale ve 14ti letech mi otec začal říkat, jak jsem tlustá atd. No spadla jsem samozřejmě do anorexie, přestala jsem mít menstruaci… nakonec jsem se z toho dostala bez hospitalizace, ale ve 24 letech se to opakovalo a tam už jsem byla i se sondou na psychiatrii… Jenomže jak jsem začala trochu nabírat, tak jsem se sama sobě hnusila a začala jsem zvracet, ale přesto jsem byla štíhlá. Bohužel se léčím od 22 let na psychiatrii s dalšími problémy a díky antipsychotikům a Lyrice jsem kolem nějakého 26. až 30. roku postupně ze 44 kg přibrala na 80 kg.

Samozřejmě mi to taky každý doma dává sežrat. Doma slýchám, že jsem „sumo“, „sud“, že nemám jíst sladké a že mám zhubnout. Já se tím taky šíleně trápím.

A jak píšeš, že tě otec zmlátil, když jsi brečela, tak já asi ve 26 letech měla šílenou panickou ataku, která trvala hodiny a chtěla jsem si poprvé asi zavolat záchranku, jenomže byl doma otec a když se to doslechl, že ji chci volat, tak mi řekl, že mě zmlátí. Taky nezvládá moje pobyty na psychiatrii, často řve…

Jinak sebevražedné myšlenky taky mívám, zejména teď na podzim.

A ty tedy bydlíš s rodiči? Pracuješ teď, nebo studuješ, nebo jsi doma? Asi nejlepší by bylo od rodiny se odstěhovat, ale nevím, jaké máš možnosti. Držím palce, aby ti bylo lépe. Určitě ale vyhledej odbornou pomoc, někdo by mohl i s rodiči promluvit a vysvětlit jim tvé problémy a že se k tobě chovají nevhodně.

Nevím, odkud jsi, pro poruchy příjmu potravy funguje třeba Anabell (www.anabell.cz), nebo denní stacionář při VFN v Praze, nebo i oddělení pro PPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 20:24
@Lollitka píše:
Ahoj, jsem na tom podobně, vždycky jsem byla štíhlá, ale ve 14ti letech mi otec začal říkat, jak jsem tlustá atd. No spadla jsem samozřejmě do anorexie, přestala jsem mít menstruaci… nakonec jsem se z toho dostala bez hospitalizace, ale ve 24 letech se to opakovalo a tam už jsem byla i se sondou na psychiatrii… Jenomže jak jsem začala trochu nabírat, tak jsem se sama sobě hnusila a začala jsem zvracet, ale přesto jsem byla štíhlá. Bohužel se léčím od 22 let na psychiatrii s dalšími problémy a díky antipsychotikům a Lyrice jsem kolem nějakého 26. až 30. roku postupně ze 44 kg přibrala na 80 kg.

Samozřejmě mi to taky každý doma dává sežrat. Doma slýchám, že jsem „sumo“, „sud“, že nemám jíst sladké a že mám zhubnout. Já se tím taky šíleně trápím.

A jak píšeš, že tě otec zmlátil, když jsi brečela, tak já asi ve 26 letech měla šílenou panickou ataku, která trvala hodiny a chtěla jsem si poprvé asi zavolat záchranku, jenomže byl doma otec a když se to doslechl, že ji chci volat, tak mi řekl, že mě zmlátí. Taky nezvládá moje pobyty na psychiatrii, často řve…

Jinak sebevražedné myšlenky taky mívám, zejména teď na podzim.

A ty tedy bydlíš s rodiči? Pracuješ teď, nebo studuješ, nebo jsi doma? Asi nejlepší by bylo od rodiny se odstěhovat, ale nevím, jaké máš možnosti. Držím palce, aby ti bylo lépe. Určitě ale vyhledej odbornou pomoc, někdo by mohl i s rodiči promluvit a vysvětlit jim tvé problémy a že se k tobě chovají nevhodně.

Nevím, odkud jsi, pro poruchy příjmu potravy funguje třeba Anabell (www.anabell.cz), nebo denní stacionář při VFN v Praze, nebo i oddělení pro PPP.

Ahoj, děkuju za zprávu, zaslala jsem ti soukromou zpravu.

• Citovat
  • Upravit
2513
3.11.23 20:53

Tebe otec mlati? Studujes jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 20:58
@PAN66 píše:
Tebe otec mlati? Studujes jeste?

Ano mlati, ne odesla jsem z vysoke a podala prihlasku na straznika. Cekam na vysledky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová