Jsem psychicky unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.23 08:13
@Anonymní píše:
Ahoj, tohle mam v plsnu, dokonce se i taty bojim, vcera jsem odjela do te Prahy a vecer volal z brachovyho telefonu at mu zavolam okamzite zpatky, kdyz jsem mu volala tak mi jeste vyhrozoval ze za mnou prijede a zmlati me paskem a ze jsem nevdecna a td..tipla jsem to a volala jeste milionkrat. Nesnasim hoooooooo

Volal*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 08:14
@Anonymní píše:
Volal*

A toho tatovyho kamose “kdyz nezhubnes tak budes jenom prumer” jsem zablokovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 08:16
@Anonymní píše:
A toho tatovyho kamose “kdyz nezhubnes tak budes jenom prumer” jsem zablokovala.

A co je on? At se koukne na sebe jakej ma pupek, v zivote nezalezi jenom na kilech. Tak jsem tam par kilo nabrala Boze, a takhle jsem dopadla.. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5965
4.11.23 08:44
@Anonymní píše:
Zatim tady, hledam praci a pakhned podnajem.

To je skvělé. Někteří rodiče jsou prostě toxičtí a není dobré s nimi zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14960
4.11.23 08:51
@Anonymní píše:
Ahoj, tohle mam v plsnu, dokonce se i taty bojim, vcera jsem odjela do te Prahy a vecer volal z brachovyho telefonu at mu zavolam okamzite zpatky, kdyz jsem mu volala tak mi jeste vyhrozoval ze za mnou prijede a zmlati me paskem a ze jsem nevdecna a td..tipla jsem to a volala jeste milionkrat. Nesnasim hoooooooo

To je hovado :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 08:53
@Kipa22 píše:
To je skvělé. Někteří rodiče jsou prostě toxičtí a není dobré s nimi zůstávat.

A pak hned* pardon za překlepy, ja to tam uz s nima nemohla vydržet. Jak jsem ted tady v Praze bez nich, jakoby mi kamen spadl ze srdce.

• Citovat
  • Upravit
5633
4.11.23 09:05
@hanka.br. píše:
No tak ten text psal někdo psychicky narušený, ale že je pravdivý, o tom silně pochybuju. Každopádně - práce a zaměstnání je nejlepší prevence na přibírání, depky a pro zdraví udělá víc, než hledání nesmyslů na internetu.

Člověka, který je psychicky na dně, jsi svým komentářem poslala ještě o etáž níž :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42237
4.11.23 09:10
@Anonymní píše:
Ted aktualne jsem na ceste do Prahy k babičce, tatu jsem zablokovala a mamu jeste ne, prijdu ji vysledky štítky žlázy a nejak se je dovedet musim.

No tak si pro ně dojdi ty. Vždyť jsi dospělá a výsledky by měly chodit tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.11.23 09:21
@Anonymní píše:
Ano mlati, ne odesla jsem z vysoke a podala prihlasku na straznika. Cekam na vysledky.

Je Ti dvacet, bylas půl roku v Anglii, odešla jsi z vysoké, proč jsi nikde nevydržela?

Nepřemýšlíš o psychologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
4.11.23 15:08
@Kipa22 píše:
A proč se neodstěhuješ?

Tak ono to není jen tak. Mám dost psychických problémů a nemám peníze, abych platila podnájem. Nemám kam jinam jít. Byla jsem 2 roky v chráněném bydlení, ale pak jsem se musela vrátit domů. Se sociální pracovnicí jsme žádaly o magistrátní byt, ale zamítli ho, což chápu, když mám kde být. I když znám lidi, kteří zatajili, že můžou bydlet u rodičů/prarodičů a že tam mají i svůj pokoj a dostali sociální/magistrátní byt. Já tam v žádosti popsala složitou situaci doma, sociální pracovnice přiložila svoji zprávu o tom, jak mi to doma nesvědčí, ale to je málo. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
4.11.23 15:22
@Anonymní píše:
A pak hned* pardon za překlepy, ja to tam uz s nima nemohla vydržet. Jak jsem ted tady v Praze bez nich, jakoby mi kamen spadl ze srdce.

Nemůžeš zůstat u té babičky? Aspoň zatím.
Najdi si práci a pak případně podnájem, třeba i jen jediný pokoj pro sebe. Pro jednu to bude v pohodě a neutratíš za to mailant.

Od svých rodičů se zkus odstřihnout, protože jinak Tě úplně zničí. Nechápu Tvého otce, působí jako dement, kolik mu je let?

Váhu máš teď na pohodu, až se celkově zklidníš, tak dáš v pohodě dolů všechno, co budeš potřebovat. Držím Ti palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 16:36
@K2 8611 píše:
Najdi si práci a pak případně podnájem, třeba i jen jediný pokoj pro sebe. Pro jednu to bude v pohodě a neutratíš za to mailant.

Od svých rodičů se zkus odstřihnout, protože jinak Tě úplně zničí. Nechápu Tvého otce, působí jako dement, kolik mu je let?

Váhu máš teď na pohodu, až se celkově zklidníš, tak dáš v pohodě dolů všechno, co budeš potřebovat. Držím Ti palce. :kytka:

Ahoj, vcera jsem jeste sjizdela po internetu a u me ve meste jsem nasla super trenera, sverila jsem se mu a rikal, ze mi posle jidelnicek kteryho se mam drzet a za dva tydny se to vsechno srovna(a nemam cist kraviny na internetu) pak nas napadlo, ze by me mohl pripravit na zavody bikini fitness…dnes jidelnicek poslal, pro kontrolu jsem spocitala kalorie aby to nebylo nahodou malo jidla, pise se tam 2000 kcal ale kdyz jsem to zadávala do tabulek, vyslo mi dokonce i 2100 takze super zadny hladovění a konecne nejakej normalni trener. Dokonce mi i nabidnul ze muzu pobýt u nej, ze ma taky lehky depky protoze manzelka ho podvadi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 16:37
@K2 8611 píše:

Váhu máš teď na pohodu, až se celkově zklidníš, tak dáš v pohodě dolů všechno, co budeš potřebovat. Držím Ti palce. :kytka:

Jinak tatovi bude za rok 50… strasne me stve. Ja ho vcera po telefonu prosila at mi da pokoj, ze ho moc prosim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 16:38
@K2 8611 píše:

A děkuju za podporu, tohle ted potřebuju :kytka: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
42237
4.11.23 16:41
@Anonymní píše:
Ahoj, vcera jsem jeste sjizdela po internetu a u me ve meste jsem nasla super trenera, sverila jsem se mu a rikal, ze mi posle jidelnicek kteryho se mam drzet a za dva tydny se to vsechno srovna(a nemam cist kraviny na internetu) pak nas napadlo, ze by me mohl pripravit na zavody bikini fitness…dnes jidelnicek poslal, pro kontrolu jsem spocitala kalorie aby to nebylo nahodou malo jidla, pise se tam 2000 kcal ale kdyz jsem to zadávala do tabulek, vyslo mi dokonce i 2100 takze super zadny hladovění a konecne nejakej normalni trener. Dokonce mi i nabidnul ze muzu pobýt u nej, ze ma taky lehky depky protoze manzelka ho podvadi.

Tak tohle zní značně podezřele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová