Jsem psychicky unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5959
4.11.23 17:54
@Lollitka píše:
Tak ono to není jen tak. Mám dost psychických problémů a nemám peníze, abych platila podnájem. Nemám kam jinam jít. Byla jsem 2 roky v chráněném bydlení, ale pak jsem se musela vrátit domů. Se sociální pracovnicí jsme žádaly o magistrátní byt, ale zamítli ho, což chápu, když mám kde být. I když znám lidi, kteří zatajili, že můžou bydlet u rodičů/prarodičů a že tam mají i svůj pokoj a dostali sociální/magistrátní byt. Já tam v žádosti popsala složitou situaci doma, sociální pracovnice přiložila svoji zprávu o tom, jak mi to doma nesvědčí, ale to je málo. Takže tak.

To je mi líto. A důchod nemáš? Z něho by se nějaké bydlení poplatit nedalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
4.11.23 18:19
@hanka.br. píše:
No tak ten text psal někdo psychicky narušený, ale že je pravdivý, o tom silně pochybuju. Každopádně - práce a zaměstnání je nejlepší prevence na přibírání, depky a pro zdraví udělá víc, než hledání nesmyslů na internetu.

Tak to není pravda. Já přibrala právě po nástupu do práce. Sice jen 3kg, ale některé původně štíhlé kolegyně se vysloveně vykrmili jak otesanci. Ono sezením za počítačem a kafíčko daním a dortickovanim se zrovna něhu ne. Na skutečně depky práce taky nepomáhá, pac to člověk nemá ani chuť vstát s postele. I když zakladatelka skutečnou depresi nejspíš nemá. Já bych doporučila nějaký sport. Udělá něco pro své tělo a pozná fajn lidi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 18:35
@Rebelja Rebelkovatá píše:
Tak to není pravda. Já přibrala právě po nástupu do práce. Sice jen 3kg, ale některé původně štíhlé kolegyně se vysloveně vykrmili jak otesanci. Ono sezením za počítačem a kafíčko daním a dortickovanim se zrovna něhu ne. Na skutečně depky práce taky nepomáhá, pac to člověk nemá ani chuť vstát s postele. I když zakladatelka skutečnou depresi nejspíš nemá. Já bych doporučila nějaký sport. Udělá něco pro své tělo a pozná fajn lidi.

A jak vis ze nesportuju???

• Citovat
  • Upravit
3912
4.11.23 18:46
@Anonymní píše:
Jinak tatovi bude za rok 50… strasne me stve. Ja ho vcera po telefonu prosila at mi da pokoj, ze ho moc prosim.

Tomu teda slušně hrabe. Takhle blbě se k Tobě choval vždycky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
4.11.23 18:47
@Anonymní píše:
A jak vis ze nesportuju???

To byla reakce Hanku a její obecne rady.
Ale jak docitam diskusi, tak ani tlustá nejsi.
Jo, mimochodem, mě se zadek vždycky zmenšil v období, kdy nebyly tréninky, protože mi spadly svaly. Hele, zadek může být klidně velkej, ale musí být pevné a kulatej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 19:17
@Rebelja Rebelkovatá píše:
To byla reakce Hanku a její obecne rady.
Ale jak docitam diskusi, tak ani tlustá nejsi.
Jo, mimochodem, mě se zadek vždycky zmenšil v období, kdy nebyly tréninky, protože mi spadly svaly. Hele, zadek může být klidně velkej, ale musí být pevné a kulatej.

Jj Tp me taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 19:18
@K2 8611 píše:
Tomu teda slušně hrabe. Takhle blbě se k Tobě choval vždycky? 8o

Jako dite si nas s brachou absolutne nevsimal, mama na výchovu byla sama

• Citovat
  • Upravit
9175
4.11.23 20:23
@Kipa22 píše:
To je mi líto. A důchod nemáš? Z něho by se nějaké bydlení poplatit nedalo?

Mám, ale to na bydlení nestačí. Nebo bych musela dostat veliký příspěvek na bydlení, ale to ani nevím, kolik maximálně můžou platit. A nechci být na příspěvkách, když mám kde být, i když to není ideální vůbec. Říkám si, že jsou lidé, kteří by fakt jinak byli na ulici, tak ti ať příspěvky dostanou.

Jinak co mám tak zkušenosti od kamarádů, tak bydlení v dnešní době vyjde nejlevněji i s energiemi a vším na 15 000 Kč, za garsonku. A pořád se to zvedá.

Alespoň mám svůj pokojík u našich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová