Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Janli píše:
A kdo ti tuhle blbost nakecal, prosím tebe…..
Dycky sexy chlap, sexy mozek a sexy příjem
samozřejmě, však jsme ženský - narozdíl od chlapů zvládáme zaměřit pozornost na víc věcí najednou ![]()
@Zdeněk IV píše:
Tak se pochlubte, kdo z vás si půjčil na nové kolo, nové auto, nové bydlení, oblečení atd… Našetřit se dá i z platu, jako je 20 500 Kč, sice to trochu trvá, ale když je člověk trpělivý, jde všechno. By mě tedy zajímalo, co vede lidi k tomu, aby si vzali na něco půjčku.
Já půjčku bych si nevzal nikdy v životě. V únoru mi totiž volal operátor a říkal, že mám strašně vysoké dobíjení, tak jestli bych nechtěl paušál za 500 Kč měsíčně, odmítl jsem to, protože mě kredit, jako je 1 500 Kč vydrží skoro 4 měsíce, pro mě by to byla nevýhoda.
to si zase ty? Ten zoufalec s tím bídným platem, který si myslel, jak je dobrá partie?? ![]()
@Janli píše:
Zdendo, mám hypotéku, manžela a pravidelnej sex, heč……A nebydlím ani u maminky, ani na ubytovně. Navíc tu hypo mám za procenta, co jsou výrazně nižší než momentální inflace
.
Já si myslím, že JAKAKOLIV hypotéka je za procenta výrazně nižší než je momentální inflace ![]()
@ábécédé321 píše:
Pojďme udělat anketu, kolik z nás by odradilo, kdyby nám chlap na prvním rande svěřil, že bere 20 500 Kč.
Jako kdyby mě pozval před 20lety s takovým platem, to bych ho brala.Ted bych ho spíše politovala.
@Majinka7 píše:
Jako kdyby mě pozval před 20lety s takovým platem, to bych ho brala.Ted bych ho spíše politovala.
By mě zajímalo kolik berete, že je vám dvacetitisícový plat k smíchu. Ne všichni žijou v Praze, jsou místa, kdy je takový plat běžný a lidi z toho živí rodiny.
@Anna766 píše:
By mě zajímalo kolik berete, že je vám dvacetitisícový plat k smíchu. Ne všichni žijou v Praze, jsou místa, kdy je takový plat běžný a lidi z toho živí rodiny.
No v prde. li světa, Náchodsko a už před 3 roky před MD jsem tolik brala jako ženská ve fabrice, chlapi měli více, od té doby se platy zvýšili.
Ale udělala jsem si na rodicaku pár kurzu a plat se mi o dost zvýšil. Zadarmo ty peníze nemám.
@Cenarius píše:
Já si myslím, že JAKAKOLIV hypotéka je za procenta výrazně nižší než je momentální inflace
Pravda….
No splácíme úvěr na bydlení. Což bereme, že je forma investice, kterou děláme pro sebe i naše děti.
Ono by to šlo i bez toho splácení, ale to by se muselo jinde něco prodat. A to my nechceme, aby se sahalo do železných zásob.
Na blbosti půjčky nemáme. A žít na ubytovně taky nechceme.
@ábécédé321 píše:
Pojďme udělat anketu, kolik z nás by odradilo, kdyby nám chlap na prvním rande svěřil, že bere 20 500 Kč.
Přiznám se, že by to opravdu odradilo. Protože mám v rodině dost řemeslníků. Šikovných řemeslníků. Umí si i tihle vyučení pánové vydělat velmi hezké cifry a rodiny zajistit daleko víc. Bonusem je, že jsou i doma manuálně zruční. Což dost ušetří za určité práce, které jsou skoro placené zlatem. Tahle jeho cifra je pro šikovného a zručného chlapa kapesné. Ale je mi jasné, že tenhle Zdenda je pouze troll.
@Kelsey píše:
Přiznám se, že by to opravdu odradilo. Protože mám v rodině dost řemeslníků. Šikovných řemeslníků. Umí si i tihle vyučení pánové vydělat velmi hezké cifry a rodiny zajistit daleko víc. Bonusem je, že jsou i doma manuálně zruční. Což dost ušetří za určité práce, které jsou skoro placené zlatem. Tahle jeho cifra je pro šikovného a zručného chlapa kapesné. Ale je mi jasné, že tenhle Zdenda je pouze troll.
Není!
@ábécédé321 píše:
Hrubeho??
![]()
@Anna766 píše:
No chlap s dvaceti tisíci (nedejbože hrubého) je jedno, kde žije. To je prostě almužna.
Mám hypo, ale to protože jsem stará na to abych bydlela na ubytovne
@Birch píše:
Hrubeho??![]()
To je asi i jedno, spíš ta potřeba to řešit, nebo se tím dokonce chlubit. ![]()
A kdo ti tuhle blbost nakecal, prosím tebe…..

Dycky sexy chlap, sexy mozek a sexy příjem