Máte půjčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
15.5.22 14:38
@TO_IT píše:
Všem nám jde o sexy mozek ne? :think:

A kdo ti tuhle blbost nakecal, prosím tebe….. :mrgreen:
Dycky sexy chlap, sexy mozek a sexy příjem :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15814
15.5.22 15:14
@Janli píše:
A kdo ti tuhle blbost nakecal, prosím tebe….. :mrgreen:
Dycky sexy chlap, sexy mozek a sexy příjem :pankac:

samozřejmě, však jsme ženský - narozdíl od chlapů zvládáme zaměřit pozornost na víc věcí najednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.5.22 15:20
@Zdeněk IV píše:
Tak se pochlubte, kdo z vás si půjčil na nové kolo, nové auto, nové bydlení, oblečení atd… Našetřit se dá i z platu, jako je 20 500 Kč, sice to trochu trvá, ale když je člověk trpělivý, jde všechno. By mě tedy zajímalo, co vede lidi k tomu, aby si vzali na něco půjčku. :-D
Já půjčku bych si nevzal nikdy v životě. V únoru mi totiž volal operátor a říkal, že mám strašně vysoké dobíjení, tak jestli bych nechtěl paušál za 500 Kč měsíčně, odmítl jsem to, protože mě kredit, jako je 1 500 Kč vydrží skoro 4 měsíce, pro mě by to byla nevýhoda.

to si zase ty? Ten zoufalec s tím bídným platem, který si myslel, jak je dobrá partie?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
15.5.22 16:04
@Janli píše:
Zdendo, mám hypotéku, manžela a pravidelnej sex, heč…… :mrgreen: A nebydlím ani u maminky, ani na ubytovně. Navíc tu hypo mám za procenta, co jsou výrazně nižší než momentální inflace :nevim:.

Já si myslím, že JAKAKOLIV hypotéka je za procenta výrazně nižší než je momentální inflace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
15.5.22 16:10
@ábécédé321 píše:
Pojďme udělat anketu, kolik z nás by odradilo, kdyby nám chlap na prvním rande svěřil, že bere 20 500 Kč. :zed:

Jako kdyby mě pozval před 20lety s takovým platem, to bych ho brala.Ted bych ho spíše politovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149000
15.5.22 16:21
@Majinka7 píše:
Jako kdyby mě pozval před 20lety s takovým platem, to bych ho brala.Ted bych ho spíše politovala.

By mě zajímalo kolik berete, že je vám dvacetitisícový plat k smíchu. Ne všichni žijou v Praze, jsou místa, kdy je takový plat běžný a lidi z toho živí rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
15.5.22 16:24
@Anna766 píše:
By mě zajímalo kolik berete, že je vám dvacetitisícový plat k smíchu. Ne všichni žijou v Praze, jsou místa, kdy je takový plat běžný a lidi z toho živí rodiny.

No v prde. li světa, Náchodsko a už před 3 roky před MD jsem tolik brala jako ženská ve fabrice, chlapi měli více, od té doby se platy zvýšili.
Ale udělala jsem si na rodicaku pár kurzu a plat se mi o dost zvýšil. Zadarmo ty peníze nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.5.22 16:26
@Cenarius píše:
Já si myslím, že JAKAKOLIV hypotéka je za procenta výrazně nižší než je momentální inflace :mrgreen:

Pravda….

• Citovat
  • Upravit
74217
15.5.22 16:28

No splácíme úvěr na bydlení. Což bereme, že je forma investice, kterou děláme pro sebe i naše děti.
Ono by to šlo i bez toho splácení, ale to by se muselo jinde něco prodat. A to my nechceme, aby se sahalo do železných zásob.
Na blbosti půjčky nemáme. A žít na ubytovně taky nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.5.22 16:36
@ábécédé321 píše:
Pojďme udělat anketu, kolik z nás by odradilo, kdyby nám chlap na prvním rande svěřil, že bere 20 500 Kč. :zed:

Přiznám se, že by to opravdu odradilo. Protože mám v rodině dost řemeslníků. Šikovných řemeslníků. Umí si i tihle vyučení pánové vydělat velmi hezké cifry a rodiny zajistit daleko víc. Bonusem je, že jsou i doma manuálně zruční. Což dost ušetří za určité práce, které jsou skoro placené zlatem. Tahle jeho cifra je pro šikovného a zručného chlapa kapesné. Ale je mi jasné, že tenhle Zdenda je pouze troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8678
15.5.22 16:41
@Kelsey píše:
Přiznám se, že by to opravdu odradilo. Protože mám v rodině dost řemeslníků. Šikovných řemeslníků. Umí si i tihle vyučení pánové vydělat velmi hezké cifry a rodiny zajistit daleko víc. Bonusem je, že jsou i doma manuálně zruční. Což dost ušetří za určité práce, které jsou skoro placené zlatem. Tahle jeho cifra je pro šikovného a zručného chlapa kapesné. Ale je mi jasné, že tenhle Zdenda je pouze troll.

Není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.5.22 18:30
@ábécédé321 píše:

Hrubeho?? :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.5.22 19:18
@Anna766 píše:

No chlap s dvaceti tisíci (nedejbože hrubého) je jedno, kde žije. To je prostě almužna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.5.22 19:57

Mám hypo, ale to protože jsem stará na to abych bydlela na ubytovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
15.5.22 20:01
@Birch píše:
Hrubeho?? :think: :P

To je asi i jedno, spíš ta potřeba to řešit, nebo se tím dokonce chlubit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel