Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Já žádnou půjčku nemám a jsem za to ráda. V budoucnu si vezmu max. hypo.
No jo, Zdeňku, i hypotéka je půjčka. A nemusí ti ji dát, když si celý život škudlíš pod polštář a nemáš žádnou úvěrovou historii.
Ovšem jestliže si chceš z 20 tisíc na něco našetřit (i na tu nemovitost), tak směle do toho.
@Zdeněk IV píše:
Tak se pochlubte, kdo z vás si půjčil na nové kolo, nové auto, nové bydlení, oblečení atd… Našetřit se dá i z platu, jako je 20 500 Kč, sice to trochu trvá, ale když je člověk trpělivý, jde všechno. By mě tedy zajímalo, co vede lidi k tomu, aby si vzali na něco půjčku.
Já půjčku bych si nevzal nikdy v životě. V únoru mi totiž volal operátor a říkal, že mám strašně vysoké dobíjení, tak jestli bych nechtěl paušál za 500 Kč měsíčně, odmítl jsem to, protože mě kredit, jako je 1 500 Kč vydrží skoro 4 měsíce, pro mě by to byla nevýhoda.
Máme jen hypo. Protože sme chtěli bydlet ve svým a ne na ubytovně.
My se pochlubime, abys mohl celé odpoledne běhat dokolečka a orgasticky hýkat -jsem nejlepší!!!?
Ani ne, děkuji.
No jo, ale ty bydlíš přes týden na ubytovně a o víkendu v mamahotelu
máme hypotéku. Nám by tvůj plat nestačil ani na jídlo ![]()
@Zdeněk IV ty jsi ten, co bydlí u maminky a pravidelně tu přepočítává peníze na účtu, ačkoli mi na něm přibývají zoufale pomalu, že?
Zdendo, mám hypotéku, manžela a pravidelnej sex, heč……
A nebydlím ani u maminky, ani na ubytovně. Navíc tu hypo mám za procenta, co jsou výrazně nižší než momentální inflace
.
@sagina píše:
@Zdeněk IV ty jsi ten, co bydlí u maminky a pravidelně tu přepočítává peníze na účtu, ačkoli mi na něm přibývají zoufale pomalu, že?
Ještě hledá dominu tak, že rozdává svoje vizitky a zve slečny na kafe za 5 kč.
Brali jsem si půjčku pouze na vyplacení v rámci dědictví a pak hypotéku. Kolo za 20 tis. si mohu koupit z fleku z provozních peněz. Pokud bych teda byla ochotná takovou částku za kolo dát… Už jsi tu Zdendo dlouho nebyl ![]()
Měli jsme leasing na auto, už je to splacené, pokud se to dá nazvat půjčkou.
Mám půjčku - hypotéku. Ale bude to nejspíš tím, že nemám plat 20.500,– ![]()
Příspěvek upraven 15.05.22 v 12:48
Tak se pochlubte, kdo z vás si půjčil na nové kolo, nové auto, nové bydlení, oblečení atd… Našetřit se dá i z platu, jako je 20 500 Kč, sice to trochu trvá, ale když je člověk trpělivý, jde všechno. By mě tedy zajímalo, co vede lidi k tomu, aby si vzali na něco půjčku.
Já půjčku bych si nevzal nikdy v životě. V únoru mi totiž volal operátor a říkal, že mám strašně vysoké dobíjení, tak jestli bych nechtěl paušál za 500 Kč měsíčně, odmítl jsem to, protože mě kredit, jako je 1 500 Kč vydrží skoro 4 měsíce, pro mě by to byla nevýhoda.