Máte rádi balet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
23.10.12 15:04

Taky už se těším, až začnu s dětmi chodit :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.10.12 15:05
@Manhattan píše:
@Taminka Pokud budes mit moznost, vem malou na Snehurku a 7 trpasliku to bylo perfektni :palec: :)

Tu jsem viděla ve svých čerstvých 3 letech a dodnes si pamatuju ten úúúúžasný zážitek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.10.12 15:07
@lulje píše:
Tu jsem viděla ve svých čerstvých 3 letech a dodnes si pamatuju ten úúúúžasný zážitek :potlesk:

Pardon. Jsem blbá. To nebyla Sněhurka…já si na název vzpomenu… ale ten zážitek byl nezapomenutelný. je fakt, že děj si nepamatuju, ale ty baleťáky ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kas
23.10.12 15:08

@Bubina

děkuji - je to pěkné :potlesk:
Zkusím to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
23.10.12 15:29

Já balet fakt můžu. Hlavně takovou tu klasiku. Labutí jezero, Louskáčka a tak. Manžel se mnou teda chodit odmítá, tak jsem předloni byla s tchýní (vycházím s ní bezvadně a tchán taky balet moc nemusí) na Labutím jezeře, loni jsem byla s dětmi na Sněhurce a letos se už máme lístky na Růženku. Jo a ti „rusáci“ :mrgreen: se ti určitě budou líbit. Pokud máš trošku ráda hudbu, divadlo a tanec tak to bude velký zážitek.

• Citovat
  • Upravit
13503
23.10.12 16:19
@Manhattan píše:
@Taminka Pokud budes mit moznost, vem malou na Snehurku a 7 trpasliku to bylo perfektni :palec: :)

na tom uz taky mala byla a byla nadsena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.10.12 21:29

Jo, tahle ruská grupa je fakt špičková. Byla jsem přímo v Petrohradě na jejich domácí scéně a bylo to supeeeer!!! Užij si to!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.10.12 01:49

@Bubina Ahoj, mám taky dvouletandu.. Myslíš, že by už mohla jít na nějaké dětské představení? Nerada bych, aby rušila.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
24.10.12 02:29
@lulje píše:
Jo, tahle ruská grupa je fakt špičková. Byla jsem přímo v Petrohradě na jejich domácí scéně a bylo to supeeeer!!! Užij si to!!! :kytka:

prosím a to je soubor Mariinského divadla nebo ne? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
24.10.12 09:48

@Kamka33 - to asi záleží na povaze dítěte, moje děti to vydržely. Doporučovala bych Popelku ve Opeře nebo Louskáčka - ale na toho už byly lístky vyprodaný v září…Pak možná šípkovou růženku. Pokud budeš mít možnost kup lístky do lože, tam nikoho nerušíte - když tam byla hluchá místa, tak si dcera tancovala, nebo jedla, hrabala bonbony…můžeš s ní mluvit o tom co vidí, vysvětlovat děj…občas to je trochu na palici, ale pro tyhle účely je ta lože ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
24.10.12 14:32

Nevíte někdo jestli je to ta Mariinka nebo ne? Protože na to se mi to zdá podezřele levné a taky nevím zda by hráli v Hybernii a v Hradci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.10.12 18:47
@madlicka píše:
prosím a to je soubor Mariinského divadla nebo ne? Dík.

Myslela jsem, že ano. Ale teď jsi mě nahlodala. Já o tom pražském vystoupení nevím víc než vy tady ze zakladatelčina odkazu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.12 00:35

@Bubina no jo, a ale tady je lože pro víc než dva lidi :-) Ale i tak díky za radu :-) Příjde mi, že když poslouchá pohádku ve cvičení, tak ani nemukne, tak třeba by byla hodná i na baletu.. ale spíš se bojím, že by mohla začít zpívat nebo tančit :lol: Půjdeme v prosinci na mikuláškou besídku, tak uvidíme, taj se zachová tam :-) Loni jsem ji musela furt kojit, aby to vůbec ustála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.10.12 14:03

@Kamka33 u nas v divadle je taky loze pro vice lidi, ale co jsem se minule divala, tak to vetsinou nebylo obsazeno vice nez dvema lidmi. Ja si totiz myslim, ze lide, kdyz si delaji rezervace, tak vidi, ze na prednim mistech v loze uz nekdo sedi a tak se jim moc nechce sedet za nekym jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.10.12 00:18

U nás to bývá plné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie