Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamka33 píše:
U nás to bývá plné
u nas na vecerni predstaveni samozrejme taky, ale co jsem byla s malou, tak to bylo tak akorat.
Chtěla bych se zeptat, zda jste někdo viděl předtavení Šípkové růženky?
http://www.narodni-divadlo.cz/…staveni/5682
Chtěla bych vzít dceru, necelých 5let. Ale bojím se, zda 2h vydrží.
Lístky jsou poměrně dost drahé. Do lože 880,–kč
Předpokládám, že stejná cena je i pro dítě? ![]()
Byla jsem na tomhle baletu s mamkou, obě balet milujeme a chodíme na každé představení. Tahle Šípková Růženka je klasicky zpracovaná, nádherné kostýmy, klasický balet, krásná hudba. Baletky tam vypadají jako princezny, určitě se to dceři bude líbit. Je tam jedna přestávka, takže se malá může proběhnout.
Děti tuším nemají žádné slevy, platí se prostě za sedadlo, ale pokud si nejsi jistá a ještě jste na baletu nebyly, tak bych vzala spíš místa na balkonu. Nejsou tak drahá a je vidět dobře. Kdyby to dceru nebavilo, nebude ti tolik líto peněz.
Jestli je dcera trochu zvyklá na vážnou hudbu, tak se jí bude ve spojení s baletem určitě líbit, jen jestli je to až večer, tak možná po přestávce usne
ale jinak je balet určitě vhodný pro děti, já plánuju brát synáčka do divadla na balet a operu hodně brzy, sama to miluju a chodím často ![]()
Syn byl s manželem v ND na dopoledním představení- opeře Čert a Káča, čisté hudby 100 minut plus dvě pauzy. Bylo mu přesně tři a půl. Zvládl to výborně a to je fakt neposeda. Jenže on strašně rád chodí do divadla, operu miluje, takže ho to bavilo moc. Pětiletá by to měla vydržet, pokud se jí to zalíbí. Balet je pro děti obecně rozhodně stravitelnější, než opera. To jenom to naše dítě je maniak ![]()
Jo a lístky se dají pořídit i levněji. Lóže patří k těm nejdražším.
Moje děti zvládaly balet už od 2 let, ale každé dítě je jiné. Nicméně Růženku jsme viděly asi 2× a určitě se neboj, je to moc hezké představení a bude se jí to líbit, tancují tam i děti jako zvířátka, víly. Lože je pro děti ideální - mají tam větší volnost, mohou se najíst napít. Takže určitě doporučuji!!!
Dite muzes mit v narodnim na kline zadarmo! A nebo muze mit detskou slevu 20 procent to je novinka od letosni sezony.
@madlicka píše:
Dite muzes mit v narodnim na kline zadarmo! A nebo muze mit detskou slevu 20 procent to je novinka od letosni sezony.
Fakt zavedli slevy? To je super. Syn s manželem tam byli na konci minulé sezony. A k tomu dítěti na klíně- upřímně si to neumím představit. Nevím, jestli by mi dřív upadly nohy od vrtícího se dítěte nebo by bylo dítě zpruzené z častého usměrňování, aby se nevrtělo…
@TýnkaK u nas jsou naopak na kline stejne vzdycky ve vsech divadlech
protozee jinak a) se boji b) nevidi
Mame taky triletou, ale bojim se jit brat kamkoli - chce lezt za temi detmi na podium ;( Taky se Vam to stalo???