Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diskuze pro odlehčení. Ujíždíte na nějakým dětským filmu nebo seriálu?
Máte něco, co sledujete fakt rádi? Já osobně mám ráda z novějších Mimišéfa a Máju, ze starších Příběhy z Kačerova, Toma a Jerryho, Byl jednou jeden život…
@Lenka76 píše:
Ja miluju Postak Pat😂 a pak Krkonossky pohadky.
tý jsou taky skvělý 😁 doma jsem synátorovi pouštěla ještě Pojďte pane, budeme si hrát a nějak se to nesetkalo s úspěchem 😁
Mám moc ráda Bylo nás pět
, to si pouštím k vaření, Croodsovi, Maxipes Fík, Vzhůru do oblak
Když pominu americké animáky, tak se mi hodně líbí Chaloupka na vršku. A Máša a medvěd, ale jen původní série ![]()
Ja miluju Arabelu
tu muzu porad.
Z tech kreslenych mam rada Kacery, Gumidky, RR… No jo no. jsem se nejak zasekla 😂
Já miluju Macha a Šebestovou, Bota jménem Melichar, Lucie postrach ulice, Arabela, a určitě by se ještě něco našlo…
Pat a Mat
, nejlepší jsou úplně ty nejstarší díly, máme je všechny ![]()
Rákosníček, Včelí medvídci, Pohádky z mechu a kapradí, Rodina Nessova, Rodina Smolíkova, Jája a Pája, Lovec Pampalini, Soptík, Pohádky o mašinkách, Krkonošské pohádky, Štaflík a Špagetka, Dášenka, Krtek, Rumcajs, Hajný Robátko, Bolek a lolek, O zvířátkách pana Krbce, Tip a Ťap, O makové panence a motýlu Emauelovi, Víla amálka, ale i My holky z městeška, Bota jménem Melichar, Návštěvníci, Goro bílý pes, Záhada hlavolamu, Čaroděj ze země Oz (1986), Lvý král, Byl jednou jeden král a spousty, spousty jiných.
S pohádkou je totiž svět ještě v pořádku.
Mám ráda obecně animáky - V hlavě, Coco, Vzhůru do oblak, Hledá se Nemo…pak Ovečka Shaun ![]()
Z českých Pat a Mat a Hurvínek (hlavně ty starší audio pohádky)
Já mám ráda skoro všechny český starý, z těch novejch docela snesu Pepinu a Superpříšerky, jinak mi to přijde jako blbost všechno
Jo a Tarbíky, ty s dcerou milujeme intenzivně ![]()
Jo, ty dlouhý klasický animáky mám ráda, ale když už slyšim Elsu, Škyťáka a Oslíka pošedesátý, tak mi to dost leze krkem. Teď jedou Tři bratři což je pozoruhodně podivnej počin, ale mám ráda ty písničky, tak to mi nevadí ![]()