Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Jo to je ten správný výraz rozneznelamám to stejne.
My nejezdime do města do obchodu denně dostaneme se tam dá se říct jednou za týden az dva. Tak je nám vzácné a jak přivedou nějaké výzdoby a klidně i ty ozdoby na stromek tak hned nás to praští do očí a i já klidně nahlas řeknu jeee to je pekne, to je milé, za mnou se ozve 3× ozvěna.
Akorat teda na Štědrý den den 2 druhy polevek, 2 druhy masa, doma se dělaly i 2 druhy prilohy. Mám to tak od decka, že nám nikdo nenutil kapra, když to není je. Nemám s tim žádný problém pripravit víc druhu, plotny jsou 4 tak žádný problém. Důležitější je, že každý máme to nac máme chuť a nikomu se nenutí co nechce. Než dodelam večeři, muž zpracuje decka v koupelně a na večeři. Žádný problém. Nechapu co furt lidí říkají, že stresují. Spis je to povahou nervni.
Přesně tak. Já to prostě strašně miluju, už se nemůžu dočkat, až to zase přijde
i když jdeme ke stromečku, tak mám pořád stejné šimrání v břiše, jako když jsem byla malá ![]()
@radkka Přesně!! Jít se večer projít a všude světýlka a atmosféra
Taky to miluji a taky si někdy připadám jak uchyl
Ale podle mě je to jedno z nejkrasnejsich období ![]()
Jasně, miluju vánoční čas. Dneska mi moje čtyřletá říkala, že se těší na vánočního ducha
Má to z pohádky duch vánoc a trochu to překopala ![]()
@LadySi Já ti nevím, prostě si to tak nějak naplánuju a pokud to není 100%, tak si nohu za krk nedám…
Ono to ani nejde, nejde si třeba naplánvat, že děti budou zdravé apod… Ano, udělám maximum, aby byli všichni spokojení, ale zázraky bohužel neumím ![]()
@LadyJahoda píše:
@radkka Přesně!! Jít se večer projít a všude světýlka a atmosféraTaky to miluji a taky si někdy připadám jak uchyl
Ale podle mě je to jedno z nejkrasnejsich období
Jo
nejsem sama blázen.
@radkka píše:
Jonejsem sama blázen.
mám to jako vy, já už nakupuju dárky, miluju to
vůbec to není stres
už se těším na první adventní neděli, jak rozsvítím celý barák a zahradu ![]()
@radkka píše:Přesně tak. Já to prostě strašně miluju, už se nemůžu dočkat, až to zase přijde
i když jdeme ke stromečku, tak mám pořád stejné šimrání v břiše, jako když jsem byla malá
Mam to stejne. A myslim, ze to je tim, jak krasne Vanoce nam delali nasi, kdyz jsme byly male se sestrama. A hrozne doufam, ze se mi to podari podobne predat i nasi dceri, aby jednou taky mela Vanoce rada i jako dospela. ![]()
Já ano, umím si to nastavit tak, aby to bylo hezké, klidné, nehektické. A ty?
Ano mam ho rada, ale až od té doby co mam rodinu a vše to krasne delam pro dceru.
@Aries6 píše:
@Petranovak147 A ty?
Taky je to moje oblíbené období vše v klidu a v pohodě
@Aletheia @radkka hezky řečeno.
Ja miluju Vánoce. Moje nejhezčí období je od záři do února. Nesnáším jaro a léto. Takže teprve ted ozivam. Stres se mne netýká. Dárky nakupuju postupně od záři ( v tom jsem se uz poučila).
Lidi v kramech přehlížím. Jsem hold infantilní, ale ta krásná výzdoba ve městě mi dela radost. Nebo ta vůně svaraku, cukroví a perníčku, který nemusejí byt ani poživatelny..taky
A ty dětský rozzareny oči u stromečku za to stojí žít. Jo a věnec si tradičně delavam sama. Akorát sníh mi chybí. Ten uz nebyl ani nepamatuji..
@fragola rozumim, stacily mi dvoje vanoce po sobe, kdy mely deti 39st horečku a cele vanoce sly do kytek… ![]()
Já vánoce miluju akorát je neslavím doma mám totiž přítele zapřísáhlého atejistu no a on Vánoce prostě nesnáší naštěstí mám velkou rodinu a hodně kamarádů takže až budou děti budu je brát k příbuzným aby zažili Vánoce.