Špinění 6 týdnů po miniinterrupci

Anonymní
9.10.16 18:39

Špinění 6 týdnů po miniinterupci

Dobrý večer,
jdu se zeptat na Vaše zkušenosti - ty které prodělali miniinterupci, jak nastoupila Vaše první MS po ní? Byla jsem na zákroku 2.9. Vše v pořádku, 3.týden po kontrole doktor řekl že jsem ve skvělém stavu, ani nevidí žádné poranění a i já se cítila dobře. Povolil nám i sex, 4.týden po miniinterupci. Vysvětlil že toto není klasické šesti nedělí jako po porodu /což opravdu rozdíl je, rodila jsem 2×/ Samozřejmě jsme se chránili kondomem. Včera, víceméně skoro 6.týden od zákroku jsem strašně malinko zašpinila, to samé dnes, ale opravdu jen pidi zašpinění. Myslela jsem že přichází už MS, ale stále se nic nerozjelo. Mám hororové představy jestli nemohu být těhotná, ale používali jsme kondom a ten opravdu nepraskl.. Máte někdo zkušenost že jste špinila pár dní a pak se MS rozjela? Samozřejmě když to nedostanu udělám test. Vím že mám pak navštívit doktora když to nedostanu 6 týdnů od zákroku i kdyby byl test negativní. Moje nervy pracují, možná i od toho může být jiná MS nebo trvá než se rozjede.. Nechci tu číst že jsme neměli sexovat, jsme zodpovědní a chránili jsme se! To by tu nemohl mít sex nikdo kdo nechce děti. V srpnu nás zradila antikoncepce a třetí dítě opravdu nechceme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
9.10.16 18:43
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
jdu se zeptat na Vaše zkušenosti - ty které prodělali miniinterupci, jak nastoupila Vaše první MS po ní? Byla jsem na zákroku 2.9. Vše v pořádku, 3.týden po kontrole doktor řekl že jsem ve skvělém stavu, ani nevidí žádné poranění a i já se cítila dobře. Povolil nám i sex, 4.týden po miniinterupci. Vysvětlil že toto není klasické šesti nedělí jako po porodu /což opravdu rozdíl je, rodila jsem 2×/ Samozřejmě jsme se chránili kondomem. Včera, víceméně skoro 6.týden od zákroku jsem strašně malinko zašpinila, to samé dnes, ale opravdu jen pidi zašpinění. Myslela jsem že přichází už MS, ale stále se nic nerozjelo. Mám hororové představy jestli nemohu být těhotná, ale používali jsme kondom a ten opravdu nepraskl.. Máte někdo zkušenost že jste špinila pár dní a pak se MS rozjela? Samozřejmě když to nedostanu udělám test. Vím že mám pak navštívit doktora když to nedostanu 6 týdnů od zákroku i kdyby byl test negativní. Moje nervy pracují, možná i od toho může být jiná MS nebo trvá než se rozjede.. Nechci tu číst že jsme neměli sexovat, jsme zodpovědní a chránili jsme se! To by tu nemohl mít sex nikdo kdo nechce děti. V srpnu nás zradila antikoncepce a třetí dítě opravdu nechceme.

Měla jsem úplně to samé. Také sem špinila po. Akorad já měla sex asi 5 den po.MS přišla až asi 7-8 týden po zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 18:47

@Dojcanis po zákroku jsem taky špinila, já myslím ted jak přišla MS.. jestli začala taky jen špiněním třeba dvoudenním a pak se rozjela..? mě kdyz vzdycky prichazela MS tak jsem spinila max par hodin a MS se rozjela.. ted spinim pres 24 hodin (ale fakt strašne malo) a MS nikde..

• Citovat
  • Upravit
3662
9.10.16 18:49
@Anonymní píše:
@Dojcanis po zákroku jsem taky špinila, já myslím ted jak přišla MS.. jestli začala taky jen špiněním třeba dvoudenním a pak se rozjela..? mě kdyz vzdycky prichazela MS tak jsem spinila max par hodin a MS se rozjela.. ted spinim pres 24 hodin (ale fakt strašne malo) a MS nikde..

Jo, před MS sem špinila asi 4dny :)je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.10.16 19:06

Tak si nech dát tělísko a nespolehejte jen na to jestli kondom praskne nebo vydrží :nevim: taky ho mám, také třetí nechceme a do přechodu daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 19:23

@truelly nemůžu mít nic hormonálního. řešíme to vasektomií. chlap se rozhodl sám.. za týden jde na zákrok.
@Dojcanis tak to jsi mi dala naději :* já se fakt strašně moc bojim abych nebyla opět těhotná. Vím že zákrok by už nebyl možný. Nevím co bych dělala :nevim: ale snad to nebudu muset řešit!

• Citovat
  • Upravit
8852
9.10.16 19:26

Existuje i nehormonalni telisko, sama ho mám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 19:29

@truelly nemůžu. záněty. špatná zkušenost. krvácení/špinění víceméně pořád.

• Citovat
  • Upravit
3662
9.10.16 19:59
@Anonymní píše:
@truelly nemůžu mít nic hormonálního. řešíme to vasektomií. chlap se rozhodl sám.. za týden jde na zákrok.
@Dojcanis tak to jsi mi dala naději :* já se fakt strašně moc bojim abych nebyla opět těhotná. Vím že zákrok by už nebyl možný. Nevím co bych dělala :nevim: ale snad to nebudu muset řešit!

Na 99%si myslím ze nejsi těhotná, mela jsem to opravdu stejně :lol: držím palce, a nestresuj se tímhle, je to zbytečný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
9.10.16 20:32

Nejde o rýpání, ale zajímá mě, jak selže antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
9.10.16 20:35

Po UPT, peklo na zemi, tělo se mi pomstilo, spinila jsem s přestávkami 10 týdnů, někdy vic, nekdy min, MS nikde. Po roce se mi cyklus trochu srovnal.
Zkus spermicidni globule + kondom, nebo potom sterilizace…
Nemyslím si, že by to bylo tehotenstvi, ale strach jsem měla stejny, až panicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
9.10.16 20:37

@arada nevim jak u zakladatelky, ale prostě stačí aby se hormon nevstrebal…
Kamarádka na jedno dítko přes postinor a druhé přes antikoncepční naplasti, které 5 let fungovaly a jednoho dne byla těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
9.10.16 20:55
@xjuklickova píše:
@arada nevim jak u zakladatelky, ale prostě stačí aby se hormon nevstrebal…
Kamarádka na jedno dítko přes postinor a druhé přes antikoncepční naplasti, které 5 let fungovaly a jednoho dne byla těhotná…

Nikdy jsem nic nebrala, ale dceři kladla na srdce, aby ji brala spíš jako pojistku kdyby náhodou, ale ne jako 100% jistotu, že se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová