Máte rady Vánoční obdo

15.10.16 20:56

Máte rady Vánoční obdo

Mate radí vánoční období??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27628
15.10.16 20:56

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.10.16 20:58

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.10.16 21:04

Mám, jen mi ty vánoce nesměj bejt nucený už od půlky října :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
15.10.16 21:04

Miluji Vanoce a vanocni obdobi - opravdu si ho uzivam.
Byt je uz vyzdobeny na 1.adventni nedeli, pecu spolecne s detmi cukrovi, spolecne delame adventni venec - chci aby deti mely na toto obdobi nejkrasnejsi vzpominky.
Na Stedry den mame sve ritualy.
Vanoce travim v klidu a pohode, nikdy to u me neni o stresu.

• Citovat
  • Upravit
30628
15.10.16 21:06

Ne 8)
Kdybych neměla děcka, tak se na to vyprdnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
15.10.16 21:06

Strašně. A celý rok se na to těším. Ale myslím tu předvánoční atmosféru jako takovou. Naopak šílenství v obchodech ze srdce nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.10.16 21:07

Každý rok čím dál tím méně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
15.10.16 21:07

Ano a móóóc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.10.16 21:09

Ano milují pohádky, filmy atmosféra už se tesim. Jak chytnu tu správnou náladu uz od Mikuláše tzn. dekorace, svíčky, nějaké pečení, mivam napecene už od začátku adventu to suché a marmeladove, dávám jim na příděl na talíř mls. V době adventu cukroví rodině chutná nejvíc.

Letos jsem poprvé v srps školky, tak pomáhám vybírat dárky na Mikuláše, sama chci udělat každému z děti jako dárek neco do balíčku.
Akorat letos nebude tolik času na pečení, jak jsem zvyklá, ale na základní 4-5 druhů si čas udelam, aby decka viděli, že se to děla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
15.10.16 21:12

Mám je ráda moc, ale s dětmi je to hlavně o předpřípravách už od září. Pak, když se to blíží, tak si toho chci užít hlavně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Ano, mám. Dárky kupuju od prázdnin (holt 10 dětí je 10 dětí) ;) Jen pak nesmím zapomenout, kde jsem je schovala :mrgreen: Miluju vánoční výzdobu, pečení s dětmi a pak tu radost u stromečku :P
Ale jinak bych si reklamní masáž klidně opustila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767

Užívám si ho. Mám krásné vzpomínky na dětství a tak chci, aby stejně krásné okamžiky prožil i můj tříletý syn. Těšíme se, až budou chodit čerti, vyprávíme si o Vánocích a o zimě, vyrábíme výzdobu, pečeme cukroví, každý večer rozsvěsujeme světýlka v oknech. S Vánoci je spojeno hodně práce - snažím se dělat spoustu věcí s předstihem, aby to pak nebyl jeden velký kolotoč - letos už chodím do práce, tak mám v plánu mít nakoupené a zabalené všechny dárky do konce listopadu. Nesnáším tu příšernou komerční atmosféru v obchodech v prosinci, tomu se vyhnu za každou cenu. :roll: Cukroví budu péct o víkendech se synem. Úklid budu řešit normálně - co stihnu, bude, co nestihnu, nebude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
15.10.16 21:16

Jop. Moc. Uz se tesim, letos to bude poprve s miminem. :) Ale beru je s nadhledem, uzivam si je, misto abych se stresila. Uklid moc nehrotim, darky shanim uz od prazdnin, takze no stress…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
15.10.16 21:17

@fragola @Adrasteia Holky, a že to není jednoduché to všechno promyslet, aby byli všichni spokojení, uklizeno, navařeno, příjemná atmosféra..U nás na Štědrý den je živý betlém, celá dědina se sejde v parku, zpívají se koledy, všichni si popřejí, děti si pohladí zvířátka, popije se grog a pak šup na polévku domů a užít si nějakou tu pohádku a hlavně těšení na dárky :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová