Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila Nechtěla jsem byt rýpavá!
.. ale prijde mi to vazne divne.
zaprve je to vazne videt na pohled, treba ve výstřihu jeste nekdy ne, ale nahe ano! Ani ten nejlepsi chirurg je neudělala, tak ze by to nebylo na nahe videt ani kdyby se pretrhnul a na dotek uz vubec ne ![]()
@Ginger.Rothstein já myslím, že to není rýpání, taky jsem to tak nemyslela
Ale vidím to podobně jako anonymka. Kamarádka to podstoupila docela nedávno, dělal jí to Měsťák, nebo jak se jmenuje, takový hodně známý doktor
A ačkoliv jí to udělalo hezky souměrnou postavu (měla docela velký zadek), jsou to prostě umělé kozy a je to vidět. I ve výstřihu
Jsou prostě umělé a nikdy se nebudou chovat jako normální měká tkáň
Neříkám, že to není hezký, jen říkám, že to je vidět
A pokud někdo tvrdí, že to na dotek nepozná, tak ok. Ale přijde mi to skoro až vtipný ![]()
@neila Ježíš jen Mestak ne
to je blbe. c na ENTOU
posr.al mi cely nos!!! To se jinak rict neda.
@neila No prave, me to přišlo divne vtipne tez
a je to přesne jak píšeš, nikdy se to nechová jako tkáň přírodní ![]()
A kdyz jsou implantaty pod svalem?!!
ty pak prece nejde nahmatat ne?!
@Mišmiš Me jo, a to mi manzel dal ty nejdražší a nejkvalitnější typově co na trhu jsou, samozrejme clovek nedrží ten silikon hned, ale je to stejne poznat.
@Ginger.Rothstein… holky, jak to tady tak čtu, nechci silikony nikdy v životě, raději si dám push upu ku
![]()
Tak to jsem docela zklamaná
já měla v plánu si je nechat do budoucna udělat, třeba po dítěti, protože prsa mám malá, menší dvojky a myslím si, že až budu mít odkojeno, tak na hrudníku budu mít nula nula nic.
@Ginger.Rothstein to jsi ty? Jestli ano tak se te nechci dotknout, ale je to chyba chirurga-moc velky objem a spatny profil.
Umela prsa by mela vypadat tak, ze clovek vaha, jestli jsou prave nebo ne.
Silikony pod svalem proste nenahmatas. Pokud sla po 12 letech na vymenu tak to je jasné, před tolika lety jeste doživotní implantaty nebyly. Jsou na trhu tipuji tak 3-4roky.
Zalezi jaké implantaty lekar zvolí. Muze prijit 60kg holčina s plochým hrudnikem a chtít vel 3-4, tak to proste vidět je. Pokud ma někdo hodne své tkane, nepoznas to. Nelze házet vše do jednoho pytle.
@Mišmiš nechtěla bych prsa u kterych bude clovek váhat, nestydím se za plastiky a kdyz uz je mam at jsou ty prsa klidne videt
to je muj nazor.
@Ginger.Rothstein Tohle je hezký, ale na mne už je to moc, ale známá měla zvětšení jen o 1 číslo a vypadá to moc, moc hezky, ale za mne prostě push upka vyhrává ![]()
@Ginger.Rothstein píše:
@Mišmiš nechtěla bych prsa u kterych bude clovek váhat, nestydím se za plastiky a kdyz uz je mam at jsou ty prsa klidne videtto je muj nazor.
no to je taky fakt ![]()