Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kacenka86 píše:vendy111 píše:Tak v to doufam, jen vim, ze do srpna asi umru. Vi to jen 3lidi a podle meho z toho uz vsichni maj hlavu jak patraci balon. Melu o tom furt dokola. Muzes mi rict jakou znacku a ml mas? Jaka si mela prsa predtim?Kacenka86 píše:U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená!Anonymní píše:Jdu v Plzni k doktoru Kydíčkovi. No nebylo to jednoduche se rozhodnout a jeste se trochu desim reakce okoli. Mamce uz jsem to rekla a docela prekvapila. Zadne vymlouvani, naopak mi rekla, ze se tesi, ze bude mit malou jen pro sebe
gratuluju k rozhodnutí, ke komu jdeš?? Anonymka 390ml
Podprda od V.S. je urcite naprosto famozni, ale kdyz se to sunda tak je vse opet pri starem. Takze efekt je super pro okoli, ale manza ma furt to same…
Mám 280ml eurosilikony. Měla jsem dvojky, takové „prázdné“ a teď mám tak 3-4, podprda 75C-D teda před těhu, teď mám už jen D když kojím:-) Ale jsou pořád hezký, stejný tvar, jen trochu „oteklejší“ .
U mě to věděl jen přítel a sestřenka, rodičum jsem to řekla pár dní po operaci a okolí se to dozvědělo tak nějak samo, nemá cenu zapírat, když do toho člověk jde, neměl by se za to stydět, kdo se zeptal „máš je?“ odpověď byla ano mám. Co na tom? ![]()
Kacenka86 píše:vendy111 píše:Tak v to doufam, jen vim, ze do srpna asi umru. Vi to jen 3lidi a podle meho z toho uz vsichni maj hlavu jak patraci balon. Melu o tom furt dokola. Muzes mi rict jakou znacku a ml mas? Jaka si mela prsa predtim?Kacenka86 píše:U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená!Anonymní píše:Jdu v Plzni k doktoru Kydíčkovi. No nebylo to jednoduche se rozhodnout a jeste se trochu desim reakce okoli. Mamce uz jsem to rekla a docela prekvapila. Zadne vymlouvani, naopak mi rekla, ze se tesi, ze bude mit malou jen pro sebe
Podprda od V.S. je urcite naprosto famozni, ale kdyz se to sunda tak je vse opet pri starem. Takze efekt je super pro okoli, ale manza ma furt to same…
Jedna moje kámoška, co jí nosila před silikonama, říkala, že na ní láká chlapy. Hledala přítele a na mojí otázku, co pak, tak říká, podprdu sundavuju, až když je zamilovanej
Ona to s tou podprdou ze začátku snad i dělala ![]()
vendy111 píše:Kacenka86 píše:Mám 280ml eurosilikony. Měla jsem dvojky, takové „prázdné“ a teď mám tak 3-4, podprda 75C-D teda před těhu, teď mám už jen D když kojím:-) Ale jsou pořád hezký, stejný tvar, jen trochu „oteklejší“ .vendy111 píše:Tak v to doufam, jen vim, ze do srpna asi umru. Vi to jen 3lidi a podle meho z toho uz vsichni maj hlavu jak patraci balon. Melu o tom furt dokola. Muzes mi rict jakou znacku a ml mas? Jaka si mela prsa predtim?Kacenka86 píše:U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená!Anonymní píše:Jdu v Plzni k doktoru Kydíčkovi. No nebylo to jednoduche se rozhodnout a jeste se trochu desim reakce okoli. Mamce uz jsem to rekla a docela prekvapila. Zadne vymlouvani, naopak mi rekla, ze se tesi, ze bude mit malou jen pro sebe
U mě to věděl jen přítel a sestřenka, rodičum jsem to řekla pár dní po operaci a okolí se to dozvědělo tak nějak samo, nemá cenu zapírat, když do toho člověk jde, neměl by se za to stydět, kdo se zeptal „máš je?“ odpověď byla ano mám. Co na tom?
To je zajímavé ty velikosti, já mám 390ml a taky 3-4prsa.
Taky mi přijde divné, když to někdo zapírá, přece se za to nebudu stydět. V dnešní době je to už běžná věc.
Podle meho jde o rozdilny zaklad, ne? Kdyz ma holcina nulky, tak ji 300 udelaji plne dvojky, ale kdyz tam ma svuj zaklad 2, tak uz je to docela dost. Tak velky 3. ![]()
A o to jde mít ten základ ikdyž povislý,ale je tam, pak je vše lepší a přirozenější.Chtěla jsem jen říct,že kdyby si chtěl někdo udělat z 0 na 3 tak musí počítat s tím,že na tvar normalních přirozených prsou bude muset delší dobu počkat.Taky bych čekala stojí to zato. ![]()
Ahojky doufám že se tě nedotknu to bych doopravdy nechtěla-máš 3-4 a kolikatky si chceš nechat udělat? Pokud je máš takové no víš jak po dětech povislé tak pak bych šla na modeláž je levnější a budeš mít krásné 3,ale jak říkám nevím jakou chceš velikost.
No omlouvám se že do toho skáču, jak moc vám modeláž vylepší prsa? Kolik stojí?
Jinak prsa po kojení, to je jedna velá tragedie
, brz přehánění
já jsem viděla mladou holku 18 let,která měla sedmičky a udělali ji nádherné plné trojky,ta holka byla hubená a moc pěkná.Já mám i gely i modeláž a jsem spokojená.Před těmi 4-5 léty to stálo 22-25 000.-
Modeláž vyjde určitě levněji, ale zase jsou pak větší jizvy, né?
Příspěvek upraven 07.05.11 v 19:50
Modeláž vyjde určitě levněji, ale zase jsou pak větší jizvy, né?
Příspěvek upraven 07.05.11 v 19:51
gsimča píše:
já jsem viděla mladou holku 18 let,která měla sedmičky a udělali ji nádherné plné trojky,ta holka byla hubená a moc pěkná.Já mám i gely i modeláž a jsem spokojená.Před těmi 4-5 léty to stálo 22-25 000.-
Mam taky 7 jako těhule,nevím jak dopadnu až začnu kojit,ale jestli nebudu ještě jednou těhu během 2-3 let,tak si je chci nechat zmenšit a vymodelovat na 4-5.Trojky mě přijdou malý,jsem zvyklá na velký prsa a mám takovou sportovnější postavu,větší ramena i záda tak na mě by 3 zapadly
gsimča píše:
Ahojky doufám že se tě nedotknu to bych doopravdy nechtěla-máš 3-4 a kolikatky si chceš nechat udělat? Pokud je máš takové no víš jak po dětech povislé tak pak bych šla na modeláž je levnější a budeš mít krásné 3,ale jak říkám nevím jakou chceš velikost.
Gsimco, spatne jsem to napsala, nezobrazila se mi tam citace. Na fotce s mimi a manzou jsem jeste v prubehu kojeni, takze 3-4 faaaakt nehrozi. Ty bych si chtela nechat udelat. Mam 180cm a myslim, ze takovou velikost bych opravdu snesla.
Vykojene je mam, ale ne povisle. Tzv tuzku neudrzi… ![]()
Kacenka86 píše:gsimča píše:Gsimco, spatne jsem to napsala, nezobrazila se mi tam citace. Na fotce s mimi a manzou jsem jeste v prubehu kojeni, takze 3-4 faaaakt nehrozi. Ty bych si chtela nechat udelat. Mam 180cm a myslim, ze takovou velikost bych opravdu snesla.
Ahojky doufám že se tě nedotknu to bych doopravdy nechtěla-máš 3-4 a kolikatky si chceš nechat udělat? Pokud je máš takové no víš jak po dětech povislé tak pak bych šla na modeláž je levnější a budeš mít krásné 3,ale jak říkám nevím jakou chceš velikost.Vykojene je mam, ale ne povisle. Tzv tuzku neudrzi…
Jestli máš 180cm,tak jdi do 4.Kámoška má 179,měla malý dvojky a doktor jí ukecal na 3,že to stačí.Změna prsou po splasknutí nebyla na jejím těle skoro vůbec vidět a dál se jí lidi ptali,kdy na ty prsa jde.Tak už byla podruhy,ma plný 4 a fakt pěkný a kaźdý ji to chválí.