Máte 'silikony'?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
15.6.12 19:53

@ygreen Nevim, jak v CR, ale tady v US udelaji vse v jeden den, jak abdominoplastiku, tak modelaci s implantaty. A hodinu po zakroku Te vykopnou domu :D, mazec. Ja mela teda jen implantaty, zadna modelace, zadna abdo. plastika, ale znama mela vse v jednom a pry dobry, prezit se to dalo a je rada, ze mela vse najednou. Ale v CR jsou o dost konzervativnejsi, tak budes muset asi postupne… L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
20.6.12 17:37

Lindus
jj tady to nedělají najednou. Pěkně jedno po druhém. Ta abdominoplastika je velká operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.10.14 16:31

Zdravím. Zajímalo by mě, jestli jsou ta silikonová prsa poznat nějak na omak, jestli když si na ně sáhnete, jde poznat, že držíte silikon a ne přírodní prso?? příp. v čem je to jiné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 16:34

@tami3 Jasne, ze je :D je to jako kdyz si chytnu gelovy pytlik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
16.10.14 16:37

Prej kdyz lehnes nejdou do stran :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6590
16.10.14 16:38

Já teda vždy mívala 1ky, teď mám 3ky (kojím), ale už teď vidím, že ikdyž se opět zmenší na původní velikost, už nebudou tak „vysoko“ :D chtěla bych pěkné dvoječky, ale ne tvrdé, chci pěkně přirozené, měkké, to asi nejde co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 16:38

@sissi79 Jo,to jen kdyz se vrtis jako lachtan, leda na břiše ze strany na stranu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
16.10.14 16:59

Nevím, co furt řešíte - umělé, jde to cítit atd…normální pěkné kozy :mrgreen:, manžel pocity neřeší a do stran mi jdou. nemusím se nikde stydět odhodit svršky (lázně atd, né, že bych se někde cíleně vystavovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.14 17:03

V plavkách a v triku s výstřihem je to vidět a jasně, že je to cítit na omak :lol: švagrová si nechala udělat a samozřejmě je vytasila hned po příjezdu z nemocnice :lol: Je to hezké kým se nevysvleče :palec: A jedna věc mě na silikonech opravdu baví - kdyby udělala stojku, ležela na zádech, lozila po čtyřech, skákala přes švihadlo - ty kozy se prostě nehnou!!! Drží a drží :mrgreen: :mrgreen:
Ale kdybych měla mít kvůli tomu nějaký komplex, jdu do nich :pankac: Když je člověk soudný a nepřežene to, tak to může vypadat dobře :palec:
Edit: omlouvám se za NN, ale švagrová sem kdysi chodila, tak aby nebylo zle… :D

• Citovat
  • Upravit
6203
16.10.14 17:32

Hmm, tak ja rozdíl nepoznam, ani nikdo jiny, kdo je mel v ruce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 17:42

@kam2 To se divím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 18:04

Za jak dlouho obnova

Vím, že se musí silikony každopádně obnovovat, máte to vy, který máte silikony, obnovit všechny po 10 letech nebo se to musí i dříve? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
16.10.14 19:37

Silikony se uz vyrábí doživotní. Měnit není třeba, Max za vetsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 20:38

@kam2 To se sice uvádí, ale kazdy chirurg rekne, ze výměnu i přesto doporučuje, alespon 1× :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.10.14 22:20

@kam2 není pravda. Když mi dělali rhinoplastiku, tak tam byla holčina, která šla po 12 letech na výměnu implantátů. Na jedné straně se začal jeden deformovat. Říkala, že věděla, že výměna bude potřebná, jí to doktor říkal na rovinu. Jen ze zvědavosti jsem se na to pak ptala svého operatéra a on to potvrdil, prý když někdo řekne, že je to na doživotí, tak vědomě lže klientce :nevim:

A co se týče „odhalení“ silikonů, podivuji se stejně jako @Ginger.Rothstein …silikony je vidět na hony, pokud člověk není úplně slepý ;) tak si nedovedu představit, že by to na dotek nebylo cítit :-O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová