Máte 'silikony'?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
16.8.11 20:54
maja1919 píše:
a kam do Brna máš nějaký typ chcu tam také a manžel stím zatím také moc nesouhlasí :zed:

Chci jit sem http://www.laurea.cz/, anebo http://www.bodyestet.cz/?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.8.11 21:00
Lindusa píše:
No, ja jsem se manzela moc neptala, chtela jsem to udelat sama pro sebe a on to respektoval. Nikdy mu moje mala prsa nevadila, ale chapal, ze vadi proste mne. Ale chapu, o financich se poradit musite. Radim, abyste si pripravily plan, ze proste nebude moci rict ne kvuli financim.

Jinak ja jsem od operace pul roku, nekdy, kdyz spim na tvrdsi matraci, implantaty citim, kdyz jsem na brise, ale staci se trochu pretocit a je to v pohode.

Riziko z praskleho implantatu je spise hypoteticke nez skutecne, pokud mas joooo strach, tak existuji i saline implantaty, kdy je vypln jen fyziologicky roztok. Jen mam pocit, ze v CR se to nedela. V US bezny standard. Kdyz implantat praskne, okamzite to poznas, protoze jsi hned placata a vypln prakticky vycuras, jedna se o fyziologicky roztok. Ale ma nevyhody, ze nekdy „zblunka“, vice se vrasni a krabati, pokud mas tenkou kuzi. Vyhoda je, ze se plni az po umisteni pod kuzi/sval, takze jizva je fakt malicka, 2, maximalne 3 cm.

Jinak implantaty se dnes uz nemusi menit, pokud jim nic neni. Mnoho vyrobcu dava zaruku, ze kdyz Ti do 10 let praskne, tak Ti poslou nove a prispeji Ti jeste na reoperaci, nekdy ten prispevek pokryje celou operaci. Nekde se muzes pripojistit. Ja mam Mentory v silikonu a mam tech 10 let zahrnutych v cene, bez extra pojisteni. L.

Dekuji za odpoved. Tak finacne jde o to, ze to bude tak, ze si na ne behe roku nasetrim anebo mi je zaplati sam, jenze on ty silikony moc nemusi , ale zase si myslim, ze kdyz je uz budu mit tak bude rad , hehe.
Ja jsem prave cetla, ze nejaka holka lezla po skalach a mela silikony , impantat ji praskl a ona zemrela, takze z toho mam paranoi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.8.11 21:09

ted jsem koukala na tu modelaci a musim rict spicka, akorat, ze ja liposukci absolutne odmitam, a mam strach,z e za par let budu mit prsa opet vyfoukla. Kdyby sla modelace se silikonama a zmenseni dohromady a bez liposukce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
19.8.11 15:52

WERU, na prasknuti implantatu opravdu nikdo nezemre, to je nejaka klasicka novinarska kachna. Je to totalni nesmysl. O prasklem implantatu ani nevis. Jinak nechapu, o jake modelaci mluvis. Jako modelaz povadleho poprsi? Tam se vubec nic nedela s liposukci. Pokud potrebujes zdvihnout prsa, tak Ti tak nejak uberou kuzi. Je u toho vice jizev. Nekdy muze byt modelaz doplnena i implantatem, kdy je kuze povisla moc, ale tkane je malo. Kuze se „vyrizne“, vlozi se implantat a nositelka muze mit krasne pevne petky :) . Moznosti je mnoho, zajdi na konzultaci do vice klinik a uvidis, budes mit srovnani. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.8.11 16:58
Lindusa píše:
WERU, na prasknuti implantatu opravdu nikdo nezemre, to je nejaka klasicka novinarska kachna. Je to totalni nesmysl. O prasklem implantatu ani nevis. Jinak nechapu, o jake modelaci mluvis. Jako modelaz povadleho poprsi? Tam se vubec nic nedela s liposukci. Pokud potrebujes zdvihnout prsa, tak Ti tak nejak uberou kuzi. Je u toho vice jizev. Nekdy muze byt modelaz doplnena i implantatem, kdy je kuze povisla moc, ale tkane je malo. Kuze se „vyrizne“, vlozi se implantat a nositelka muze mit krasne pevne petky :) . Moznosti je mnoho, zajdi na konzultaci do vice klinik a uvidis, budes mit srovnani. L.

Jeeeeeeeeeeeee, ty jsi me potesila a uklidnila :dance: :dance: .
Tak do toho pujdu urcite, ale jeste tak rok si pockam, nez porodim a dokojim. Jakou radost jsi mi udelala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adélla Neuner
23.5.12 21:23

40.000 tis. ? Můžeš mi napsat, oč se jedná ? Měla bych zájem, díky Adéla

• Citovat
  • Upravit
Adélla Neuner
23.5.12 21:25
@hanuless píše:
Ahoj, tak já jsem podstoupila augmentaci ( vložení implantátu pod sval) a véééliká spokojenost. Jsem po dvou dětech a z prsou mi nezbylo vůůbec nic. :-) . Pokud by jsi chtěla, dám ti kontakt na mého plast. chirurga. Cena se vším 40 000 Kč.

Dáš mi, prosím kontakt?

• Citovat
  • Upravit
627
12.6.12 17:00
@donaga píše:
já mám po kojení prsa jak psí uši a ještě malá, tak jsem o modelaci také přemýšlela, ale když si uvědomím, jaké bych měla jizvy… Škoda že to nejde bez těch jizev, to bych začala hned šetřit.
K těm silikonům, já slyšela, že se po nějakém čase musí ty silikony vyndat a nahradit jinými, prostě prý mají svou životnost. To by mne dost odrazovalo. Ale jem jsem to zaslechla, nikde jsem to napsané nenašla, tak nevím, co je na tom pravdy :think:

neni to pravda - nikdy je nemusis,,vymenit´´ ;) jen je musis mit kvalitne udelane a ne ty nejlevnejsi ja silikony mam a spokojenost nejvetsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
13.6.12 21:52

Modeláž-bradavka se odřízne, pod bradavkou až pod prso se vyřízne slza kůže a pak vše přišije. Bradavka se odřízne jen tehdy pokud není v polovině paže. Hojení v poho chodila jsem na bio lampu super věc stehy zesvětlaly. Modeláž a inplantáty se dohromady nedělají buď udělají modeláž a pak inpl. a nebo naopak což byl můj případ.
Už jsem dokojila a prsa mi trošku sjely dolů, ale to jen tím, že te kůže mám hodně tenkrát mi to říkal i doktor, že mám kůže na šestky :roll:.Na podzim se mu zajdu ukázat a uvidím co mi řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
14.6.12 15:10

Jiste, ze se dela modelaz i implantaty dohromady. Kdyz jdu na modelaz s tim, ze chci upravit tvar a zvetsit zaroven, tak to preci musi byt udelano zaroven. Jestli lekar tvrdi neco jineho, poohledla bych se po jinem, ocividne neni zkuseny. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.6.12 15:43

No tak je asi nějaká změna mi bylo řečeno, že se to dokupy nedělá už k vůli stehům a abych pravdu řekla tak si to nedovedu představit. Po operaci jsem měla prsa nateklá a po modeláži ne a tak pokud by to dělali dokupy tak ty stehy co? Jak půjdu na kontrolu tak se poptám. Jinak doktor Ok operace toho tipu dělají s primářem a operoval nějaký čas i v Brně byl i v telce sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
14.6.12 15:46

Ha našla jsem to na netu a píšou, že se může dělat dokupy. No tak zase jsem o něco chytřejší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.6.12 19:30

@gsimča Jo jo, pekne jednim vrzem :). Vzdyt by lekar ani nevedel, kolik ma ubrat kuze, aby tam ten implantat hezky sedel. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 19:35
@Weru píše:
ted jsem koukala na tu modelaci a musim rict spicka, akorat, ze ja liposukci absolutne odmitam, a mam strach, z e za par let budu mit prsa opet vyfoukla. Kdyby sla modelace se silikonama a zmenseni dohromady a bez liposukce… :mrgreen:

Muzu se zeptat proc odmitas liposukci? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
9904
15.6.12 19:47

Taky chci na plastiku, já tedy plánuji nejprve abdominoplastiku a potom prsa - před těhu a 30 kilama navrh jsem měla luxusní D-E. Teď mám hnusný, F-G někde u pupku, nahoře strie, prostě bída. Chtěla bych ale nejen modelaci ale asi i silikony, páč jinak se bojím, že třeba za 10 let to budou zase povislá prsa. Se silikonama to snad chvíli vydrží. Chtěla bych plná Déčka (mám 180cm a hodně široký hrudní koš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová