Máte zkušenost s výukou Helen Doron?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
9.7.10 21:17

máte skušenost

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli některá nemáte skušenost s anglickou výuko helen doron.Nedávno mě zaujal plakát na kterym je psáno,že učí děti od 4měsíců do 14let.Chtěla bych na nějaký kurs začít chodit s cerou,ale nevím jestli si mám zavolat na ukázkovou hodinu nebo ne.Prosím naypište díky za vaše odpovědi. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
9.7.10 21:30

Nejsem puntičkářka, ale nejdřív bych šla asi na kurz pravopisu českého jazyka a pak až na angličtinu :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.10 21:31

ahoj, já mám zkušenost z ostravy a dobrou, nemám si na co stěžovat.. jen výuka je výuka a toto je prostě klasické učení slovíček formou her, písniček, básniček atd, ale prcek je v kolektivu a záleží co očekáváš.. my nakonec využili anglickou školku a kluk se mi dorozumí ve 4letech s rodilým mluvčím, to je už ale úplně o něčem jiném.. chodili jsme do h.doron od roku a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.10 21:34
janinkaz píše:
Nejsem puntičkářka, ale nejdřív bych šla asi na kurz pravopisu českého jazyka a pak až na angličtinu :roll: :wink:

no něco na tom asi bude ale člověk aby se tu vážně bál něco napsat nemyslíš? já měla za to, že emimino je pro všechny kteří potřebují radu, popovídat si atd a ne se nechat poučovat o pravopisu jak tu čtu každou chvíli .............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.7.10 21:39

Vždyť jo, já to nenapsala nijak zle. Ale ten příspěvek bije do očí. Kdyby i/y, tak budiž, ale skušenost, cera … :roll: Já nikoho nechci napadat, jen jsem to namítla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.7.10 21:48

A to tě nenapadlo, že to „cera“, bylo dcera jen se vloudil, no jak to nazvat nedoklep? Holky co pořád bazírujete na tom pravopisu. Prostě některé z nás ten pravopis moc neumí no…Já se klidně přiznám, že jsem jedna z nich a to ani nejsem dyslektik, no zrovna toto slovo my dalo zabrat :mrgreen: a nejspíš je blbě :oops: Zase mám talent na jiný věci. Omlouvám se za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.7.10 21:58

Na ukázkovou hodinu se určitě objednej, nemáš co ztratit.
Chodím s dcerou zatím 4 měsíce (je jí 2,5 let), je to fajn, takové nenásilné. Doma teda moc netrénujeme, nechci, aby měla pocit, že se „musí učit“, ale je to takové příjemné seznámení s jazykem. Výkony moc nejsou, 1 hodina týdně je ani přinést nemůže, ale věřím, že to prostě do sebe nasakuje a pak se to bude hodit. Už teď občas překvapí, když použíje nějaké anglické slovo spontánně a ve správném kontextu. Jestli se ti do toho chce dát ty prachy, tak se přihlaš.
A ještě k té ukázkové hodině - počítej s tím, že děti budou takové zmatenější - nové prostření, lidi, někdo povídá něco, čemu oni nerozumí… Ale jak si zvyknout - tak po 3-4 hodinách, jsou úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
9.7.10 22:01

Janinko, nebylo to trošku zbytečné??? Přijde mi to docela trapné opravovat někoho v pravopise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
9.7.10 22:05

Já bych to zkusila- za zkoušku nic nedáš!Taky by se mi to líbilo,učím dceru doma anglicky sama,ale tohle bude učitě pro dítě zajímavější a přínosnější- pak poreferuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.7.10 22:24

odpověď

Ahoj jak jsem ,psala ten dotaz jsou tam trochu chyby,ale to byl jenom překlep, protože jsem si to po sobě nepřečetla.Omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
9.7.10 22:28

Ježiš no a?(Já to dělám furt-pak když to po sobě čtu,tak se děsím)Ale na Aj bych s dcerou být tebou chodila- škoda,že to u nás není :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.7.10 22:50

Ahoj,
syn chodi do HD dva roky,zacali jsme ve 4letech,ted bude mit sest a umi toho pomerne dost(ale pravda,ze ma anglictinu jeste denne ve skolce v ramci bezneho dopol.programu-i tak se domnivam,ze HD je efektivnejsi)
Jsme spokojeni,ja i syn,ale zalezi,kdo co ocekava.Mne staci,ze je syn spokojen a nenasilne se uci.Rozhodne se nedomluvi,ale ma obrovskou slovni zasobu(aniz by je nekdo klasicky drtil slovicka),zvlada vsechny pokyny ucitelky,mluvi v jednoduchych vetach.Ve tride maji spousty legrace,smich se rozleha,proste to deti bavi.Celou dobu mluvi v hodine anglicky a ty deti vse chapou,plni,tvori,bavi se.Domaci poslouchani CD je pak pro nas ritual a posloucha vzdy v posteli pred spanim.
Urcite ma smysl se jit podivat na ukazkovou lekci a pokud chce clovek delsi dobu vyuku podporovat(je to preci jen dost nakladna zalezitost),tak za me jo.Podle me nema smysl jeden kurz a smitec,spis soustavne pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.7.10 00:08
janinkaz píše:
Nejsem puntičkářka, ale nejdřív bych šla asi na kurz pravopisu českého jazyka a pak až na angličtinu :roll: :wink:

ale jinak vůbec nejsi puntíčkářka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.7.10 21:36

Pupen omlouvám se ti, byla to přehnaná reakce, promiň :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.7.10 22:44

Odpověď

Ahoj to nevadí,já už jsem byla od toho včerejšího koukání na monitor nějak unavená.Ani jsem na to moc nekoukala co píšu a takhle to dopadlo.Je ,ale dobré vědět,že někdo na pravopis ani na chyby nekouká a odpoví na dotaz.Já si potom taky říkala jak jsem to mohla včera tkhle napsat,když jsem si to ráno četla. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí