Máte taky svého plyšáčka? A jaké zvířátko to je?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26574
11.2.19 22:06

Ne, bere si každý den jinou hračku. Má období, kdy je něco zajímavějšího, ale naštěstí nikde něco tak moc, abych když se to ztratí, tak burcovala celý svět, abych to sehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1890
11.2.19 22:14

Naše malá má plyšového pejska. Jmenuje se Čmuchálek. Bez něj neodejde a večer nejde spát. Už jí to drží skoro dva roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.2.19 22:22

Nekde jsem cetla, ze vetsina deti neco takoveho ma, nemusi to byt ani hracka, treba deka…ja mam deti tri a ani jedno nikdy nic takoveho nemelo. Takze by me docela zajimalo, co za tim vezi. Proc nektere deti takoveho Tulika maji a jine ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299

Dcerka ma kralika. Do skolky ho netaha, chodi s nim spinkat a bere si ho kamkoli, kde bude pres noc. Vubec na neho da. Co rekne kralik je svaty :lol: kdyz byla malinka, mela jinyho kralika a rikala mu Hajky. Mladsi spinka s opickou. Jmeno nema a neni to zadnej oblibenec. Klidne si vezme jinyho plysaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023

Starší (8 let) má kočku , kterou si vybrala sama, má jí od 1,5 roku a tahá jí ještě teď .
Mladší si bere každý den zvíře, není na nějaké fixovaná, prostě podle nálady.

Většina dětí ve školce má nějaké zvíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.19 22:35
@mrav píše:
Ahoj maminky. Tak vodím svou dcerku každé ráno do školky a když se dívám kolem sebe, každé dítě má nějakého plyšáčka. A tak se vás chci zeptat: Máte i vy svého Tulíka? A jaké zvířátko to je?
Tento název mě napadl, když se moje dcera dívala na pohádku o Tince a Tulíkovi. Je zajímavé, jak je tam vykreslený dětský svět a svět dospělých. Má i vaše dítko nějakou oblíbenou pohádku? :mavam:

Ne, syn plyšáky moc nemusí. Po Vánocích nesl do školky ukázat jeden dárek.
Pohádek má oblíbených dost, teď objevil Jen počkej, zajíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
11.2.19 22:36

Syn má nově plyšového holuba. Byl kumšt ho sehnat. Má 10 a nedá ho z ruky. Jako ale chtěl samozřejmě živého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.2.19 22:36

Tak my mame cervenou lopatku :jazyk: . Malej ji taha vsude. Na prochazky,na navstevy,na spani,do vany…Doufam,ze mu to nevydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.2.19 22:38

Mám, od batolete ještě furt. Je tedy milionkrát zašitý a taky musel být u všeho. Syn tahá jen plenku, ale je mu jedno jaká to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
11.2.19 22:46
@Zkai píše:
Mám, od batolete ještě furt. Je tedy milionkrát zašitý a taky musel být u všeho. Syn tahá jen plenku, ale je mu jedno jaká to je.

Na to ti odpovím. Taky jsem měl - plyšovou opici. Pak mi jí Daneček jako štěně rozcupoval a snědl. No a Anička má jednoho plyšového pejska, který se jmenuje Daneček. Spí s ním, do školky si ho ale nenosí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.2.19 22:52
@mrav píše:
Na to ti odpovím. Taky jsem měl - plyšovou opici. Pak mi jí Daneček jako štěně rozcupoval a snědl. No a Anička má jednoho plyšového pejska, který se jmenuje Daneček. Spí s ním, do školky si ho ale nenosí. :mavam:

Tak u Aničky to překvapivé není :mrgreen: , ale Tobě ta opice vydržela obdivuhodně dlouho. Můj zajíc Milouš byl jednou také napaden babiččiným pudlem, ale ztropila jsem takovou scénu, že okamžitě podstoupil velkou operaci, úspěšnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.2.19 22:57

Moje děti taky nemají oblíbenou hračku nebo plysaka, do školky kluk tahá každý den něco jiného :) taky nevím čím to je… Ale ani já neměla v dětství něco vyloženě oblíbeného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.2.19 22:59

Máme plyšového bígla Bena. I když je dceři 10, když někde spí, bere ho s sebou.
Drží pohromadě špínou, nesmím ho oprat. Ale teď marodí dcera u babičky a ta ho určitě vypere, já jsem moc měkká 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.2.19 23:03

@mrav Starsi syn ma takovy ten plysovy ctverecek-zviratko, ale jen na spani. Ven jsme se domluvili, ze ho tahat nebudem, uz tak je to dost kentus, vzdy me stoji dost usili ho premluvit, abych ho mohla vyprat (resp. muzu ho prat, ale jen rano, aby byl do vecera suchy). Ma ho asi of 8 mesicu a jeste ted v 5 letech sebekriticky rika, kdyz se bali na cesty: Musim si sbalit Hajanka, to by byl pak rev, kdybych ho zapomnel. :mrgreen:
Mladsi ma vicero plysaku na tuleni, vetsinou jimi ma oblozenou celou postel a taha je i k nam, momentalne vede leopardi miminko a konik (miluje zive kone).
Nejmladsi cacora ma zatim nejvetsi oblibu v dudlikach. Nejlepe jeden narvat do pusy a druhy si znova a znova prohlizet, pak je vzmenit a pokracovat v prohlizeni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.2.19 23:06

Milouš. On je to tedy pes, ale pro mě to byl vždy zajíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí