Máte tento vibrátor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8939
19.11.11 23:40
Angua píše:
saracenka píše:
mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepším :pankac:
Ale to je stejně na akumulátor, ne? To přece nezapojíš do sítě a nestrčíš si to tam :lol: Já bych se teda bála :think: :mrgreen:

K tématu, s tímto typem zkušenost nemám, ale taky by mě to zajímalo, protože ten tvar je teda velmi zvláštní a já si to teda vůbec nedovedu představit :think:

Ale jinak jsem se na základě výše napsaného fakt od srdce zasmála, ta představa mě dostala a ještě jsem si k tomu spojila jednu diskuzi o mokrém orgasmu :lol: , doufám, že se nikoho teď nedotknu :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
19.11.11 23:42

Kterým koncem se to tam strká?? think: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
19.11.11 23:43

no nabíječka ..no nesmíš s tim nikam chodit no ..vidíš že chce zdechnout hodíš to do zásuvky a jede se dál :pankac:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
19.11.11 23:48

koncem asi kterým chceš ,no nevim,ale zase ten konec je moc malej ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
586
19.11.11 23:48

haha, asi jsem stará škola :lol: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.11.11 23:56

Zrovna dneska se mě ptal chlap, co chci k svátku, tak jsem mu řekla že buď parfém nebo vibrátor. A chlap, že teda ten vibrátor, ať si vyberu, že mi ho objedná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
19.11.11 23:56
delice píše:
Zrovna dneska se mě ptal chlap, co chci k svátku, tak jsem mu řekla že buď parfém nebo vibrátor. A chlap, že teda ten vibrátor, ať si vyberu, že mi ho objedná :palec:

jdeš do mořského koníka?

• Citovat
  • Upravit
1906
20.11.11 00:03

No nevím, je docela dobrej, ale ještě obhlídnu ostatní kandidáty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.11.11 00:28

Na tom konci co je moc zatočenej je ovládání, tak tím to tam asi nestrčíte… Jinak byste byli bez vibrací :lol: Připadá mi to, že se to drží jako hrneček 8-o :mrgreen: ale ten tvar na druhým konci by mohl být dobrý na bod G: Každopádně mi to připomíná kopulačního červa a jsem zastánce klasiky s dráždičem klitorisu :mrgreen: Ať už delfínkem, nebo zajíčkem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 00:29

sakryš tak to je mínus teda ,když jako je teda jenom jednostranej :cert:

• Citovat
  • Upravit
4989
20.11.11 08:42
marra píše:
Tak ten vypada luxusne :pankac: bez do neho,urcite bude fajn,navic ikdyz ho zapomenes nekde na ocich,tak na prvni pohled nejde poznat ze je to urcene k sexu :lol: :lol:

vhodny interierovy doplnek :pankac:
me se libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 08:54

No co, za ten hubenej konec to držíte, druhej konec zasunete, a prostředek dráždí pošťáka :D tak jsem to pochopila z popisu ne.

Mě by tedy asi nevyhovoval, bo by ten konec musel být delší, zas pro mě výhoda by byla že dráždí obě zony najednou.

Já bych chtěa se zajíčkem nebo delfínkem, ale opravdu dosáhnou tam kam mají??? :think:

omluva za inko, ale nemusí sledovatel hned vědět všechno :)

Lena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 08:55

Na klitoris je tam údajně ten hrbolek na druhé straně.
A už žádnou kritiku, jen samou chválu, protože ho mám objednaný. Jen se bojím, že zůstane v krabici a ani se neodvážím ho vyndat - tedy před manželem. Sama to zkusím určitě.

• Citovat
  • Upravit
2251
20.11.11 09:01

kámoška ho má a je s ním MAX spokojená :pankac: já ho držela v ruce a má silné vibrace které se dají různě nastavit takže já do něj chci jít taky…určo si ho kup :palec: :palec: :palec: ty klasický jsou o..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 09:11

No to jsem chtěla slyšet.
Tak díky za rady. Dám vědět, jak se osvěčil. :oops: :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie