Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám http://www.sexshop.cz/…y-d10725.htm?… akorát Dvojku. tadyta trojka je už s dálkovým ovládáním, které dvojce chybí, což je škoda. Jinak ho „miluju“ je skvělej. no a výborně zpevňuje poševní svaly. Ta dvojka stojí asi 1100. škoda, že trojka loni ještě nebyla ((-: to ovládání do ruky by bylo fajn.
delice píše:
Zrovna dneska se mě ptal chlap, co chci k svátku, tak jsem mu řekla že buď parfém nebo vibrátor. A chlap, že teda ten vibrátor, ať si vyberu, že mi ho objedná
Chápu, že tvůj chlap rezignoval. Takovéto moderně nemůže vůbec konkurovat! ![]()
Anonymní píše:
Ahoj,
rozhodla jsem se trochu oživit náš sexuální život a nemám moc zkušeností s erotickými pomůckami. Zaujal mě tento vibrátor a ráda bych slyšela nějaké reference.
Nemáte ho náhodou? Nebo aspoň rada někoho zkušeného v této oblasti.
Díky a tady odkaz. Navíc to vypadá, že ta cena je více než zajímavá.http://www.vykupto.cz/…s-nabijeckou
Tak ja ho dostanem tento rok pod stromček… Vyskúšame… uvidíme… ![]()
medulinkax píše:Angua píše:saracenka píše:Ale to je stejně na akumulátor, ne? To přece nezapojíš do sítě a nestrčíš si to tam
mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepšímJá bych se teda bála
![]()
K tématu, s tímto typem zkušenost nemám, ale taky by mě to zajímalo, protože ten tvar je teda velmi zvláštní a já si to teda vůbec nedovedu představit
Ale jinak jsem se na základě výše napsaného fakt od srdce zasmála, ta představa mě dostala a ještě jsem si k tomu spojila jednu diskuzi o mokrém orgasmu, doufám, že se nikoho teď nedotknu
![]()
No to by byl „orgasmus“!!
![]()
Anonymní píše:
No co, za ten hubenej konec to držíte, druhej konec zasunete, a prostředek dráždí pošťákatak jsem to pochopila z popisu ne.
Mě by tedy asi nevyhovoval, bo by ten konec musel být delší, zas pro mě výhoda by byla že dráždí obě zony najednou.
**Já bych chtěa se zajíčkem nebo delfínkem, ale opravdu dosáhnou tam kam mají???
Lena**
omluva za inko, ale nemusí sledovatel hned vědět všechno
U mě bez problému, stačí jen trochu natočit.
Ahoj holky,
dávám odkaz,kde máte i videa užívání
Stáčí zadat do hledáčku ![]()
hvězdička25 píše:
Ahoj holky,
dávám odkaz,kde máte i videa užíváníStáčí zadat do hledáčku
www.ruzovyslon.cz
super
![]()
holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky ![]()
saracenka píše:
holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky
saracenka píše:
holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky
Hele, všechny néjsou tak náročný jako ty, jooo!! Zaplať pán Bůh za to teda… Uff…
![]()
nech toho dyk se na to mrkni
na co je tam potom ten tlustej zatočenej kus,já jsem z toho blázen teda,beztak to blbě chápu a je to držátko ![]()
saracenka píše:
nech toho dyk se na to mrknina co je tam potom ten tlustej zatočenej kus,já jsem z toho blázen teda,beztak to blbě chápu a je to držátko
Dyť je to úplně jasný ne?? Kouknu a vidím… Ten jeden konec se strčí dovnitř, to zaoblení ti dráždí venek a ovládání máš hezky přístupný zvrchu…
![]()
saracenka píše:
Taky jsem se dívala,a souhlas…to,že to je krátké byla první věc co mě napadla
![]()
hvězdička25 píše:saracenka píše:Taky jsem se dívala,a souhlas…to,že to je krátké byla první věc co mě napadla
holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky![]()