Máte tento vibrátor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
20.11.11 09:19

Ahoj holky, mám http://www.sexshop.cz/…y-d10725.htm?… akorát Dvojku. tadyta trojka je už s dálkovým ovládáním, které dvojce chybí, což je škoda. Jinak ho „miluju“ je skvělej. no a výborně zpevňuje poševní svaly. Ta dvojka stojí asi 1100. škoda, že trojka loni ještě nebyla ((-: to ovládání do ruky by bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vrrrr ááách
20.11.11 09:50
delice píše:
Zrovna dneska se mě ptal chlap, co chci k svátku, tak jsem mu řekla že buď parfém nebo vibrátor. A chlap, že teda ten vibrátor, ať si vyberu, že mi ho objedná :palec:

Chápu, že tvůj chlap rezignoval. Takovéto moderně nemůže vůbec konkurovat! :-D

• Citovat
  • Upravit
382
20.11.11 10:20
Anonymní píše:
Ahoj,
rozhodla jsem se trochu oživit náš sexuální život a nemám moc zkušeností s erotickými pomůckami. Zaujal mě tento vibrátor a ráda bych slyšela nějaké reference.
Nemáte ho náhodou? Nebo aspoň rada někoho zkušeného v této oblasti.
Díky a tady odkaz. Navíc to vypadá, že ta cena je více než zajímavá.http://www.vykupto.cz/…s-nabijeckou

Tak ja ho dostanem tento rok pod stromček… Vyskúšame… uvidíme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 10:26
medulinkax píše:
Angua píše:
saracenka píše:
mě se tam líbí ten káblík ,že to jako nezdechne v nejlepším :pankac:
Ale to je stejně na akumulátor, ne? To přece nezapojíš do sítě a nestrčíš si to tam :lol: Já bych se teda bála :think: :mrgreen:

K tématu, s tímto typem zkušenost nemám, ale taky by mě to zajímalo, protože ten tvar je teda velmi zvláštní a já si to teda vůbec nedovedu představit :think:

Ale jinak jsem se na základě výše napsaného fakt od srdce zasmála, ta představa mě dostala a ještě jsem si k tomu spojila jednu diskuzi o mokrém orgasmu :lol: , doufám, že se nikoho teď nedotknu :oops: :kytka:

No to by byl „orgasmus“!! :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
18223
20.11.11 11:12
Anonymní píše:
No co, za ten hubenej konec to držíte, druhej konec zasunete, a prostředek dráždí pošťáka :D tak jsem to pochopila z popisu ne.

Mě by tedy asi nevyhovoval, bo by ten konec musel být delší, zas pro mě výhoda by byla že dráždí obě zony najednou.

**Já bych chtěa se zajíčkem nebo delfínkem, ale opravdu dosáhnou tam kam mají??? :think: **
omluva za inko, ale nemusí sledovatel hned vědět všechno :)

Lena

U mě bez problému, stačí jen trochu natočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
20.11.11 14:50

Ahoj holky,
dávám odkaz,kde máte i videa užívání :) Stáčí zadat do hledáčku :)

www.ruzovyslon.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.11.11 15:10
hvězdička25 píše:
Ahoj holky,
dávám odkaz,kde máte i videa užívání :) Stáčí zadat do hledáčku :)www.ruzovyslon.cz

super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 16:39

večer na to mrknu až budu mít na to klííd :dance:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 18:03

holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky :cert:

• Citovat
  • Upravit
18223
20.11.11 18:17
saracenka píše:
holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky :cert:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 18:19
saracenka píše:
holky znova teda koukám na ten vibroš a jako mě se zdá docela teda krátkej do tý první zatáčky :cert:

Hele, všechny néjsou tak náročný jako ty, jooo!! Zaplať pán Bůh za to teda… Uff… :-P :oops:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 18:22

nech toho dyk se na to mrkni :think:na co je tam potom ten tlustej zatočenej kus,já jsem z toho blázen teda,beztak to blbě chápu a je to držátko :think:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 18:24
saracenka píše:
nech toho dyk se na to mrkni :think:na co je tam potom ten tlustej zatočenej kus,já jsem z toho blázen teda,beztak to blbě chápu a je to držátko :think:

Dyť je to úplně jasný ne?? Kouknu a vidím… Ten jeden konec se strčí dovnitř, to zaoblení ti dráždí venek a ovládání máš hezky přístupný zvrchu… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4228
20.11.11 18:54
saracenka píše:

Taky jsem se dívala,a souhlas…to,že to je krátké byla první věc co mě napadla :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 18:55
hvězdička25 píše:
saracenka píše:
Taky jsem se dívala,a souhlas…to,že to je krátké byla první věc co mě napadla :lol: :oops:
:pankac: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí