Hlídá váš manžel?

Anonymní
18.11.11 21:34

hlídá váš manžel?

zajímalo by mě jak to máte doma, když si chcete jednou za čas vyrazit ven, máte problémy s tím jestli vám manžel pohlídá, nebo mu prostě řeknete že dnes razíte vena a on bez keců řekne ano jdi já děti pohlídám u nás to totiž tak moc nefunguje

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
18.11.11 21:35

Chodím téměř každý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
18.11.11 21:37

Normálka, řeknu, že někam potřebuju nebo chci a jeslti on zrovna v tu dobu nemá něco neodkladnýho tak pohlídá a každej tejden chodim na půl hodky dělat do školy kroužek, tak to též hlídá manžel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
18.11.11 21:37

Fungovalo by, kdybych někam chodila, ale nějak jsem zlenivěla :oops: Máme ročního kluka a za tu dobu jsem byla 1× na pizze a 1X pít. A jaksi jsem to neodhadla, domu jsem přišla jak zákon káže :oops: a ještě se o mně v noci staral a dopoledne jsem mohla v klidu proležet a ještě mi nosil pití a ibubrofen :-D A mám zase na dlouho vybráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.11.11 21:38

Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti. ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 21:39
Veruš1 píše:
Fungovalo by, kdybych někam chodila, ale nějak jsem zlenivěla :oops: Máme ročního kluka a za tu dobu jsem byla 1× na pizze a 1X pít. A jaksi jsem to neodhadla, domu jsem přišla jak zákon káže :oops: a ještě se o mně v noci staral a dopoledne jsem mohla v klidu proležet a ještě mi nosil pití a ibubrofen :-D A mám zase na dlouho vybráno :wink:

já když jdu tak moje příchody taky stojí zato

• Citovat
  • Upravit
25123
18.11.11 21:39

teda sem nejdřív četlá Hlídá Vás manžel …a chtěla sem napsat proboha to snad né :lol:

ne nemám s tim problémy, se ho neptám já mu oznamuju :lol: tedy potřebuju to a to, máš něco ty seš v práci nebo na baráku, né můžeš kluky pohlídat, nazdar :lol: (a to samé i naopak - my se vždycky domluvíme :-))

ted´teda moc né, jelikož kojim, tak to zatim nejde tak jak bych si představovala …ale to je jen otázka času :-) jinak my oba když někam jdeme, tak sme většinou do půl noci doma ve střízlivém stavu (zrovna dneska vyrazil s kolegama z práce můj muž, tak má ještě 2 hodiny :lol:)

Příspěvek upraven 18.11.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.11.11 21:40
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti. ;)L.

krásně řečeno Lesino :pankac: naprostý souhlas, minulý víkend jsem byla so-ne za kamarády přes celou republiku, sice se to neobešlo bez poznámek,ale naprosto neškodných :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna

Presne,jak jsi to napsala.Reknu mu tak dva dny predem,ze jdu ven,to aby si neco neplanoval on a jdu.Nekdy treba z hodiny na hodinu.A deti si necha,o hlidani se vubec nebavime,je to automaticke,ze deti hlida :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
saracenka
Anonymní píše:
zajímalo by mě jak to máte doma, když si chcete jednou za čas vyrazit ven, máte problémy s tím jestli vám manžel pohlídá, nebo mu prostě řeknete že dnes razíte vena a on bez keců řekne ano jdi já děti pohlídám u nás to totiž tak moc nefunguje

hlídá mě jako pes,chodím minimálně 1ročně ,abych se vyhla těm kecům .. :think: chodíme jen společně

• Citovat
  • Upravit
15074

Chodím jednou týdně na cvičení, hlídá. Ale je to cca hodina a čtvrt:-) Jinak by asi hlídal, ale já jsem pecivál. Případně mívá často pracovní pohotovosti, takže se moc vzdalovat nemůžu, kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
18.11.11 21:41
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti. ;)L.

já ho za méněceného nepovažuji ba právě naopak chci aby si je občas užil, ale když někam chci tak slyším jen, kdy, kam , ským, proč atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22081
18.11.11 21:41

Ano, můj muž zůstává večer doma s dětmi bez problémů.

Ale nefungujeme tak, že by někdo „prostě řekl, že dnes razí ven“ - to nepovažuju za partnerskou komunikaci. Říkáme si každý týden, co by kdo měl v plánu, pokud to tomu druhému vyhovuje - a snažíme se vyjít si navzájem vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.11.11 21:42

Pohlídá, kdykoliv může a i když to nepotřebuju, tím myslím, že i když jsme všichni doma a já si jen chci v klidu uvařit, není problém. Přebalí, nasvačí, oblíkne, svlíkne, vykoupe, uloží, pohraje si, dokonalej chlap 8-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.11.11 21:43

U nás by klidně hlídal i víc :wink: Radši teda večer, když ho nakrmí, pohrajou si, vykoupe a dá spát, to je naprosto v pohodě. Přes den se do toho tolik nehrne :mrgreen:

Ale sám mi kolikrát říká, ať jdu s kamarádkou ven, posedět :wink:

Příspěvek upraven 18.11.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí