Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálka, řeknu, že někam potřebuju nebo chci a jeslti on zrovna v tu dobu nemá něco neodkladnýho tak pohlídá a každej tejden chodim na půl hodky dělat do školy kroužek, tak to též hlídá manžel. ![]()
Fungovalo by, kdybych někam chodila, ale nějak jsem zlenivěla
Máme ročního kluka a za tu dobu jsem byla 1× na pizze a 1X pít. A jaksi jsem to neodhadla, domu jsem přišla jak zákon káže
a ještě se o mně v noci staral a dopoledne jsem mohla v klidu proležet a ještě mi nosil pití a ibubrofen
A mám zase na dlouho vybráno ![]()
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti. ![]()
L.
Veruš1 píše:
Fungovalo by, kdybych někam chodila, ale nějak jsem zlenivělaMáme ročního kluka a za tu dobu jsem byla 1× na pizze a 1X pít. A jaksi jsem to neodhadla, domu jsem přišla jak zákon káže
a ještě se o mně v noci staral a dopoledne jsem mohla v klidu proležet a ještě mi nosil pití a ibubrofen
A mám zase na dlouho vybráno
já když jdu tak moje příchody taky stojí zato
teda sem nejdřív četlá Hlídá Vás manžel …a chtěla sem napsat proboha to snad né ![]()
ne nemám s tim problémy, se ho neptám já mu oznamuju
tedy potřebuju to a to, máš něco ty seš v práci nebo na baráku, né můžeš kluky pohlídat, nazdar
(a to samé i naopak - my se vždycky domluvíme ![]()
ted´teda moc né, jelikož kojim, tak to zatim nejde tak jak bych si představovala …ale to je jen otázka času
jinak my oba když někam jdeme, tak sme většinou do půl noci doma ve střízlivém stavu (zrovna dneska vyrazil s kolegama z práce můj muž, tak má ještě 2 hodiny
)
Příspěvek upraven 18.11.11 v 21:43
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti.L.
krásně řečeno Lesino
naprostý souhlas, minulý víkend jsem byla so-ne za kamarády přes celou republiku, sice se to neobešlo bez poznámek,ale naprosto neškodných ![]()
Presne,jak jsi to napsala.Reknu mu tak dva dny predem,ze jdu ven,to aby si neco neplanoval on a jdu.Nekdy treba z hodiny na hodinu.A deti si necha,o hlidani se vubec nebavime,je to automaticke,ze deti hlida
.
Anonymní píše:
zajímalo by mě jak to máte doma, když si chcete jednou za čas vyrazit ven, máte problémy s tím jestli vám manžel pohlídá, nebo mu prostě řeknete že dnes razíte vena a on bez keců řekne ano jdi já děti pohlídám u nás to totiž tak moc nefunguje
hlídá mě jako pes,chodím minimálně 1ročně ,abych se vyhla těm kecům ..
chodíme jen společně
Chodím jednou týdně na cvičení, hlídá. Ale je to cca hodina a čtvrt:-) Jinak by asi hlídal, ale já jsem pecivál. Případně mívá často pracovní pohotovosti, takže se moc vzdalovat nemůžu, kdyby něco.
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti.L.
já ho za méněceného nepovažuji ba právě naopak chci aby si je občas užil, ale když někam chci tak slyším jen, kdy, kam , ským, proč atd
Ano, můj muž zůstává večer doma s dětmi bez problémů.
Ale nefungujeme tak, že by někdo „prostě řekl, že dnes razí ven“ - to nepovažuju za partnerskou komunikaci. Říkáme si každý týden, co by kdo měl v plánu, pokud to tomu druhému vyhovuje - a snažíme se vyjít si navzájem vstříc.
Pohlídá, kdykoliv může a i když to nepotřebuju, tím myslím, že i když jsme všichni doma a já si jen chci v klidu uvařit, není problém. Přebalí, nasvačí, oblíkne, svlíkne, vykoupe, uloží, pohraje si, dokonalej chlap
![]()
U nás by klidně hlídal i víc
Radši teda večer, když ho nakrmí, pohrajou si, vykoupe a dá spát, to je naprosto v pohodě. Přes den se do toho tolik nehrne ![]()
Ale sám mi kolikrát říká, ať jdu s kamarádkou ven, posedět ![]()
Příspěvek upraven 18.11.11 v 21:43
zajímalo by mě jak to máte doma, když si chcete jednou za čas vyrazit ven, máte problémy s tím jestli vám manžel pohlídá, nebo mu prostě řeknete že dnes razíte vena a on bez keců řekne ano jdi já děti pohlídám u nás to totiž tak moc nefunguje