Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi divný jen „manžel hlídá“
vždyt to je jeho dítko…já mu ho taky nehlídám,když někam jde večer–ted nemyslím,když jde do práce.
Hlídá babička,kamarádka ale ne tatínek,ten se stará o své dítě
takže ano.....stará se večer,když někam jdu stejně jako já když jde on…
zuzouš píše:
Pohlídá, kdykoliv může a i když to nepotřebuju, tím myslím, že i když jsme všichni doma a já si jen chci v klidu uvařit, není problém. Přebalí, nasvačí, oblíkne, svlíkne, vykoupe, uloží, pohraje si, dokonalej chlap![]()
ale to jo o tom nemluvím, tohle je jasný ale myslím tím třeba víkendyvečer a tak
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti.L.
skvěle napsáno, souhlasím .....jsou to přece i jeho děti ![]()
až budu mít dítě tak vám písnu jestli hlídá jen mě a nebo i dítě ![]()
saracenka píše:
až budu mít dítě tak vám písnu jestli hlídá jen mě a nebo i dítě
jo vy ještě nemáte ani mimčo a už hlídá nooo tak to držím pěsti
Tak já to taky četla, HLÍDÁ VÁS MANŽEL ![]()
Takže jinak k hlídání dítěte
- jo, přes den, když je doma, tak jen phlásím, že někam musim a jdu. Jen si upřesní co a jak s malým a víc nic.
Když mu řeknu,že jdu tam a tam,tak mě nijak nehlída,ale když náhodou nespatří moje boty tak mi hned volá.
Boriska píše:
mě to přijde, že jde spíše o žárlivost než o hlídání?
ivuss píše:zuzouš píše:ale to jo o tom nemluvím, tohle je jasný ale myslím tím třeba víkendyvečer a tak
Pohlídá, kdykoliv může a i když to nepotřebuju, tím myslím, že i když jsme všichni doma a já si jen chci v klidu uvařit, není problém. Přebalí, nasvačí, oblíkne, svlíkne, vykoupe, uloží, pohraje si, dokonalej chlap![]()
No však říkám, kdykoliv může
Takže i víkendy..teď už teda ne, ale ještě v létě, to jsem měla menší pupek, prázdniny jsem pojala tak, že se pak dlouho nikam nedostanu, takže to hlídal o sto péro a já lítala s kámoškama po chatách a vše v pohodě. Pravda, věnoval se jenom dceři, takže úklid šel stranou, ale co, já bych jeho povinnosti taky nezvládla na 100% ![]()
Není u nás problém, vlastně se musíme s hlídáním spoléhat téměř jen na sebe. Máme u pc kalendář, tam si každý napíše, když něco má, tak to aspoň potom vidí černé na bílém. Samozřejmě se i pobavíme, kdo, kdy a kam. Chodím tak 3× do týdne, plavání, cvičení, kadeřnice atd. Je fakt, že většinou přes den. Večery ted býváme doma, ani jeden nemáme moc potřebu, když máme malé dítko teď někde trajdat. Vyhovuje nám to.
ivuss píše:saracenka píše:jo vy ještě nemáte ani mimčo a už hlídá nooo tak to držím pěsti
až budu mít dítě tak vám písnu jestli hlídá jen mě a nebo i dítě
Ano,přítel funguje v tomto stejně jako já.Zrovna zítra jdu na chlastačku s holkama z práce,asi po 2 měsícíh máme sraz.Přítel je dnes na noční a zítra měl jít taky,ale nejde,právě proto aby mohl hlídat a já mohla jít
Hlídá ochotně kdykoli i s ní sám jezdí třeba do bazénu atd.
ivuss píše:Boriska píše:
mě to přijde, že jde spíše o žárlivost než o hlídání?![]()
![]()
![]()
takže to je tvoje diskuse?
a problém je tedy jinde, hm a jaké to bylo před dítětem?
Když někam jdu a on je doma, tak hlídá. I přes den, když potřebuju zajít nakoupit nebo tak.