Hlídá váš manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
18.11.11 21:55

…nečetla jsem vše,ale chodím min. 3-4× týdně cvičit,tak manžel hlídá,už se ani nedomlouváme.
Občas vyrazím s kamarádem na kafe,nebo někam jinam,to mu to jen řeknu,a jdu,pokud se to s něčím kryje,tak to doladíme k oboustranné spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kk890%
18.11.11 22:10
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti. ;)L.
:lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
eMaminka
18.11.11 22:19

kdykoli si řeknu tak pohlídá… spíš mě ještě „prosí“ abych někam šla abych nebyla furt s dětma, abych si odpočala, vyřádila se.. takže hlídá moje děti, přijedou kámošky, jlídá ještě jejich děti… občas tu má i pěknou školku.. a vypadá vždy uplně blaženě, že se nezbláznil :lol: :mrgreen: :lol: je to moje zlato a moje kámošky ho žerou :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
50186
18.11.11 22:21

Nejčastěji syna hlídá, když jdu cvičit, do školy nebo nakupovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
18.11.11 22:29

Já jsem vyšla před 14 dnema.. Oznámila jsem mu že jdu na dizu a serval mě jak mlyho parchanta.. Strasně jsme se pohádali.. Pak když jsem přišla ve 3 h rano ( naprosto strízliva) nenechal mě ani spat.. Bala jsem se i zavřit oči aby mi neco neudělal.. Rano mi udělal snídani a spustil že ví kde a skym jsem byla a že jsem ho podvaděla.. Ironicky jsem mu řekla ze jsem ho podvedla.. Schytala jsem takovy 2 facany že mi vyletel ten chleba z pusy :((( je hrozný jakyho mam zalivce.. Až se mi tím celej zhnusil :(

• Citovat
  • Upravit
1762
18.11.11 22:33
sikinka16 píše:
Já jsem vyšla před 14 dnema.. Oznámila jsem mu že jdu na dizu a serval mě jak mlyho parchanta.. Strasně jsme se pohádali.. Pak když jsem přišla ve 3 h rano ( naprosto strízliva) nenechal mě ani spat.. Bala jsem se i zavřit oči aby mi neco neudělal.. Rano mi udělal snídani a spustil že ví kde a skym jsem byla a že jsem ho podvaděla.. Ironicky jsem mu řekla ze jsem ho podvedla.. Schytala jsem takovy 2 facany že mi vyletel ten chleba z pusy :((( je hrozný jakyho mam zalivce.. Až se mi tím celej zhnusil :(

Tý jo, proč s ním ještě jsi? Já nevím tohle je tu pořád dokola, takhle zdravý vztah rozhodně vypadat nemá… To to nevidíš? Nedokážu si představit, že by mě můj muž uhodil 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.11.11 22:39
sikinka16 píše:
Já jsem vyšla před 14 dnema.. Oznámila jsem mu že jdu na dizu a serval mě jak mlyho parchanta.. Strasně jsme se pohádali.. Pak když jsem přišla ve 3 h rano ( naprosto strízliva) nenechal mě ani spat.. Bala jsem se i zavřit oči aby mi neco neudělal.. Rano mi udělal snídani a spustil že ví kde a skym jsem byla a že jsem ho podvaděla.. Ironicky jsem mu řekla ze jsem ho podvedla.. Schytala jsem takovy 2 facany že mi vyletel ten chleba z pusy :((( je hrozný jakyho mam zalivce.. Až se mi tím celej zhnusil :(

tak tu je hustý 8-o to už není normální žárlivost,ale psychopatie.Ježiš,to je fakt drsný.Měl by zajít k psychologovi nebo na kurzy sebeovládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.11.11 22:40

Samozřejmě, kdykoli je potřeba a on má čas, tak hlídá(stará se o syna). Když jdu k zubařce, na gyndu, nebo tak. I když si potřebuju vydechnout nebo se v klidu okoupat. Na nějaké pařby nechodím, to mě fakt neláká. Když už, tak jdeme radši spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.11.11 22:41

Sikinko - a na co čekáš? Co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
18.11.11 22:48

Sikinko, to je drsný :cry: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.11.11 22:51

Normálně, del domluvy, prostě většinou řeknu třeba den předem, že potřebuju jít tam a tam a že bych ráda nechala Katku doma. POkud něco nemá, bez řečí a jakýchkoliv problémů pohlídá.
Ono co pohlídá… to je blbý výraz - dítě je nás obou, ne jen moje, abych to nazývala hlídáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.11.11 22:59

ja teda nejak casti uz nikam nechodim, byla jsme od ty doby co nekojim 1× a pial jsem, no byla jsme tak akorat, ale manzel si se mnou vymenil misto aby jsme nemusela vstavat kdyby chtel malej dudlika a rano s nim vsatl a ja spala…
kdykoliv kdyz bych chtela nekam jti tak neni rpoblem, je to prece fifty fifty…

a nekdy o vikendu kdyz se chci vyspat si vem malyho z loznice a ja spim jak dlouho chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.11.11 23:05

Tak ten můj hlídá moc rád, někam s kamarádkou jdu tedy tak jednou do měsíce, ale mám od kamarádky dohozenou brigádu a tak chodím tak dvakrát, třikrát v týdnu na šest až osm hodin makat a můžu říct, že jako „maminka“ :-) funguje můj muž skvěle!!! :palec:
Jinak Sikinko, co tu píšeš, je docela síla, ten můj sice, když vyrazím někam na taneček s kámoškama, druhý den čučí jako puk :roll: , ale do oběda ho to přejde a je pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
18.11.11 23:08
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já též :mrgreen:
Anonymní píše:
Veruš1 píše:
Fungovalo by, kdybych někam chodila, ale nějak jsem zlenivěla :oops: Máme ročního kluka a za tu dobu jsem byla 1× na pizze a 1X pít. A jaksi jsem to neodhadla, domu jsem přišla jak zákon káže :oops: a ještě se o mně v noci staral a dopoledne jsem mohla v klidu proležet a ještě mi nosil pití a ibubrofen :-D A mám zase na dlouho vybráno :wink:
já když jdu tak moje příchody taky stojí zato
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
18.11.11 23:16

ta já nikde nebyla snad 5 let, pokud teda nepočítám jednou za půl roku posezení s kámoškama na 3h na pizzu :mrgreen: ale dělám školu takže manža hlídá cca 2× týdně ty 4-8h, od příštího týdne mi začne měsíc praxe takže si toho hlídání užije až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí