Hlídá váš manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22081
19.11.11 10:15

Sikinko: to není o „supr vztahu, ve kterém my ostatní žijeme“… to je o vlastní důstojnosti a sebeúctě. Okolí - a zejména to nejbližší - si k Tobě dovolí jenom to, co jim dovolíš Ty sama.

Nikdo nežije v super vztahu - všude je něco. Ale všude musí být zachována určitá hranice, určitý respekt jeden ke druhému.

Nemám v úmyslu Tě tu přesvědčovat, stejně by to k ničemu nevedlo. Jenom je mi strašně smutno z toho, jak hluboce dokáže žena klesnout, jak dokáže ztratit vlastní důstojnost, jak si dokáže přestat vážit sama sebe - a ještě přitom používat výrazy „strašně ho miluju“ a „jsem silná osobnost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.11.11 10:20

Domluvíme se na den a čas, většinou večer když má malej čas spánku. Chodím jednou týdně cvičit, a teď jsem byla předevčírem dokonce i v kině s kámoškou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
19.11.11 10:39
BohunkaP píše:
Sikinko: to není o „supr vztahu, ve kterém my ostatní žijeme“… to je o vlastní důstojnosti a sebeúctě. Okolí - a zejména to nejbližší - si k Tobě dovolí jenom to, co jim dovolíš Ty sama.

Nikdo nežije v super vztahu - všude je něco. Ale všude musí být zachována určitá hranice, určitý respekt jeden ke druhému.

Nemám v úmyslu Tě tu přesvědčovat, stejně by to k ničemu nevedlo. Jenom je mi strašně smutno z toho, jak hluboce dokáže žena klesnout, jak dokáže ztratit vlastní důstojnost, jak si dokáže přestat vážit sama sebe - a ještě přitom používat výrazy „strašně ho miluju“ a „jsem silná osobnost“.

nezlob se na mě.. Ale já taky dokážu kritizovat ostastní.. Jsem kráva že jsem to tu vubec napsala.. To co jsi naspala by mi sedělo jako poučování na ženskou ktera se sebou nechá opravdu mávat jako hadr. nejsem ten typ.. A to že jsem napsala že jsem silna, tak to nevztahuje na tohle.. Jednou jsem tu psala jednu dizkuzi. A tak jsem to psala.. Ale opět vaše reakce nepříčetné.. Takže je hloupost sem psat neco když člověk potřebuje opravdu poradit.. protože člověk se dočká akorat kritizovaní a ponaučovaní.. Narozdíl od ostatních nepišu nikdy jako anonym.. nestidím se za svoje problemy.. Protože problemy má každy.. Píšu vše narovinu jak se věci maji a bez toho abych se schovávala za anonym..

• Citovat
  • Upravit
1032
19.11.11 10:44

Sikinko,právě že Bohunka tě vůbec,ale vůbec nepoučovala.Ale facky ve vztahu opravdu nejsou normální a to není ponaučování,ale konstatování.

Píšeš jak jsi silná osobnost,kdybys byla,tak ty facky nedopustíš nebo si je alespoň nenecháš líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
19.11.11 10:58
kattkka píše:
sikinko: kolik ze ti ej let???

Jsem mladoch… je mi 19.. Od 14 do 18 jsem byla zavrená po ustavech.. teprve tam semnou zachazeli jako se psem.. Nebyla jsem pro ně člověk.. radši mi pichli injenci a privazali k posteli aby semnou neměli praci.. těžko se tomu věří ale je to pravda.. opravdu nerada na tzo vzpominam… jak je mi lito tech ktery tam jsou ted a prozívaji to co já. Přitom jsou to děti.. takže si myslim že mužu byt rada že aspon trošku žiju.. ten chlap udělal to co udělal.. Nikdy mu to neodpustím.. O malou se ale stara baječně, v noci k ní vztava každej den, i když jde na 5 raní do prace.. Ale vím že tímhle ho obhajovat nemužu.. Až budu moci, odejdu.. A to co mi provedl jsem si libit nechala.. Vrátila jsem mu to.. už s ním ani sexualně nežiju.. Kooikrat jsem mu řekla, že už ho nechci.. Ať už odemě nic nečeká.. dělám vše proto, aby mu to došlo.. ale musím to udělat takovym zpusobem, aby se jednoho krasnýho dne nezbalil a nechal mě uplně samotnou bez niceho.. jemu to chvili potrva než si to uvědomi.. Chci se s ním rozejit v klidu.. nemám ráda problemy..

• Citovat
  • Upravit
20296
19.11.11 10:59

Výjimečně :mrgreen: musím naprosto souhlasit s Bohunkou.
Já se nejvíc divím tomu, že tohle chování nějaký člověk bere za v podstatě normální. Protože použít větu strašně ho miluju, i on mě a zároveň ho nenávidět za žárlení a fackování (a dopředu přemýšlet o odchodu) přece normální není, co normální vždyť to se naprosto vylučuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.11.11 11:00

Sikinko: jsi hodne mlada ale opravdu i hodne naivni.On miluje me a ja jeho. Tomu rikam laska dostat par facek :potlesk: .
Kazdy mame nejakou minulost.Kdybys byla silna tak bys odesla a nenechala se liskat a je mi jasne ze to nebyli prvni facky.Hele to chces aby to vtom vyrustalo tvoje dite jak otec mlati matku?? Idealni model rodiny. :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.11.11 11:01

A to taky nemyslím jako kritiku, jen to prostě nechápu.
Proč všechny „rady“ bereš hned jako útok na tvoji osobu?

Teď to bude znít zle, ale myslím, že typy holek jako ty si najdou (nebo chlapi si je najdou :nevim: ) vždy ten stejný tyranizující model chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.11.11 11:18

Spíš jde o to, že hranice každý odvozuje od svých zkušeností a života..Sisinka žažila špatné období a toto je v porovnání s tím zřejmě ta lepší varianta..
Nesouhlasím s ní, ale dokážu pochopit, proč to tak má..
Držím ti palce a věřím, že tam někde uvnitř víš, co je správné.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.11.11 11:34

siki - Bohunka tě určitě nepoučuje, myslela to dobře stejně jako ostatní holky tady .....já chápu, že po tom co sis prožila je tohle to lepší, ale to ho přece neomlouvá :-? a Bohunka má pravdu v tom, že lidé se
k nám chovají tak jak my jim to dovolíme …vim, že je to těžký a nebude to jednoduché, ale opravdu líbit si to nenechej :wink: přeju hodně štěstí .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
19.11.11 11:36

Ale opravdu mě to štve.. Začatek našeho vztahz byl prostě v klidu.. Neměl snad ani jednu chybu.. Já jako těhotná byla dost zlá.. 3 měsíce po tom co jsem byla propuštěna jsem otěhotněla.. Chtěla jsem mit dětátko a dát mu vše co jsem neměla já.. Neumím se s určitíma věcma vyrovnat.. Vzdyt já byla so 14 (da se rict) spokojenej človíček.. Když se na vše podívam zpětně, tak vím že tu zlou ze mě udělali ustavy.. Všeraq jsem šla kolem autobusaku a viděla jak se syn loučil s se svoji maminkou.. Tak, jak já se vzdycky loučila kdyz jsem musela zpatky.. V tu chvili jsem se rozbrečela a cela se rozklepala.. Zase jsem citila tu hroznou bezmoc.. Kdybych neměla malou tak už tu nejsem.. Je to to jediny pro koho žiju.. Nikdy nedopustím aby ji nekdo ubližil.. prostě tohle všechno ve mě zustalo.. Já jsem mohkla byt už dávno mrtvá.. Predávkovala jsem se a cela rozrezala.. 3 dny jsem byla v kritickem stavu.. Bylo mi vše jedno.. Neviděla jsem že třeba bude jednou lepe.. A taky že je.. Mám tu moji malou Laurinku a pro ni udělám vše na světě.. Furt mám strach aby ji nekdo neubližil.. Když za mnou byla socialka.. nemohla uvěrit jak mě mala změnila.. vše dělám jen pro ni… Už si uvědomuju že je tu byt musím.. 6e ji musím chranit.. A to že mi přitel flakl 2 facany, tak za to si z cati mužu sama.. Jinej by to semnou nevydržel ani den… A to že s ním chci vztah ukončit, na tom si budu trvat.. nechci vubec nikoho.. Nejraději bych byla kdybych byla jenom s malou.. Daleko od tech lidi co tu jsou.. Všechny je tak nesnašim.. Lidi umějí byt hodně zly.. Muj vlastní otec mě ochmataval a strkal ruce tak by něměl.. Nikomu jsem to nechtěla rict, jen bracha slyšel co mi tenkrat říkal.. Kdyz jsme sly domu, tak se ptal proc to řikal.. 5ekloa jsem mu: Olinku nikomu to neřikej, ale táta mě osahaval.. Samozrejmě to řekl moji tetě a ta to řekla moji matce.. Moje matka to řešila.. Ale pak co lidi dokazali vypustit z pusy bylo neuvěřitelny.. 6e jsem si to vymyslela jen proto, že jsem chtěla peníze atd.. prostě spousta kecu.. Moji sestrě/ nevlastní) rekl tata že kdyby neměla jeho krev, že ji oš… Hlavně diky tomu mi to mama věřila.. protože ona byla u toho kdyz ji to řekl kdyz byl ozralej.. je to hnus.. Prostě já jsem opravdu na druhou stranu ráda že toho Tomáše mám… Já jsem na každyho hnusná a zlá.. I na něho.. Furt mu jen nadávam… Přitom je to dřič… V 5 ráno do prace, večer přijde a uklizí doma.. stara se o malou, vykoupe ji a mě nechá odpočivat..Dokonce i vaři.. Ale to že mi vrazil prostě přepiskl.. To mu nikdy neodpustím.

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
19.11.11 11:38
Lizbeth píše:
Spíš jde o to, že hranice každý odvozuje od svých zkušeností a života..Sisinka žažila špatné období a toto je v porovnání s tím zřejmě ta lepší varianta..
Nesouhlasím s ní, ale dokážu pochopit, proč to tak má..
Držím ti palce a věřím, že tam někde uvnitř víš, co je správné.. :mavam:

děkuji Lizbeth.. Tvoje přispěvky mě vzdy podpoří.. I :hug: Ty umíš věci chápat i když nesouhlasiš..

• Citovat
  • Upravit
12978
19.11.11 11:41

Sikinko - možná není řešení být sama, odříznutá od zla a všeho..
Možná ta cesta vede jinak - být lepší i s partnerem - on má své mouchy a ty uznáváš ty své..Možná by mohlo být všechno ještě hezčí, kdybyste se snažili mít hezký vztah..
Odtrčit ostatní na jinou kolej jen aby byl klid je takové sobecké - jakobys ty sama nepočítala s tím ,že se dokážeš změnit k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
19.11.11 11:51
Lizbeth píše:
Sikinko - možná není řešení být sama, odříznutá od zla a všeho..
Možná ta cesta vede jinak - být lepší i s partnerem - on má své mouchy a ty uznáváš ty své..Možná by mohlo být všechno ještě hezčí, kdybyste se snažili mít hezký vztah..
Odtrčit ostatní na jinou kolej jen aby byl klid je takové sobecké - jakobys ty sama nepočítala s tím ,že se dokážeš změnit k lepšímu.

Lizbeth ty jsi neuvěřitelná.. :hug: ty přesně víš jak to beru… Máš pravdu.. myslím že se nedokážu zlepšit.. Ale vím že pokud se změním já, bude vše zase lepši.. jenomže já bych na sobě měla zapracovat.. mama mě posila k psychologovi.. Když jsem byla v ustavu, brala jsem dost silné leky na sklidnění a na deprese.. Varovali mě, že to nesmím vysadit ze dne na den, jenomže já udělala.. Od té doby jsem takové divoké zviře :-D Ale po tech lékach jsem zase furt jen spala a nemohla ani chodit a ani mluvit.. Kazdej den furt to sami.. Po ránu jsem byla ráda že vztanu.. Motala se mi hlava a trvalo dlouho než jsem to rozchodila.. Furt jsem chrtěla jen spát.. 4 roky v kuse.. No fuuuuuj, zase je mi z toho uplně zle..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.11 11:56

Siki zatím to tu tak čtu a nechtěla jsem přispívat ale musím.. můj život byl také velmi černý, ošklivý.. nějaké to předávkování, též v péči psychologů, psychoatrů.. různé léky.. zneužívání někým z rodiny.. blabla.. byla toho spousta a taky se člověku nechtělo žít.. víš jediný co ti řeknu, přestaň se v tom babrat, litovat se.. život je dar.. tak tak s ním nakládej.. já udělala tu pomyslnou čáru za svým životem už před lety, našla si chlapa, kterej nekopíroval všechny předchozí typy které mě prostě táhli.. syčáky.. zlosiny.. má taky svoje mouchy ale takové co nebolí… ;) tak se seber.. život máš jen jeden !!!!! Nepros*r si ho ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky