Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná to vidí stejně, připadá si že ho chceš jen na to jedno a když to nedostaneš, tak ví, že budeš hnusná, což mu chuti nedodá… No to je trochu nadsázka, ale tak přeci záleží, jak se k sobě chováme i jinak.
Jinak sex nemusí nutně probíhat jen večer v posteli, kdy opravdu jeden či oba můžou být fakt grogy ![]()
Pokud spolu nežijete, vzala bych v úvahu, zda nemá nějakou bokovku, které se snaží být věrný ![]()
Než se k sobě přestěhujete, tak byste si toto měli vyjasnit, aby to společné soužití nebylo velmi krátké ![]()
Můj manžel bývá taky unavený a vycucaný a když jsem na něj za to nepříjemná, tak to rozhodně nevylepším. Zatnu zuby, nachystám den/večer dle JEHO představ (kupa jídla, dobrý film, štamprla slivovice), skočím mu na klín a minimálně si užijeme pěkný čas spolu. Ten sex, jsem zjistila, je velmi málo častý skoro u všech párů po porodu a je to pro všechny šok, protože ta frekvence klesne najednou. Jeho to určitě taky trápí, ale je to těžké se nutit, když ti myšlenky lítají jinde (mimčo, peníze, stěhování, práce, vztah po sestěhování,…), asi je ve stresu. K tomu hormony… Promluvila bych s ním o tom, aby pochopil, jak se cítíš a stále se snažila, vztahy nejsou jednoduché
.
Souhlasím s Gladys, za těchto okolností se k němu nestěhuj ![]()
Před porodem bylo vše v pořádku?
chuanitka píše:
Souhlasím s Gladys, za těchto okolností se k němu nestěhuj
před porodem jo! My budeme bydlet s jeho rodiči. Já na něj mohu být sebevíc milejší, hladit ho, udělat mu hordy jídla atd., ale efekt nulovej! Bokuvku určo nemá, protože to by ho máma asi přizabila! ![]()
A partner byl u porodu?
Já s tím teda zkušenost nemám, ještě dlouho bude trvat, než vůbec začneme plánovat děti, ale co jsem tak četla, tak někteří chlapi se po porodu vážně seknou.. Že buď se třeba bojí, že ženě ublíží a nebo už ji vidí jen jako tu rodičku a ne jako tu ženu.. ![]()
Pak teda ale nechápu, že je to až rok po porodu..
Jinak bych taky sázela na ten stres se stěhováním, mimčo.. může to být cokoliv…
Určitě jste o tom mluvili.. Pokud nic neřekne, pak je chyba na jeho straně.. Vážně pokud nedokáže říct proč?… ![]()
Anonymní píše:chuanitka píše:před porodem jo! My budeme bydlet s jeho rodiči. Já na něj mohu být sebevíc milejší, hladit ho, udělat mu hordy jídla atd., ale efekt nulovej! Bokuvku určo nemá, protože to by ho máma asi přizabila!
Tak jestli myslíš, že kvůli mamince by nikdy…
Už je to velkej kluk a mámu sebou nebere všude.
A pokud teda ani po jídle nezměkne, tak to je celkem blbé bych řekla. Bych fakt nevěděla, co s takovým chlapem udělat
Co nějaké vínko, když otevřete?
Gladys píše:Anonymní píše:Tak jestli myslíš, že kvůli mamince by nikdy…chuanitka píše:před porodem jo! My budeme bydlet s jeho rodiči. Já na něj mohu být sebevíc milejší, hladit ho, udělat mu hordy jídla atd., ale efekt nulovej! Bokuvku určo nemá, protože to by ho máma asi přizabila!
Před porodem bylo vše v pořádku?Už je to velkej kluk a mámu sebou nebere všude.
A pokud teda ani po jídle nezměkne, tak to je celkem blbé bych řekla. Bych fakt nevěděla, co s takovým chlapem udělatCo nějaké vínko, když otevřete?
nepijeme
. Jen při nějaké slávě (narozky atd.). On chodí do práce a z práce rovnou domů (teda aspoň to tak tvrdí). A jeho máma ho dost hlídá!! ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky.Jsem rok po porodu a mám ve vztahu s partnerem (otcem mého dítěte) dost velký problém!! Nežijeme spolu, ale stěhuji se k němu v dohledné době. On žije s jeho rodiči, což mi vadí. Problém je však v tom, že od porodu o mě partner nejeví takřka zájem. Už více jak 2 měsíce jsme neměli sex a mě už to fakt chybí! Vždy, když se na něj otočím a začnu ho nohou hladit po té jeho, tak se odvrátí a řekne, že je unavenej!!
Připadám si jak odpad. Použitá, vyhozená!!!bolí ho hlava, nemá chuť atd.
Ráno se na mě pokaždé zlobí, že jsem na něj hnusná, že se nesměju apod. Nic jiného si ani podle mě nezaslouží.
![]()
fktketiozfretrtrutrfýturitzrrrrrrfvvvvvvvvvvvvvvvvfjgfrgfiergrigfrihhrihitrtgzithrihgibviát zgágtruhfhrehrr čšéízéhčříéízríšáušěěěá
kub.kub píše:Anonymní píše:fktketiozfretrtrutrfýturitzrrrrrrfvvvvvvvvvvvvvvvvfjgfrgfiergrigfrihhrihitrtgzithrihgibviát zgágtruhfhrehrr čšéízéhčříéízríšáušěěěá
Ahoj holky.Jsem rok po porodu a mám ve vztahu s partnerem (otcem mého dítěte) dost velký problém!! Nežijeme spolu, ale stěhuji se k němu v dohledné době. On žije s jeho rodiči, což mi vadí. Problém je však v tom, že od porodu o mě partner nejeví takřka zájem. Už více jak 2 měsíce jsme neměli sex a mě už to fakt chybí! Vždy, když se na něj otočím a začnu ho nohou hladit po té jeho, tak se odvrátí a řekne, že je unavenej!!
Ráno se na mě pokaždé zlobí, že jsem na něj hnusná, že se nesměju apod. Nic jiného si ani podle mě nezaslouží.
![]()
Souhlasím
![]()
Možná to souvisí i s tvou postavou, takhle to bylo u nás po porodu. Ten můj taky se mnou nechtěl spát třeba i 2 měsíce a pak když jsme o tom mluvili, tak řekl, že už ho tak nepřitahuju
Asi za půl roku jsem byla skoro na své původní váze a nastal obrat o 180 stupnů. Zkus si s ním promluvit a uvidíš.
Míša8808 píše:kub.kub píše:SouhlasímAnonymní píše:fktketiozfretrtrutrfýturitzrrrrrrfvvvvvvvvvvvvvvvvfjgfrgfiergrigfrihhrihitrtgzithrihgibviát zgágtruhfhrehrr čšéízéhčříéízríšáušěěěá
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě nezbývá také nic jiného než souhlasit…
![]()
kub.kub píše:Anonymní píše:fktketiozfretrtrutrfýturitzrrrrrrfvvvvvvvvvvvvvvvvfjgfrgfiergrigfrihhrihitrtgzithrihgibviát zgágtruhfhrehrr čšéízéhčříéízríšáušěěěá
![]()
moc pěkně napsané..líp bych to nenapsla ![]()
KriJona píše:kub.kub píše:moc pěkně napsané..líp bych to nenapslaAnonymní píše:fktketiozfretrtrutrfýturitzrrrrrrfvvvvvvvvvvvvvvvvfjgfrgfiergrigfrihhrihitrtgzithrihgibviát zgágtruhfhrehrr čšéízéhčříéízríšáušěěěá
![]()
taky se mi to moc líbí ![]()
![]()
Ahoj holky.
Jsem rok po porodu a mám ve vztahu s partnerem (otcem mého dítěte) dost velký problém!! Nežijeme spolu, ale stěhuji se k němu v dohledné době. On žije s jeho rodiči, což mi vadí. Problém je však v tom, že od porodu o mě partner nejeví takřka zájem. Už více jak 2 měsíce jsme neměli sex a mě už to fakt chybí! Vždy, když se na něj otočím a začnu ho nohou hladit po té jeho, tak se odvrátí a řekne, že je unavenej!!
bolí ho hlava, nemá chuť atd.
Připadám si jak odpad. Použitá, vyhozená!!!