Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
když nechce,začnu si to dělat sama a on se hodně rychle přidá ![]()
Taky se mi ještě nestalo, že by nechtěl
Jen když je nemocný a to pochopitelně nic nezačínám.
Zatím žádné triky nepotřebuju, nestane se mi, že by nechtěl. Řekla bych, že takových 70% našich hovorů se točí kolem sexu a taky mu často vyprávím jaký má dokonalý tělo, jakýho mám i po těch letech krásnýho manžela. Možná to přeháním, naštěstí má zdravé sebevědomí a nepotřebuje si to dokazovat někde jinde.
nepomůže nic a rychle se sváděním přestávám, protože mi dává velmi silně najevo, jak se ztrapňuju…
On jako může skoro furt, ale když čistě náhodou dojde na to, že chci já a on ne (třeba mě nedodělá
a já jsem prostě druhý den ještě nepříjemně napnutá)… tak mi řekne, ať si to udělám na hajzlu sama…
tak nevím no…
asi to není ončo celý…
jinak závidím Vám, že se při svádění připadáte sexy a žádoucí, já když už se k tomu snížím, tak si připadám hodně, ale hodně poníženě, jako bych žebrala o kus žvance na vlčí hlad.
můj chlap chce taky pořád, ale občas se stane, že je fakt unavenej z práce…
ale svádět vždy pomůže:-)
Anonymní píše:
nepomůže nic a rychle se sváděním přestávám, protože mi dává velmi silně najevo, jak se ztrapňuju…
On jako může skoro furt, ale když čistě náhodou dojde na to, že chci já a on ne (třeba mě nedoděláa já jsem prostě druhý den ještě nepříjemně napnutá)… tak mi řekne, ať si to udělám na hajzlu sama…
tak nevím no…
asi to není ončo celý…jinak závidím Vám, že se při svádění připadáte sexy a žádoucí, já když už se k tomu snížím, tak si připadám hodně, ale hodně poníženě, jako bych žebrala o kus žvance na vlčí hlad.
To je fakt síla … ![]()
dobrý téma
![]()
![]()
já nemusím dělat vůbec nic…stačí se projít před ním nahá nebo jen v kalhotkách a mám ho..... ![]()
anonymní,to je fakt od tvýho manžela hooodně hnusný.. ![]()
Triky nemám, většinou chce častěji než já. A když náhodou nechce, tak je tak unavený že prostě usne, dřív než si dáme pusu na dobrou noc…:-D
staci si sundat tricko, co jsem tehotna, tak se nemuze vynadivat ![]()
Anonymní: ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:To je fakt síla …
On jako může skoro furt, ale když čistě náhodou dojde na to, že chci já a on ne (třeba mě nedoděláa já jsem prostě druhý den ještě nepříjemně napnutá)… tak mi řekne, ať si to udělám na hajzlu sama…
tak nevím no…
asi to není ončo celý…jinak závidím Vám, že se při svádění připadáte sexy a žádoucí, já když už se k tomu snížím, tak si připadám hodně, ale hodně poníženě, jako bych žebrala o kus žvance na vlčí hlad.
To teda je…
tak to u nás doma nemusím používat žádný trik
manžel by chtěl furt
spíš někdy vymýšlám trik jak se tomu vyhnout ![]()
Ahoj

Jaké máte triky na chlapa, když se mu třeba nechce do sexu a zrovna vy máte chuť??
U nás včera nastala taková situace, já se přitulila a manža „dnes ne, chci spát“ tak my to nedalo, chvilku dělám jako, že nic, a pak šeptám do ouška, řeči jako, že se mi dnes líbilo jak stál v tesku u pokladny, že jsem ho z dálky viděla a přišel mi hrozně sexy,
že má poslední dobou úžasný svaly jak začal cvičit,
že je fakt dobrej, a že se za nim otáčej ženské… v tu ránu si manža připadal hrozně „na koni“ a sex byl, aby mi jako ukázal, že je dobrej.. 
tak se ptám jak to chodí u Vás a partnera šoupete tak kam chcete??:D