Jaké máte postelové triky na chlapa?

laskonka01
16.11.11 08:25

Jeké máte postelové triky na chlapa?

Ahoj :kytka: :kytka:

Jaké máte triky na chlapa, když se mu třeba nechce do sexu a zrovna vy máte chuť?? :mrgreen:

U nás včera nastala taková situace, já se přitulila a manža „dnes ne, chci spát“ tak my to nedalo, chvilku dělám jako, že nic, a pak šeptám do ouška, řeči jako, že se mi dnes líbilo jak stál v tesku u pokladny, že jsem ho z dálky viděla a přišel mi hrozně sexy, :mrgreen: že má poslední dobou úžasný svaly jak začal cvičit, :mrgreen: že je fakt dobrej, a že se za nim otáčej ženské… v tu ránu si manža připadal hrozně „na koni“ a sex byl, aby mi jako ukázal, že je dobrej.. :D

tak se ptám jak to chodí u Vás a partnera šoupete tak kam chcete??:D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
16.11.11 08:33

když nechce,začnu si to dělat sama a on se hodně rychle přidá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.11.11 08:35

Můj manžel chce vždycky :-) stačí se na něj jen pěkně usmát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.11.11 08:41

Taky se mi ještě nestalo, že by nechtěl :nevim: Jen když je nemocný a to pochopitelně nic nezačínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
16.11.11 08:48

Zatím žádné triky nepotřebuju, nestane se mi, že by nechtěl. Řekla bych, že takových 70% našich hovorů se točí kolem sexu a taky mu často vyprávím jaký má dokonalý tělo, jakýho mám i po těch letech krásnýho manžela. Možná to přeháním, naštěstí má zdravé sebevědomí a nepotřebuje si to dokazovat někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

nepomůže nic a rychle se sváděním přestávám, protože mi dává velmi silně najevo, jak se ztrapňuju…
On jako může skoro furt, ale když čistě náhodou dojde na to, že chci já a on ne (třeba mě nedodělá :oops: a já jsem prostě druhý den ještě nepříjemně napnutá)… tak mi řekne, ať si to udělám na hajzlu sama…
tak nevím no…
asi to není ončo celý…

jinak závidím Vám, že se při svádění připadáte sexy a žádoucí, já když už se k tomu snížím, tak si připadám hodně, ale hodně poníženě, jako bych žebrala o kus žvance na vlčí hlad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Můj manžel má taky problém s erekcí. Má ji pořád.  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
laskonka01
16.11.11 08:59

ty jo anonymní, tak to je docela „hustej“ až „hnusnej“

• Citovat
  • Upravit
laskonka01
16.11.11 09:00

můj chlap chce taky pořád, ale občas se stane, že je fakt unavenej z práce… :-) ale svádět vždy pomůže:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.11 09:00
Anonymní píše:
nepomůže nic a rychle se sváděním přestávám, protože mi dává velmi silně najevo, jak se ztrapňuju…
On jako může skoro furt, ale když čistě náhodou dojde na to, že chci já a on ne (třeba mě nedodělá :oops: a já jsem prostě druhý den ještě nepříjemně napnutá)… tak mi řekne, ať si to udělám na hajzlu sama…
tak nevím no…
asi to není ončo celý…jinak závidím Vám, že se při svádění připadáte sexy a žádoucí, já když už se k tomu snížím, tak si připadám hodně, ale hodně poníženě, jako bych žebrala o kus žvance na vlčí hlad.

To je fakt síla … :hug:

• Citovat
  • Upravit
14942
16.11.11 09:07

dobrý téma :palec: :palec: :mrgreen:
:mrgreen:

já nemusím dělat vůbec nic…stačí se projít před ním nahá nebo jen v kalhotkách a mám ho..... :mrgreen:

anonymní,to je fakt od tvýho manžela hooodně hnusný.. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 09:11

Triky nemám, většinou chce častěji než já. A když náhodou nechce, tak je tak unavený že prostě usne, dřív než si dáme pusu na dobrou noc…:-D

• Citovat
  • Upravit
11522
16.11.11 09:12

staci si sundat tricko, co jsem tehotna, tak se nemuze vynadivat :lol:
Anonymní: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.11.11 10:16
Anonymní píše:
Anonymní píše:
tak nevím no…
asi to není ončo celý…jinak závidím Vám, že se při svádění připadáte sexy a žádoucí, já když už se k tomu snížím, tak si připadám hodně, ale hodně poníženě, jako bych žebrala o kus žvance na vlčí hlad.
To je fakt síla … :hug:

To teda je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.11.11 10:16

tak to u nás doma nemusím používat žádný trik :lol: manžel by chtěl furt :lol: spíš někdy vymýšlám trik jak se tomu vyhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí