Postrašení manžela rozvodem

Anonymní
15.11.11 08:10

Postrašení manžela rozvodem

Ahojky.Měla bych otázku,zda se ozve někdo,kdo potřeboval postrašit uředně dokumentem manžela k rozvodu,ale ve skutečnosti se rozvést nechce?Je tu nějaká možnost,co udělat,aby mu přišel dopis skrz rozvod a já to pak mohla nějak stopnout?Máme děsnou krizi po 12 letech,manžovi jsem ale již před lety v krizi řekla,že se rozvedem,ale nikoliv.Potřebuji,aby si manžel uvědomil,co opravdu muže ztratt,ale to,že se nic dít nebude,tak též nechci.Lze tedy to nějak podat a pak to stáhnout?Děkuji moc za rady :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
15.11.11 08:13
Anonymní píše:
Ahojky.Měla bych otázku,zda se ozve někdo,kdo potřeboval postrašit uředně dokumentem manžela k rozvodu,ale ve skutečnosti se rozvést nechce?Je tu nějaká možnost,co udělat,aby mu přišel dopis skrz rozvod a já to pak mohla nějak stopnout?Máme děsnou krizi po 12 letech,manžovi jsem ale již před lety v krizi řekla,že se rozvedem,ale nikoliv.Potřebuji,aby si manžel uvědomil,co opravdu muže ztratt,ale to,že se nic dít nebude,tak též nechci.Lze tedy to nějak podat a pak to stáhnout?Děkuji moc za rady :cry:

Tak oficiálně to podat na soud tak, abys to pak stopla určitě nelze.
Mi to přijde jako blbý fór, aby ses pak nedivila :roll: :nevim: Určitě existují i jiné schůdnější cesty, jak manželství zachránit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.11 08:18

No popravdě… určitě to jde… ale přijde mi to dost nesmyslný!!! Mě, a to jsem ženská, tohle mi můj muž udělat, přijímám a odcházím, nemůžu dál věřit a žít s takovýmhle „vtipálkem“ a ještě v době krize … Pokud to pak stáhneš, dáš najevo ještě to jak si slabá a nerozhodná, klesneš v jeho očích.. je to i trošku vydíraní. Prostě u nás doma by to absolutně neprošlo. To si radši najdi milence nebo vyraž na pořádnou dovolenou, ať se dostaneš z krize :-) No přeju hodně štěstí!!!!

• Citovat
  • Upravit
31594
15.11.11 08:22

Vím, že tohle slyšet nechceš, ale nedělej to. Ty teď podáš žádost, ono to chvíli trvá, než přijde dopis, vy se mezitím usmíříte třeba za týden a za měsíc přijde dopis s pruhem a prásk, žena podala žádost o rozvod a teď se tváří, že už je vše v pohodě? To by taky mohlo dopadnout tak, že bys tu žádost nemusela stahovat…
Já jsem už i muži sbalila a vypakovala ho, ale to bylo naprosto impulzivní, v tu chvíli bych ho byla zaškrtila a hned druhý den mi to pěkně mrzelo, ono to zasadí velkou ránu do vztahu, když ten jeden ví, že ten druhý byl v nějakém okamžiku přesvědčený, že s ním už opravdu za žádných okolností nechce být.

A z praktického hlediska, nejdřív musí být soud o svěření dětí do péče a majetkové vyrovnání, teprve pak se řeší teprve rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.11.11 08:24

Nedelej to,muze se stat ze manzel nakonec s rozvodem souhlasit bude,coz urcite nechces,je to opravdu hloupej napad :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 08:25

Netuším jak dál.Jde o to,že jsem dříve chtěla,kvuli dětem je to pro mě děsná představa a poradil mi to právník z nějaké diskuze,ale netuším jak.Chci,aby si muž uvědomil,že to nejsou plané řeči,prostě jsem tak nikdy neučinila a on se na toto spoléhá,ale tím chci mu dát najevo,že opravdu schopná jsem.Nic víc,jsem už neštastná.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
15.11.11 08:32
Anonymní píše:
Netuším jak dál.Jde o to,že jsem dříve chtěla,kvuli dětem je to pro mě děsná představa a poradil mi to právník z nějaké diskuze,ale netuším jak.Chci,aby si muž uvědomil,že to nejsou plané řeči,prostě jsem tak nikdy neučinila a on se na toto spoléhá,ale tím chci mu dát najevo,že opravdu schopná jsem.Nic víc,jsem už neštastná.

prave ze kdyz neco podas a stahnes tak tim spis budes podporovat to ze mas jen plane reci,..

ale musim souhlasit s holkama - co budes delat kdyz bude s rozvodem souhlasit? :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
15.11.11 08:58

Já teda nevím, jestli to jde. Nezkoušela jsem, ani to nemám v plánu.
Ale nechat mu poslat rozvodový papíry a ve skutečnosti se nechtít rozvést, je docela protichůdný, ne?
Buď s ním chceš být a zakročíš tedy jinak nebo nechceš a dotáhneš rozvod do konce :nevim:

Jinak mi to nepřijde ani vtipné ani poučné, promiň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.11.11 09:02
Katrinka píše:
Anonymní píše:
Ahojky.Měla bych otázku,zda se ozve někdo,kdo potřeboval postrašit uředně dokumentem manžela k rozvodu,ale ve skutečnosti se rozvést nechce?Je tu nějaká možnost,co udělat,aby mu přišel dopis skrz rozvod a já to pak mohla nějak stopnout?Máme děsnou krizi po 12 letech,manžovi jsem ale již před lety v krizi řekla,že se rozvedem,ale nikoliv.Potřebuji,aby si manžel uvědomil,co opravdu muže ztratt,ale to,že se nic dít nebude,tak též nechci.Lze tedy to nějak podat a pak to stáhnout?Děkuji moc za rady :cry:
Tak oficiálně to podat na soud tak, abys to pak stopla určitě nelze.
Mi to přijde jako blbý fór, aby ses pak nedivila :roll: :nevim: Určitě existují i jiné schůdnější cesty, jak manželství zachránit.. :kytka:

určitě to jde stopnout, já to stopla 2krát,kdy sliboval hory ,doly a stejně jsem se potom rozvedla..ale to byl jiný případ ,nebylo to z hecu ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 09:06

Saračenko a to si normálně podala žádost a pak stopla?Měla si potom nějaké pohledávky skrz soud,který nenastal?Někde mi právník řekl,že se to dřív řešilo takto,bylo to v principu,aby si ten či onen uvědomil,že to opravdu udělám,zkráceně nuž na krk.

• Citovat
  • Upravit
1937
15.11.11 09:10

Ono si ve finále stačí vytisknout papíry z internetu. Něco jako žádost o rozvod, nebo tak a nechat to náhodou válet někde, aby to našel…ale nevím jestli je to dobrý tah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.11.11 09:12
Anonymní píše:
Saračenko a to si normálně podala žádost a pak stopla?Měla si potom nějaké pohledávky skrz soud,který nenastal?Někde mi právník řekl,že se to dřív řešilo takto,bylo to v principu,aby si ten či onen uvědomil,že to opravdu udělám,zkráceně nuž na krk.

normálně jsem to podala a pokaždé den před soudem jsem to stopla na podatelně ,ale já to stopla ,protože mě pokaždé během těch 2měs. přesvědčoval jak se změní a jen jsem to stáhla tak mě zase ukázal co je zač ..jinak ono to není sranda to podat musíš tam být paragrafy to sama nesesmolíš a není to zadarmo .. :think: jinak sankce nebyly ,akorát nás na po 3 rozvedli za 5min.:think: vzali to v potaz ,že jsem měla zájem na urovnání..A víš jak to vzniklo? Jednou bejvalej došel na Nový rok domu ožralej jak prase s tim ,že si dal novoroční přáíní ,že se rozvedem ,párkrát mi to takhle řekl a já jsem řekla ,,fajn,ze mě debila dělat nebudeš,,

• Citovat
  • Upravit
20557
15.11.11 09:13

Budeš za to akorát zbytečně platit tisícovku za kolek.
Jestli ho chceš opravdu ,,postrašit,, najdi si fiktivního milence ať začne žárlit a uvědomí si, že tě může ztratit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.11.11 09:13
K-a-č-i-k píše:
Ono si ve finále stačí vytisknout papíry z internetu. Něco jako žádost o rozvod, nebo tak a nechat to náhodou válet někde, aby to našel…ale nevím jestli je to dobrý tah :nevim:

já teda nejsem pro takhle vyhrožovat ,ale pokud to chceš zkusit ,tohle je řešení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.11 09:31

ednou bejvalej došel na Nový rok domu ožralej jak prase s tim ,že si dal novoroční přáíní ,že se rozvedem ,párkrát mi to takhle řekl a já jsem řekla ,,fajn,ze mě debila dělat nebudeš,,
saračenko,to si děláš srandu?Tak to bych těžce rozdýchávala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky