Přítel se změnil. Dělám něco špatně?

Anonymní
14.11.11 21:47

přítel se změnil dělám něco špatně?

Dorý večer všem.Nevím jestli potřebuju radu, nebo se jen vypsat.Ale uvítám oboje.Spřítelem jsme spolu dva roky, máme spolu krásnou dceru a dá se říct že už bohužel pro mě jen kamarádksý vstah.Nevím co se stalo. Ale od začádku.Náš vstah byl jako každý jiný sem tam nakej ten mráček , ale jinak pohoda, i náš sexuální život stál za to, choval se ke mě hezky, neříkám že tohle zrovna vyžaduju ale prostě mě těšilo když za mnou přišel políbil mě neo jen pohladil, nebo že mi řekl že mě miluje. Prostě to krásné ve vstahu, vždy jsme si povídali, kolikrád jsme šly na procházku a podobně.Ale po porodu se to všechno pokazylo… . Nevím řestal se mnou spát, už mě ani nepohladí ani se mě nezeptá jak se mám, ani jak se má naše dcerka, příjde domu z práce, nají se vykoupe se sedne si do křesla a kouká na telku.Já lítám s prominutím jak blbka celý den kolem našeho baráku, starám se o domácnost o dcerku ano já vím že je to normální ale on to prostě neocení, kolikrád jsem tak zničená že už protě nemužu a zeptám se ho jestly si na chvilku neveme malou že bych chtěla jít do vany nebo se jen tak sama svobodně projít po venku stačila by hodinka.Myslím tím víkend, ale on prostě né jen sedí a nic ho nezajímá, když má dceru na starost tak jí šoupne tchýni a pokaždé se sním pohádám, prosím pochopte mě já chci aby byl s cerou on a ne že jí da babičce, to jí rovonu mužu dát já a nedoprošovat se.Včera jsme se kvuli tomu dost pohádaly, já už jsem to nevydržela a rozbrečela jsem se, a on jen suše řekl a prosímtě neřvi jo!!!!! Vzal si křížovky a nic ho nezajímalo.Když jsem se mu snažila vysvětlit že bych chtěla aby se malé věnoval aspon cca 2 hodinky o vikendu tak je hned ohen na sřeše.Nebo když jsem se ho zeptala proč je ke mě takový chladný neodpověděl.Předtím se mě aspon zeptal jestli nechci třeba z něčím pomoct ted se ani nezeptá pomalu jestly má zvednout nohy když luxuju.Njde sním pořádně si o tom ani povídat když se ho zeptám na jeho názor tak řekne že neví, že mi na to nic neřekne, a sex no pomalu ani nevím co to je.Než jsem otěhotněla měla jsem 56kg no a dneska 80kg prostě to nejde dolu, a on víte co mi koupil k narozeninám? rotoped!!! a včera přišl poštou bežící pás :-( když se převlékám tak na mě kouká zhnuseně, nevím prostě co už mám dělat. Moc vám děkuji za váš nazor popřípadě radu a omlouvám se za to že sem anonymí ale je to docela choulostivé téma které mě ponižuje doufám že to pochopíte, a děkuji že jste to přečetli až sem :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
90
14.11.11 21:55

Anonymko, tak tohle mě opravdu moc mrzí. Takový chlapy já nechápu. Žena mu dá dítě a mu pak vadí, že má kila navíc. Když jeví takový nezájem, nevím, jestli bude vztah fungovat dál. Mě po porodu zůstalo jen 5 kg, ale třeba moje maminka měla dítě, když já s bráchou byli už skoro dospělí. Vždy měla 55kg, po porodu ji zůstalo +15, poté otěhotněla ještě jenou takže měla nějakých 70 kg, pak měla 60 a pak zůstala na 65… A můj tatínek ji kvůli váze nikdy nepřestal milovat ani si ji vážit jako ženy. Problém bude asi spíš v tom chlapovi, když se k tobě tak chová :(. Držím palce a pevný nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.11.11 22:00

A veškerý svůj volný čas tráví doma? Nechodí ven? Bych řekla, že někoho má, ale jestli je furt doma, tak by to asi nestíhal.

Jinak jsem někde četla, že první rok dítěte je pro každý vztah zatěžkávací zkouška a ono to tak fakt je. Kdy jste solu naposled někde byli? Z toho co píšeš, tak máte hlídací babičku, tak si zajděte za zábavou.
A ta kila navrch asi taky budou hrát roli, jestli mu stojí za to koupit ti rotoped a běhátko, tak to asi bere nějak osobně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.11.11 22:06

Ach jo,to se nečte moc dobře.Asi bych si s ním zkusila promluvit,ale aby mě poslouchal,ne si u toho četl noviny,nebo se díval na telku.To vypadá,jak kdyby ses mu přestala líbit..Ale jedná s tebou pěkně necitlivě a hnusně.A co taky nechápu,je jeho vztah k dceři.On ji nechtěl,nebo co?Abys ho musela prosit,aby se jí věnoval,on dřepí u telky.Prostě bych ho fakt nějak donutila,a´t si promluvíme,co bede dál,co chce on,co chci já,že takhle to nejde.Jak neví,co ti má na to říct,tak ať si to sakra uvědomí,když jste rodina!To je teda hulvát,co se má co na tebe dívat zhnuseně,on v břichu dítě nenosil!Možná že tvoje současná postava je problém,ale každý problem se řešit.To je jako kdyby vám to najednou přestalo klapat v jinak předtím skvělém sexu,protože on by prostě nemohl.A stávalo by se mu to častěji,třeba stresem z práce,nebo nemocí..Prostě by měl problém.Jak bys to řešila,objednala bys mu poštou megabalík viagry a k svátku mu dala vakuovou pumpu a ještě bys každý večer,sledovala erotické filmy a významně vzdychla při pohledu na výkonné samce??Jak by mu broukovi,bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
14.11.11 22:06

Jen me tak napadlo… on sedi porad doma u telky a vazi porad stejne jako na zacatku? Bych se divila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 22:08

no on přes léto chodíval ven ale bohužel sám na kurty máme je hned před barákem nebo chodíval jednou za čas do hospody, to mu neberu chodí do práce mě to nevadí. A kdy jsme si někdy někam zašly? nidky mě nikam nevzal možná tak jednou do zakouřene hospody.. A to myslím smrtelně vážne vlasntě jednou mě vzal na hokej :zed: přestěhovala jsem se za ním takže přez celou ČR nikoho tu do dneška pořádně neznám, ani jsem neveděla že je tu kemp. Tam mě vzal od přítele brácha, a když jsem se ho zeptala proč mě tam nevzal tak řek jsi se netala :nevim: nevím no, jak se ochladilo tak je pořád zalezlej doma.To já musím říct že by jsme si někam mohli zajít, a stejně stoho sejde, ted leží a kouká na telku a vubec ho nezajímá že sedím v koupelně a brečím tu jak malá holka.

• Citovat
  • Upravit
Nevernej12
14.11.11 22:13

No u některejch chlapů ta váha je problém.
Dej mu dítě do ruky a řekni „jdu hubnout“ a zhubni. Pak uvidíš jestli to tím bylo, ale tipoval bych, že jo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 22:18

Tak to máme podobné doma. Po porodu těžký nezájem, jen sedí, hledí na televizi, do počítače, s malým si teda hraje, ale doma moc nebývá, protože je do pozdních nočních hodin v práci každý den. A pořád nadává, jak je to hrozné podnikat, je nevrlý, naštvaný a sex jsem neviděla 4 měsíce. A už mě přestalo bavit o něj žádat, připadám si jak nějaká trubka :pocitac: Kdybych nedolízala, tak by letos asi ani sex nebyl. Nechápu, co se s ním stalo, ale před 2 lety to ještě jakž takž fungovalo. Připadá mi, že ho nezmění nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 22:19
Alberta píše:
Ach jo,to se nečte moc dobře.Asi bych si s ním zkusila promluvit,ale aby mě poslouchal,ne si u toho četl noviny,nebo se díval na telku.To vypadá,jak kdyby ses mu přestala líbit..Ale jedná s tebou pěkně necitlivě a hnusně.A co taky nechápu,je jeho vztah k dceři.On ji nechtěl,nebo co?Abys ho musela prosit,aby se jí věnoval,on dřepí u telky.Prostě bych ho fakt nějak donutila,a´t si promluvíme,co bede dál,co chce on,co chci já,že takhle to nejde.Jak neví,co ti má na to říct,tak ať si to sakra uvědomí,když jste rodina!To je teda hulvát,co se má co na tebe dívat zhnuseně,on v břichu dítě nenosil!Možná že tvoje současná postava je problém,ale každý problem se řešit.To je jako kdyby vám to najednou přestalo klapat v jinak předtím skvělém sexu,protože on by prostě nemohl.A stávalo by se mu to častěji,třeba stresem z práce,nebo nemocí..Prostě by měl problém.Jak bys to řešila,objednala bys mu poštou megabalík viagry a k svátku mu dala vakuovou pumpu a ještě bys každý večer,sledovala erotické filmy a významně vzdychla při pohledu na výkonné samce??Jak by mu broukovi,bylo?

Já si to taky myslím, chtěla jsem si sním normáln vážne popovídat on mě dokonce i poslouchal, ale on na to nikdy nic neřekne.Jen mlčí nebo řekne já nevím co ti na to mám říct.Dcera byla chtěná hodně se na ní těšil.Dokonce po jedné ostré hádce jak ležel v posteli, jsem už neměla sílu, prostě asi zrat, jsem začala balit moje a a malé věci a chtěla jsem prostě jít.A dokonce jsem se ho ptala nebo spíše řekla že jestli je se mnou jen kvuli naší male tak at mi to řekne, ale on řekl že né že je semnou prot protože mě miluje a že toho mám nechat že nikam mě nepustí, že be země nemuže žít a podobně, ale já mu to neveřím. dneska jak přijel z práce tak jsem mu nandala jídlo, a protože přes den nestíham se najíst, tak jím pokažde sním, no a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala dole

• Citovat
  • Upravit
marra
14.11.11 22:21

:think: NO,mne prijde,ze ma nekde zenskou,bud tedy ano,nebo opravdu mu tak vadi tvje kila,a ted je otazka jestli kvuli nemu zhubnout,a nechat se potichoucku ponizovat celej zivot,a nebo se na neho vysr(coz bych udelala ja,jelikz nesnaisim hubnuti kvuli chlapum)a cekat c bude,kazdopadne je to jeden ze samcu o ktereho bych si neoprela kolo,hodne stesti,at uz je to jak chce :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 22:22

No koukám že vtom nejsem sama :zed: :nevim: :think: já o sex taky raděj neškemrám protože už mě nebaví se vtírat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 22:27

Jo je to na pytel. A nevím, jak to změnit. Když se s ním bavím, taky jen říká Nevím nebo neodpovídá, musím to říct pětkrát :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
656
14.11.11 22:27

Já jsem přestala kouřit a taky jsem přibrala. Moc mi to vadí, doteď váha dolů nešla, ale už se začíná hýbat. Snad to vydržím, jsem totiž hrozně líná, ale zase se dokážu omezit v jídle. Využij rotoped i pás, po tu dobu musí hlídat malou. Možná, když uvidí, že něco pro to zhubnutí děláš, tak se situace změní k lepšímu. Přeji kila dolů a velkou trpělivost. Hubnout bys měla hlavně kvůli sobě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 22:34
Anonymní píše:
Jo je to na pytel. A nevím, jak to změnit. Když se s ním bavím, taky jen říká Nevím nebo neodpovídá, musím to říct pětkrát :zed: :zed:

No jako by jsem to psala já taky mu to musím říct nekolikrát.A nejhorší je že stejně to neuděla pořádně nebo musím jít já

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 22:39

A nebo mám snad dělat všechno pro to aby na mě začal žárlyt a vžit si mě :nevim: nevím opravdu, snažím se ze všech stran, ale to že mi napsal muj dlouholetej kamarád opravdu jen kamarád tak to byl doma výslech jak na FBI

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky