Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo tak takového chlapa bych kopla do prdele. Dělat mu doma robocopa a mít full servis a on se chová takhle. Nemůžeš jet třeba s malou na 14 dni k rodičům? Určitě tam máš i známé, přijdeš na jiné myšlenky a on si třeba uvědomí že bez vás je mu smutno a bude o sobě přemýšlet. Pokud te nikam nebral i když jsi měla 60 kg tak se to tvým hubnutím asi tězko změní. Dovedeš si představit takový život dalších 10,20,30 let? Já tedy ne. ![]()
nic ve zlem ale pro me je to jen sprosty chudak!!!ty mu porodis dite a dle toho co pises se mu jeste hnusis ze mas par kg navic…nemam slov.. ze se mu jeste doprosujes blbeckovi.....
a opravdu to neber ve zlem
![]()
Wiolla píše:Anonymní píše: …a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala doleTo je hovado! To by mi řekl jen jednou jedinkrát a okamžitě bych ho vzala něčím po hlavně. Nejspíš tou jeho večeří…
je to sice hnusny jak se chova ale zas na druhou stranu z jeho pohledu se strasne zmenilo, padlo na nej to ze je zivitel rodiny a asi uz i neco malo zodpovednosti,..
a pokud s prckem nikdy nebyl delsi dobu sam tak ani nevi co pece o prcka znamena, vetsina chlapu si mysli ze ta zenska cely den jen kouka bud na prcka nebo na telku, nedochazi jim ze to dite nespi 24hod. denne a ze pece o nej neznamena na nej jen koukat.
byt tebou tak si ho k sobe zkusim zavolat treba k prebalovani,.. jen ze potrebujes neco podrzet nebo podat a az tam bude tak ho popros jestli ti pomuze prcka namazat nebo neco,.. at vidi ze ho potrebujete a ze je dulezitej ![]()
teda takovýho mtí doma já po prvním porodu zhubla trochu a přibrala jsem 15 kg k tomu nikdy nebyla řeč o moji váze. Potom jsem v roce Nikolky, šla na endokrinologii před Vánocemi a dala si přesevzetí, že opravdu přestanu jíst sladké zjistím si co můžu jíst z čeho se tolik nenabere oni mně naoak všichni říkali, ten kousíček si dat můžeš. MUž se divil, že to opravdu nejím a naopak řekl neber to tak vážně. A pak jsem chtěla rotoped tak mně neřekl běž jezdit naopak jsem si jezdila kdy jsem chtěla já dostal Nikolku a já jela a já ani moc nejezdila sám řekl to bude věšák ale když ho chceš tak si ho kup
A dopadlo to tak že sem zhubla a po druhém porodu problém s váhou nemám to jsem naopak zhubla ještě 3 kg mín než před těhu a to řekne hlavně si nic nekupuj ty pořád hubneš když pořád měním kalhoty ![]()
Naopak ted muž má potíže s váhou nebot se pořád cpe čokoládama a já už nevím jak mu to zatrhnotu ne že je silnější, ale aby nedopadl jako já už ted má o 20 kg víc než míval ale hlavně, pro zdravý tak sem tam mu řeknu, at už to vůbec nejí tak mně řekl že to potřebuje víc se o tom nebavíme. Dodám mu že mně nevadí, jaký je že ho mám ráda, ale že se bojím, aby do budoucna při cukrovce jednou třeba neumřel tak aby to bral s mírou a dával si obden ![]()
A jinak když já kdysi zhřešovala při hubnutí tak řekl tyty H a šel a smál se neřekl to jako ty žerš a nasraně to bych ho kopla ![]()
Mar__tanka1983 píše:Wiolla píše:no to jo…mě něco podobného řekl partner jen jednou, třískla sem s talířem a byla z toho tichá domácnost dva dny - a déle to nebylo čistě jenom proto, že si uvědomuju, že je mě doopravdy kus (takže sem s ním vlastně částečně souhlasila)…ale takhle se to prostě neříká…Anonymní píše: …a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala doleTo je hovado! To by mi řekl jen jednou jedinkrát a okamžitě bych ho vzala něčím po hlavně. Nejspíš tou jeho večeří…
Přesně tak! Nejde o to co se snaží sdělit, ale jakým způsobem to udělal! ![]()
@kam2 píše:
Ty jo tak takového chlapa bych kopla do prdele. Dělat mu doma robocopa a mít full servis a on se chová takhle. Nemůžeš jet třeba s malou na 14 dni k rodičům? Určitě tam máš i známé, přijdeš na jiné myšlenky a on si třeba uvědomí že bez vás je mu smutno a bude o sobě přemýšlet. Pokud te nikam nebral i když jsi měla 60 kg tak se to tvým hubnutím asi tězko změní. Dovedeš si představit takový život dalších 10,20,30 let? Já tedy ne.
Třeba by kopnul do pr*ele on tebe.
Tak to je jasné, že mu vadí tvá kila, podle toho co píšeš. To mě mrzí. Nechápu takové chlapy, co tohle řeší, ale na druhou stranu bys měla co nejdřív s tím něco dělat, aspoň kvůli sobě. Pak bych mu ukázala. Chápu ale, že s miminkem shazovat kila není jednoduché, člověku se nechce, lenost je silnější, když je celý den chaotický.