Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěl bych napsat co se mi teď v manželství děje. Se ženou jsme 23 let a máme dva kluky 23 a 7 let. Už delší dobu sleduji jak se mi žena mění před očima, přestává mít o vše zájem. Předem chci napsat, že byla hodně silná, ale teď zhubla a je z ní krásná a přitažlivá žena za kterou se každý chlap otočí. Nikdy jsem o ní neřekl nic špatného o své ženě mluvím vždy s úctou a vážím si jí. Každé manželství má své období - dobré i špatné.....Mám z toho hroznou radost jak jí to sluší, našla si novou práci kde se jí daří a já jsem na to pyšný, ale ouha, zjistila že nejsem jediný muž na světě. Je to vše na dlouhé psaní. Začal jsem žárlit jako blázen a nedávno už jsem to nemohl vydržet a zeptal jsem se jí - vše popřela. Manželský sex je doma 2× - 3× týdně, ale něco mi tam pořád chybí - je to takovej ten cit, jestli víte co myslím, tuhle mi žena řekla jestli budeme šu..t, nebo se chci milovat, hodně mě to sebralo. Udeřil jsem na ní po druhé a ona mi řekla, že už mě nemiluje. Druhý den šla do práce a mě bylo do breku, po dvou hodinách mi napsala smsku. Záleží mi na tobě a pořád na tebe myslím, asi jsem si lhala do vlastní kapsy, že to není pravda. To mě dostalo, že jsem brčel jak malej kluk. Nastala obrovská úleva, začal jsem znova dýchat a měl chuť vyběhnout před dům a ječet jako pominutý..... abych to nějak ukončil....... Holka co dělala u nás v restauraci změnila zaměstnání a šla dělat do sauny a poslala mi smsku, že si má žena objednala saunu. Nemá saunu ráda a říkala, že se jí tam dělá špatně, doma se teď několikrát zmínila o tom, že si chce zajít na masáž. Vím kdy, vím kde, ale nevím jestli tam mám jít!!! Miluji svou ženu a svoji rodinu a protože už na světě nikoho nemám, nechci o to přijít, pořád věřím a doufám, že se dá vše vyřešit a chci tomu dát čas. Prosím o radu jestli je mám načapat, nebo počkat nějaký čas a potom se rozhodnout........
Já bych šla. Třeba je to jen shoda náhod, třeba přijde s kámoškou a budeš mít klid
A jinak, není nic lepšího než na vlastní oči vidět, bez jakýchkoli pochybností, pokud tam vážně přijde s chlapem, tak ti to třeba pomůže získat od ní odstup.
Já nevím jestli jsem to dobře pochopila, ale ta sms asi nepatřila tobě, že jo..
![]()
Ahoj já být tebou tak jí začnu trochu dobývat, lichotit, každá žena to má ráda a pokud ta tvoje se tak radikálně změnila určitě to není jen tak, u ženský není nic jen tak, asi se v ní něco zlomilo
. Zkus jí navrhnout rande, vraťte se do let randění a svádění, překvap svoji ženu něčím, určitě to na tvoji ženu zabere, zkus něco jiného i v sexu třeba na to čeká, dělej jí návrh v obchodě ve městě,…Musíš docílit toho, aby po tobě zase toužila a chtěla tě. ![]()
A co když tam půjdeš a ona tam opravdu bude s jiným chlapem? Máš plán jak se zachováš?
ja bych teda radila presny opak, nelichotit, necpat se. jakmile se ji budes podsouvat tak bude vedet ze te ma jistyho,.. spis se snaz ,,zakousnout,, a tvarit se ze ti je to jedno,.. bud ji to zacne vrtat hlavou a zacne se zajimat co ty kde mas lepsiho a bude se snazit o tebe ona a pokud ne tak si aspon zachovas hrdost a nebudes ze sebe delat blbce.
bez treba vecer s klukama na pivo nebo s kamaradkou na kafe a uvidis jak ji to bude vrtat v hlave,.. ![]()
Nicméně pokud tam s chlapem nepůjde, bude tam sama nebo s kamarádkou a uvidí tě, přijde na to že ji sleduješ, to asi nebude nejlepší nápad..
Nevím, já bych na to šla jinak, než sledováním.
smska přišla správně, nedovedete si představit jak je to teď krásné, když jsme spolu, randění večeře, kino, šílení jako zamlada v baru......... mám strach zjistit pravdu… a jak se zachovám? budu zase čekat, protože těd své ženě hodně finančně pomáhám
Příspěvek upraven 14.11.11 v 12:00
tyynka píše:
Nicméně pokud tam s chlapem nepůjde, bude tam sama nebo s kamarádkou a uvidí tě, přijde na to že ji sleduješ, to asi nebude nejlepší nápad..
Nevím, já bych na to šla jinak, než sledováním.
A nebo pokad má tak dobrou informátorku, že napíše sms, že žena jde do sauny, tak ať pak napíše, s kým přišla a je to. Ale podle mě pohled na vlastní oči je nedocenitelný
Radim jediny, ikdyz je to tezky: Neponizuj se a zustan sam pred sebou chlapem. Rozhodne bych ji na tvym miste nedobivala ani nesvadela, obavam se, ze cim vic ted budes tlacit na pilu, tom ji bohuzel budes protivnejsi. Udelala bych pravej opak- ignorovala bych ji.
smtny píše:
smska přišla správně, nedovedete si představit jak je to teď krásné, když jsme spolu, randění večeře, kino, šílení jako zamlada v baru......... mám strach zjistit pravdu
Aha!!! Už to chápu… ![]()
Ze své vlastní zkušenosti mohu říci, že když jsem si našla milence, tak s manželem jsem se doma taky překonávala. Abych to své černé svědomí trochu očistila. ![]()
Sepishka píše:
Radim jediny, ikdyz je to tezky: Neponizuj se a zustan sam pred sebou chlapem. Rozhodne bych ji na tvym miste nedobivala ani nesvadela, obavam se, ze cim vic ted budes tlacit na pilu, tom ji bohuzel budes protivnejsi. Udelala bych pravej opak- ignorovala bych ji.
něco na tom je
smtny píše:
smska přišla správně, nedovedete si představit jak je to teď krásné, když jsme spolu, randění večeře, kino, šílení jako zamlada v baru......... mám strach zjistit pravdu… a jak se zachovám? budu zase čekat, protože těd své ženě hodně finančně pomáhámPříspěvek upraven 14.11.11 v 12:00
pokud je to takhle, tak si myslím, že mohla saunu objednat třeba pro kamarádku, o které ví, že ji má ráda a půjde tam s ní např. oslavit narozeniny
Každopádně bych kontaktovala „informátorku“, ať mi dá vědět, s kým tam je a pokud by byla s chlapem, tak bych si pak na ni před saunou počkala…
peggy.sl píše:smtny píše:Aha!!! Už to chápu…
smska přišla správně, nedovedete si představit jak je to teď krásné, když jsme spolu, randění večeře, kino, šílení jako zamlada v baru......... mám strach zjistit pravdu
Ze své vlastní zkušenosti mohu říci, že když jsem si našla milence, tak s manželem jsem se doma taky překonávala. Abych to své černé svědomí trochu očistila.
mladej si na ni vzal půjčku a nic nesplácel, teď jí hrozí soud
Lilišák píše:
ja bych teda radila presny opak, nelichotit, necpat se. jakmile se ji budes podsouvat tak bude vedet ze te ma jistyho,.. spis se snaz ,,zakousnout,, a tvarit se ze ti je to jedno,.. bud ji to zacne vrtat hlavou a zacne se zajimat co ty kde mas lepsiho a bude se snazit o tebe ona a pokud ne tak si aspon zachovas hrdost a nebudes ze sebe delat blbce.bez treba vecer s klukama na pivo nebo s kamaradkou na kafe a uvidis jak ji to bude vrtat v hlave,..
souhlasim
neni to o tom delat jakekoliv naschvaly, jen si proste taky udelat svuj program, jednak si vycistis hlavu a zaroven neztratis glanc jako chlap. Drzim palce a hlavne pevne nervy. ![]()