Vím, kde žena bude...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
14.11.11 14:50

maxina: ať už to bylo jak bylo (s tím bývalým), tak manžel teda rekce za milion :palec:
a jako bonus, že manželka hned věděla která bije :-D

jinak kdyby se můj chlap měl sejít s bývalkou, ty jo, asi bych to radši nevěděla a doufám, že bych se to nikdy nedozvěděla…ať už by to bylo nevinné, nebo vinné :mrgreen: i po dvanácti letech se mi otvírá kudla v kapse i jen při pomyšlení na její jméno totiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
14.11.11 15:17

Mě by teda lichotilo kdyby se mi chlap víc věnoval a odešel ze strereotypu.
Na jednu stranu bych tam šla,ale aby to nevěděla.Na tu druhou bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.11.11 15:27
Bee1 píše:
evick2 píše:
Od té doby co stala zase krásnou a přitažlivou ženou, zjistila že vůbec nežila, měla komlexy z toho jak vypadá a přičítá to mě. Zkoušel jsem to mnohokrát, ale jakmile jsem se zmínil o její tloušce tak byl oheň na střeše. Snažil jsem se abychom něco dělali, ale jen se válela na gauči.
teda jak tohle můžeš napsat o vlastní žene…
A jako jak byto jinak měl napsat????? Vždyť má pravdu, mě osobně, kdyby někdo něco řekl na postavu, tak se mi to taky nelíbí a spíš bych vyjela. Tak ten druhý bude mlčet. A pokud se válela na gauči, no tak se válela. bys to chtěla do růžových kudrlin?

Taky bych to o svým chlapovi klidně napsala :nevim:

Mně přijde, že zakladatel si neví s novou situací rady :think: Taky bych byla nesvá, kdyby na sobě chlap zapracoval, zkrásněl a chodil do sauny, kterou dřív nesnášel :nevim:
Já bych si to prověřila, kdyby ta šance byla (samořejmě nešla bych tam číhat, ale později bych se informátorky zeptala).
Aspoň si udělá ve věci jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
14.11.11 16:06

tak to mi připomíná mého manžela :lol: a je to strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.11 19:51

teď mi řekla, že jde zítra na masáž a to budeme mít krásný večer při lahvince a vezme si na sebe erotické prádlo..........přece nejsem blázen, vůbec nevím jestli tam půjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.11.11 19:57
smtny píše:
teď mi řekla, že jde zítra na masáž a to budeme mít krásný večer při lahvince a vezme si na sebe erotické prádlo..........přece nejsem blázen, vůbec nevím jestli tam půjdu

No nevím hele čím dál píšeš… já bych tam asi nešla :think: prubni si tu svojí informátorku pro klid duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.11.11 20:04
smtny píše:
teď mi řekla, že jde zítra na masáž a to budeme mít krásný večer při lahvince a vezme si na sebe erotické prádlo..........přece nejsem blázen, vůbec nevím jestli tam půjdu

Tohle nechápu..jako že jde na masáž a potom máte zorganizované milovaní? A kam že nechceš jít? Do té sauny?
Mám problém ti porozumět. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 20:09

Taky se musím přiznat, že v tom posledním příspěvku se ztrácím a vůbec nevím, co že to pro vás naplánovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
14.11.11 22:39

E… taky nějak nechápu… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.11 06:44

Včera to bylo úplně úžasný, nádherný večer, probral jsem se ženou co budeme všechno dělat, kdy budeme péct cukroví, kdy zajdeme do kina, plánujeme dovču na jarní prázdniny, dokonce jsem ji pozval na randíčko. Pokud to mohu napsat - milování bylo včera jedna velká vášeň, touha, bylo plné citu a emocí - nádhera. Jsem rozhodnut do sauny nejít! Žárlivost je strašnej prevít a může vše zničit. Jsem pěknej kretén co to skoro pokazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.11.11 07:28
smtny píše:
Včera to bylo úplně úžasný, nádherný večer, probral jsem se ženou co budeme všechno dělat, kdy budeme péct cukroví, kdy zajdeme do kina, plánujeme dovču na jarní prázdniny, dokonce jsem ji pozval na randíčko. Pokud to mohu napsat - milování bylo včera jedna velká vášeň, touha, bylo plné citu a emocí - nádhera. Jsem rozhodnut do sauny nejít! Žárlivost je strašnej prevít a může vše zničit. Jsem pěknej kretén co to skoro pokazil.

:palec: :palec: no vidis tak super , hlavne at to vydrzi co nejdele! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
15.11.11 07:36
smtny píše:

Hele a nenapadlo tě proč nechtěla kdysi chodit do sanuy, proč ji „nesnášela“?? Podle mě to co ti řekla byly jen výmluvy, osobně si myslím, že tam nechtěla chodit, protože se styděla za svoji postavu, určitě ji to nemohlo být příjemné, když byla tlustá a měla tam jít… No a teďka když je hubená, tak má sebevědomí a chuť tam jít, už ji nepřekáží „přebytečné tuky“ a může si tu sanu i masáž v klidu dovolit, už ji nic nebrání a to je podle mě jádro pudla, nevěru bych podle těch tvých příspěvků za tím zatim neviděl… :wink:

• Citovat
  • Upravit
3513
15.11.11 07:49

no, já to vidím tak, že žena je naprosto na pohodu, akorát si prostě se získanou novou postavou víc užívá. Podle mě ty přeháníš. Říkáš, že máte úžasný sex, dokonce si kvůli tobě bere erotické prádýlko. Myslím, že kdyby někoho měla, tak tohle pro tebe dělat nebude. Získala sebevědomí, tak ji v tom podpoř. Navrhuju zakoupit nějaký pěkný welnes víkend (pokud teda máte možnost někam upíchnut dítě) a pěkně si to tam spolu užít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.11.11 07:49
etatinek píše:
smtny píše:
Hele a nenapadlo tě proč nechtěla kdysi chodit do sanuy, proč ji „nesnášela“?? Podle mě to co ti řekla byly jen výmluvy, osobně si myslím, že tam nechtěla chodit, protože se styděla za svoji postavu, určitě ji to nemohlo být příjemné, když byla tlustá a měla tam jít… No a teďka když je hubená, tak má sebevědomí a chuť tam jít, už ji nepřekáží „přebytečné tuky“ a může si tu sanu i masáž v klidu dovolit, už ji nic nebrání a to je podle mě jádro pudla, nevěru bych podle těch tvých příspěvků za tím zatim neviděl… :wink:

souhlas naprostý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 08:43

Dyť to říkám furt. Ženská má milion problémů, ale chlapa to netrkne. On je totiž přesvědčenej, že je v tom jediné - chlap - a ten jedinej v tom není! :zed: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí