Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji za všem za radu je to už zítra a tak Vám asi napíši jak jsem se rozhodl a jak to dopadlo,díky
To bude prča, až se zjistí, že to byla pastička na tebe - no jestli tam fakt vlítneš nebo ne …
… no, že máš tak „dobré informátorky“ …
katyca píše:
Ahoj já být tebou tak jí začnu trochu dobívat, lichotit, každá žena to má ráda a pokud ta tvoje se tak radikálně změnila určitě to není jen tak, u ženský není nic jen tak, asi se v ní něco zlomilo. Zkus jí navrhnout rande, vraťte se do let randění a svádění, překvap svoji ženu něčím, určitě to na tvoji ženu zabere, zkus něco jiného i v sexu třeba na to čeká, dělej jí návrh v obchodě ve městě,…Musíš docílit toho, aby po tobě zase toužila a chtěla tě.
zkouším vše, snad to pomůže
Emilie píše:
To bude prča, až se zjistí, že to byla pastička na tebe - no jestli tam fakt vlítneš nebo ne …![]()
![]()
![]()
… no, že máš tak „dobré informátorky“ …
holka z baru kde člověk sedí a vykecává se o životě, mojí ženu několikrát viděla a ukazoval jsem i nové fotky
Lilišák píše:
ja bych teda radila presny opak, nelichotit, necpat se. jakmile se ji budes podsouvat tak bude vedet ze te ma jistyho,.. spis se snaz ,,zakousnout,, a tvarit se ze ti je to jedno,.. bud ji to zacne vrtat hlavou a zacne se zajimat co ty kde mas lepsiho a bude se snazit o tebe ona a pokud ne tak si aspon zachovas hrdost a nebudes ze sebe delat blbce.bez treba vecer s klukama na pivo nebo s kamaradkou na kafe a uvidis jak ji to bude vrtat v hlave,..
Na mně by teda lichocení, svádění a pečování zabralo. Většinou mi doma vadí, že si mě chlap ani nevšimne ![]()
Možná by bylo potřeba zjistit, co zakladatelově ženě doma vadí ![]()
Co se týká sauny, zeptala bych se informátorky, s kým tam byla. Nechodila bych tam osobně.
chuanitka píše:Lilišák píše:
ja bych teda radila presny opak, nelichotit, necpat se. jakmile se ji budes podsouvat tak bude vedet ze te ma jistyho,.. spis se snaz ,,zakousnout,, a tvarit se ze ti je to jedno,.. bud ji to zacne vrtat hlavou a zacne se zajimat co ty kde mas lepsiho a bude se snazit o tebe ona a pokud ne tak si aspon zachovas hrdost a nebudes ze sebe delat blbce.bez treba vecer s klukama na pivo nebo s kamaradkou na kafe a uvidis jak ji to bude vrtat v hlave,..Na mně by teda lichocení, svádění a pečování zabralo. Většinou mi doma vadí, že si mě chlap ani nevšimne
Co se týká sauny, zeptala bych se informátorky, s kým tam byla. Nechodila bych tam osobně.
Možná by bylo potřeba zjistit, co zakladatelově ženě doma vadí
Od té doby co stala zase krásnou a přitažlivou ženou, zjistila že vůbec nežila, měla komlexy z toho jak vypadá a přičítá to mě. Zkoušel jsem to mnohokrát, ale jakmile jsem se zmínil o její tloušce tak byl oheň na střeše. Snažil jsem se abychom něco dělali, ale jen se válela na gauči.
Nooo tak na tohle pokračování jsem taky zvědavá… Já bych tam asi taky šla sice asi bude naštvaná a vůbec pokud tam půjde s kamarádkou, ale myslím, že nápad takoví zeptat se potom informátorky s kým tam vlastně byla ničemu neuškodí
rozhodnutí je na tobě ať se rozhodneš jakkoliv držím palce a dej vědět jak to dopadlo… ![]()
teda jak tohle můžeš napsat o vlastní žene…
Jak se říká, ženská se nemění jen tak. Pokud udělá takto drastickou změnu, je to kvůli něčemu-někomu. Osobně bych to nevydržela, stejně se bude užírat. Udělala bych to následovně: Šla bych tam, ale né dovnitř, jen za tou kamarádkou. Tu bych pověřila tím, aby zjistila s kým tam je. Pokud by to byl muž, tak bych se sama přesvědčila na vlastní oči. Musí tam být průhled ve dveřích.A šla domů, tam na ni uhodila. Pokud ne, odešla bych a neřešila to. Třeba se prostě zmněila a teď si budete užívat líp. A co ty, jak jsi na tom? nechce to taky nějakou změnu? ![]()
evick2 píše:teda jak tohle můžeš napsat o vlastní žene…
Od té doby co stala zase krásnou a přitažlivou ženou, zjistila že vůbec nežila, měla komlexy z toho jak vypadá a přičítá to mě. Zkoušel jsem to mnohokrát, ale jakmile jsem se zmínil o její tloušce tak byl oheň na střeše. Snažil jsem se abychom něco dělali, ale jen se válela na gauči.
A jako jak byto jinak měl napsat????? Vždyť má pravdu, mě osobně, kdyby někdo něco řekl na postavu, tak se mi to taky nelíbí a spíš bych vyjela. Tak ten druhý bude mlčet. A pokud se válela na gauči, no tak se válela. bys to chtěla do růžových kudrlin?
smtny píše:chuanitka píše:Od té doby co stala zase krásnou a přitažlivou ženou, zjistila že vůbec nežila, měla komlexy z toho jak vypadá a přičítá to mě. Zkoušel jsem to mnohokrát, ale jakmile jsem se zmínil o její tloušce tak byl oheň na střeše. Snažil jsem se abychom něco dělali, ale jen se válela na gauči.Lilišák píše:
ja bych teda radila presny opak, nelichotit, necpat se. jakmile se ji budes podsouvat tak bude vedet ze te ma jistyho,.. spis se snaz ,,zakousnout,, a tvarit se ze ti je to jedno,.. bud ji to zacne vrtat hlavou a zacne se zajimat co ty kde mas lepsiho a bude se snazit o tebe ona a pokud ne tak si aspon zachovas hrdost a nebudes ze sebe delat blbce.bez treba vecer s klukama na pivo nebo s kamaradkou na kafe a uvidis jak ji to bude vrtat v hlave,..Na mně by teda lichocení, svádění a pečování zabralo. Většinou mi doma vadí, že si mě chlap ani nevšimne
Možná by bylo potřeba zjistit, co zakladatelově ženě doma vadí
To mi něco připomíná. Taky se totiž válím jen … u počítače
![]()
válela mi vadilo nejmíň ale cose stala zase krásnou.. to jako do tý doby byla hnusná? to je jedno snad to dopadne podle zakladatelových představ ale zjevně neměla moc motivace měnit se pro něj…
No jistě, po dobu mateřské mám taky pocit, že tu chodí třicetiletá mrtvola, a taky jsem byla zvědavá, jestli ten pocit někdy zmizí. Zmizel, taky jsem s eohákla, taky jsem si koupila lešpí parfémy, boty na podpadku, taky jsem začala žít, a věř, že kvůli manželovi to nebylo … (a nebyl to milenec, jak ubohé … pche … boha jeho, ještě další chlap!!! )
Bee1 píše:
Jak se říká, ženská se nemění jen tak. Pokud udělá takto drastickou změnu, je to kvůli něčemu-někomu. Osobně bych to nevydržela, stejně se bude užírat. Udělala bych to následovně: Šla bych tam, ale né dovnitř, jen za tou kamarádkou. Tu bych pověřila tím, aby zjistila s kým tam je. Pokud by to byl muž, tak bych se sama přesvědčila na vlastní oči. Musí tam být průhled ve dveřích.A šla domů, tam na ni uhodila. Pokud ne, odešla bych a neřešila to. Třeba se prostě zmněila a teď si budete užívat líp. A co ty, jak jsi na tom? nechce to taky nějakou změnu?
Tak s tím teda zásadně nesouhlasím. Proč by se ženská nemohla měnit „jen tak“? To se musí měnit jen kvůli chlapům nebo kvůli okolí? To je pěkná blbost. Znám okolo sebe spousty holek, které se snaží se sebou něco dělat jen pro svůj dobrý pocit. A to samé i já. Celý život jsem byla kulička, pohyb mě moc nebral, TV byla nejlepší kamarádka. Ale měla jsem dvě malinké děti a tak jsem se začala nenávidět, protože jsem se bála, aby se za mě děti jednou nestyděly. Takže jsem se sebou začala něco dělat. Zhubla jsem 15 kg, změnila účes, začala jsem měnit svou do té doby uťápnutou povahu… Teď jsem bojovnice, dobře vypadající, prostě změna totální… A co na to můj manžel? Viděl za tím nevěru
. Dělal mi ze života peklo, citové vydírání, hlídání, do práce chodil jen na dopoledne a i přesto mi každou hodinu volal, kde jsem a co dělám… A i přesto, že jsem nikoho jiného neměla, tak se mi svým chováním zhnusil a zprotivil, že jsem mu prostě jednou řekla, že už ho nemiluju… Ve finále to došlo tak daleko, že jsem se chtěla rozvést, protože jsem nesnesla jeho chování. Choval se ke mně jako k dítěti, pořád mě hlídal, jestli jím, jestli spím, co dělám… No, do dneška když si na to vzpomenu, tak bych ho zabila. Nakonec jsem rozvod přešla - tenkrát jen kvůli dětem a kvůli tomu, že jsem neměla kam jít… Postupně se začal zklidňovat, a teď už máme manželství v pohodě. Ale tenkrát to bylo fakt peklo na zemi…
A že jde manželka do sauny, i přesto, že jí nemá ráda? Třeba to není klasická sauna, ale infra sauna
. Já klasickou také nesnesu, ale infra je super…
Nechápu, proč každý hned za každou změnou vidí nevěru… Sex je 2 -3 x týdně? Co by za to ten můj dal, po dvanácti letech soužití
- kdyby měla jiného, nemyslím si, že by spala se zakladatelem…
A nemůže být chyba i na straně chlapa? Nemáš třeba také nějakou nadváhu? Třeba se ti jen snaží naznačit, abys se sebou také něco udělal… Já se o to u manžela snažím už dobrých 5 let a nechápe to, ani když mu to řeknu na tvrdo…
Terka
evick2 píše:teda jak tohle můžeš napsat o vlastní žene…
Chlape mám pocit, že jestli ty jsi ji dřívě nutil aby běhala okolo bloku a neválela se na gauči, tak se nedivím, že tě přestala milovat a hledá lásku jinde. Otázkou je, jak si o její tloušťce mluvil, jakým tónem, v jakých situacích. To ovšem jako člověk, který tě nezná, neposoudí.
Dále si myslím, že dříve jsi ji měl prostě jistou. Říkal jsi si, že jí nikdo nebude chtít, když mám pár kil navíc apod. Teď, když se změnila, načerpala nové síly a vidí mnoho možností. Může nosit těsnější oblečení, ukazovat své boky, nosit výstřihy a nestydí se za to. Je krásná! Na základě toho ty máš strach, že ji ztratíš, žárlíš apod. a možná ti žárlivost přerůstá přes hlavu! Nějaké podezřívání je velmi nepříjemné, zvlášť pokud je bezdůvodné. Pak přijde ztráta lásky, což v tobě vyvolá opět pocit nevěry… netvrdím, zda tvá žena je věrná či ne, ale spíš bych to viděla na neúměrnou žárlivost, která vztah ničí.
Já osobně bych se nikdy nesnžila k tomu, abych svého partnera stopovala. Co bych pak dělala, kdybych zjistila nevěru? Co bych mu řekla?
A nezlob se na mě, ale pokud neuvidíš nějaký intimní kontakt, tak je ti tvé šmírování stejně naprd. Dovedu si představit, že bych s kamarádem do sauny zašla. Proč si spojuješ saunu s nevěrou? A myslíš, že by ti zahýbala tak, aby si toho všimli Tvoji známý?
Být tebou, sedím doma na zadku a přemýšlím, jak vztah dát dohromady. Jak vrátit ten esprit, lásku apod.