Vím, kde žena bude...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
15.11.11 09:21
smtny píše:
Včera to bylo úplně úžasný, nádherný večer, probral jsem se ženou co budeme všechno dělat, kdy budeme péct cukroví, kdy zajdeme do kina, plánujeme dovču na jarní prázdniny, dokonce jsem ji pozval na randíčko. Pokud to mohu napsat - milování bylo včera jedna velká vášeň, touha, bylo plné citu a emocí - nádhera. Jsem rozhodnut do sauny nejít! Žárlivost je strašnej prevít a může vše zničit. Jsem pěknej kretén co to skoro pokazil.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.11.11 09:23
MMartina1 píše:
etatinek píše:
smtny píše:
Včera to bylo úplně úžasný, nádherný večer, probral jsem se ženou co budeme všechno dělat, kdy budeme péct cukroví, kdy zajdeme do kina, plánujeme dovču na jarní prázdniny, dokonce jsem ji pozval na randíčko. Pokud to mohu napsat - milování bylo včera jedna velká vášeň, touha, bylo plné citu a emocí - nádhera. Jsem rozhodnut do sauny nejít! Žárlivost je strašnej prevít a může vše zničit. Jsem pěknej kretén co to skoro pokazil.
Hele a nenapadlo tě proč nechtěla kdysi chodit do sanuy, proč ji „nesnášela“?? Podle mě to co ti řekla byly jen výmluvy, osobně si myslím, že tam nechtěla chodit, protože se styděla za svoji postavu, určitě ji to nemohlo být příjemné, když byla tlustá a měla tam jít… No a teďka když je hubená, tak má sebevědomí a chuť tam jít, už ji nepřekáží „přebytečné tuky“ a může si tu sanu i masáž v klidu dovolit, už ji nic nebrání a to je podle mě jádro pudla, nevěru bych podle těch tvých příspěvků za tím zatim neviděl… :wink:
souhlas naprostý :palec:

Za mě také souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.11 09:43

Fíha, teď jsem jí psal smsku. „Byl to nádherný večer, myslím na tebe, pa milačku“ a odpověď? „Takových ještě bude, že je do konce života nespočítáš, pa večer tě kousnu do prdky :-)
Já se snad štěstím zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.11.11 10:40

nechci nikoho urazit…ale teda přijde mi trochu zvláštní, co zde píše chlap na foru pro maminy…jako psát tady Vaše intimnosti z smsek…i když jsi v podstatě „anonymní“ pod přezdívkou…mne by se to jako Tvé ženy asi dotklo a trochu mi to přijde i dětinské…omlouvám se za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 10:42
vegiska píše:
nechci nikoho urazit…ale teda přijde mi trochu zvláštní, co zde píše chlap na foru pro maminy…jako psát tady Vaše intimnosti z smsek…i když jsi v podstatě „anonymní“ pod přezdívkou…mne by se to jako Tvé ženy asi dotklo a trochu mi to přijde i dětinské…omlouvám se za názor

Jako taky máme doma to „své“ a nevěřím tomu, že si to mnažel nechává pro sebe, ale že by to řešil na internetu? To si taky dost nedovedu představit, ale … kdo ví. Nikdy neříkej nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.11.11 10:42

Mě to teda přijde celé nějaké zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
15.11.11 11:02

Ženský vy z toho naděláte… Tak je šťastnéj, tak mu to přejte, napsal to jen, aby se pochlubil/svěřil se svým štěstím a jak to „dopadlo“… A vy ho tu budete za to ještě sekýrovat… Zakladateli, užívéj si s manželkou nového štěstí a lásky a buď rád, že to tak dobře dopadlo… Já v tom nevěru nevidím, tak nežárli nemáš důvod, žena tě miluje, tak si to tím nepokaž… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20518
15.11.11 11:08
etatinek píše: Ženský vy z toho naděláte… Tak je šťastnéj, tak mu to přejte, napsal to jen, aby se pochlubil/svěřil se svým štěstím a jak to „dopadlo“… A vy ho tu budete za to ještě sekýrovat… Zakladateli, užívéj si s manželkou nového štěstí a lásky a buď rád, že to tak dobře dopadlo… Já v tom nevěru nevidím, tak nežárli nemáš důvod, žena tě miluje, tak si to tím nepokaž… :mavam:

Ještě že my tě tu máme … :oops: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.11.11 12:02
Nelliss píše:

No mě také je to jako telenovela, nebo román z červené knihovny :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.11.11 14:41
Nelliss píše:

souhlasim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
16.11.11 08:17
smtny píše:
Fíha, teď jsem jí psal smsku. „Byl to nádherný večer, myslím na tebe, pa milačku“ a odpověď? „Takových ještě bude, že je do konce života nespočítáš, pa večer tě kousnu do prdky :-)
Já se snad štěstím zblázním.

Jo a teď si představ, že by se dověděla o tom, co tady řešíš. Jak ji budeš smírovat v sauně apod. Hned jak by to zjistila, tak by tě poslala do pr..... Tak se laskavě vzpamatuj!!

• Citovat
  • Upravit
368
16.11.11 14:28

To jsem ráda, že to dobře dopadlo! :kytka: Gratulace! A hlavně moc nekotroluj 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
16.11.11 16:36

Souhlasím s e"ockom"… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie