Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
POtřebuji vědět zda je „normální“, že se nechce manžel se mnou po porodu milovat. Hladí mě atd. je ke mě milý, pozorný, ale sex zatím nic jsem těsně po šestinedělí…Prý je jen unavený. Ani před tím tedy moc náruživý nebyl, ale začíná mě to trápit a hloavou se mi honí různé myšlenky......nechci ho ztratit…Díky
Možná má jen strach, aby ti neublížil, dej mu čas.
Byl u porodu?
u porodu nebyl, tim to neni, spis proste je asi trochu asexualni, vzdy jsem ho tak trochu nutila ale ted je to na bodu mrazu uplne......jsem tak zoufala ze uz me napadlo jestli neni na chlapy a nami to maskuje, ale zadne dukazy jsem neobjevila ani v chovani......
Mně přijde v dnešní době blbost, že je chlap na chlapy a maskuje to tak , že se ožení a má dítě. Nežijeme před 20 lety. To nemůže být důvod. Jestli je manžel asexuální a vždycky byl je možné, ale otázka u mě by byla : byl asexuální jenom se mnou? Nebyla jsem pro něho nějaká náhražka, z jakéhokoliv důvodu? Přišel o svou lásku, nikdo ho nechtěl, tak se spokojil se mnou, lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše. O tomto bych přemýšlela já a podle toho pak hledala řešení, jak na něho. Pokud po tobě chlap toužil, dobýval tě, stál o tebe, jenom není zrovna v posteli drak, tak je to podle mě ta dobrá varianta, se kterou můžeš pracovat. Pokud by to byla, ta první varianta, tak se můžeš rozkrájet, ale šťastná nebudeš.
Ahoj, ja bych si s tím hlavu nelámala, zvlášť jestli byl i předtím méně náruživý. Je brzo- třeba se bojí, že takhle krátce po šestinedělí by tě to bolelo. Navíc unava z miminka, nového režimu, psychická. Netrápila bych se tím. Zkus třeba pomalu posouvat to hlazení na mazlení a třeba se postupně k sexu dostanete
ja myslim ze chlap muze mit i strach jak to „ustroji“ bude po pruchodu ditete vypadat
to se mi zda jako nejvic mozna varianta ![]()
no strach ze me to bude bolet bych respektovala kdybych sex nechtela ja ale ja si o to rikam a nic je fakt teda ze na nej nejak zvlast nenaleham treba se domluvime, ze vecer se pomilujem ale pak vecer nic reknem si dobrou, da mipusu pohladi a spime ![]()
Anonymní píše:
no strach ze me to bude bolet bych respektovala kdybych sex nechtela ja ale ja si o to rikam a nic je fakt teda ze na nej nejak zvlast nenaleham treba se domluvime, ze vecer se pomilujem ale pak vecer nic reknem si dobrou, da mipusu pohladi a spime
No a co takhle mu večer říct, ať ti to udělá, že na to máš strašnou chuť, hm?? ![]()