Na ples bez chlapa - šly byste?

Anonymní
13.11.11 22:29

Na ples bez chlapa-šly by jste?

Omlouvám se za anonym, ale nechci aby chlap věděl co se mi honí hlavou :mrgreen: Budeme mít tady ples a chlap mi hned řekl, že se mu nechce. Tak jsem to brala jako hotovou věc. Jenže teď mi kamarádka psala jestli půjdu. Ples to není žádný nóbl, je to maškarní, ale přeci jen… :nevim: Na jednu stranu bych jít chtěla, ale je mi blbé když mám partnera jít na ples singl :nevim: Rozhodněte za mě :kytka: :mrgreen: A jak je to vlastně podle etiky? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22084
13.11.11 22:33

Nevím, jak je to podle etikety, ale já bych se řídila tím, co od toho plesu očekávám.

Jestli to, že si zatančím, pak bych určitě bez chlapa, resp. bez (tanečního) partnera nešla. Protože je vysoká pravděpodobnost, že když půjdu s kamarádkou, z tancování moc nebude.

Kdybych se chtěla jenom povyrazit a pokecat si, tak bych s tím neměla problém a vyrazila s kamarádkou, s partou nebo s kýmkoli :lol:

Příspěvek upraven 13.11.11 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.11.11 22:33

Kdybych šla s partou, tak bych šla. Podle etikety nevím, ale jakápak nóbl etiketa (pokud chápu dobře) na vesnickém plese? Nic ve zlým. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.11.11 22:34

Švagrová takto chodí často,její manžel odmítá plesy i zábavy.Je jich holek víc,posedí,pokecají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
13.11.11 22:36

Šla bych. Chodím na ples běžně bez chlapa. Jdu na ples své střední škole a on jde na ples té své.. :mrgreen:
Ale vždycky se předem s někým domluvím a jdeme spolu :-)

EDIT: Teď koukám, že je to „maškarní bál“ :mrgreen: No tak na to bych chlapa nedostala, šla bych s kámoškou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.11.11 22:40

jasne, ze bych sla, vlastne tak chodim na jeden sportovni. Muj chlap nerad tancuje a jen by tam sedel a nudil se, tak jsme se domluvili, ze vyrazim sama s kamarady. Jeste je jim vdecny, ze se mnou tancuji :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
13.11.11 22:42

Tak zrovna tohle jsme řešili včera s kamarádkou, ona mi říká, abych šla s nima na ples, ona jde s partnerem… já svého tam nedostanu a sama jen s nima nepůjdu, takže budto přemluvím ještě kámošku a nebo brášku, coby partnera :mrgreen: :lol: bez chlapůů (svých) je lepší zábava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
13.11.11 22:45

Já chodím pravidelně na ples bez chlapa. Chodí nás banda holek s maximálně 1 až 2 chlapy. A to je to prosím ples organizovaný salesiány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
13.11.11 22:45

šla bych, pokud by mu to nevadilo :wink: S kamarádkou spíš pokecat, s bandou lidí pobavit se i tancem a tak … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.11.11 22:52

No jasne, jdine bez chlapa, poradne se vohaknout a uzit si to, sedela bych na baru, pila drahy vino, a nechavala se balit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
13.11.11 22:55

Šla bych, také tak chodím :palec: Užij si to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6926
13.11.11 23:02

He, a já bych nešla. :-) Zrovna na plese by mi bez toho mýho bobánka bylo smutno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.11.11 23:03

Taky jsem byla bez chlapa- s kamarádkou a jejím přítelem. Ani jsem nebyla kořen, spíš sem si zatancovala víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.11.11 23:47

je to maškarní, takže předpokládám, že se nebude tančit (jen) polka nebo valčík, takže to budou tanečky, kde se dá „řádit“ i v partě a tak není taneční partner potřeba…
takže bych šla :palec:
na klasický bál asi ne, vadilo by mi sedět půl noci na baru sama, protože většina lidí na takové akce chodí v párech a tím pádem bych si asi moc nezatrsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.11.11 00:16

No pokud je to jen maškarní a budeš tam s kamarádkou nebo jako banda (to znamená, že nebudeš někomu dělat „kazišuka“), šla bych hned.
Etiketa se myslím na maškarní bály moc nevztahuje, ale pokud jdeš na ples, kde se budou tancovat společenské tance, tak prý jedině s partnerem (ať už tanečním nebo životním- nebo obojí dohromady :mrgreen: )
Ježiš jak já se těším na leden :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria