Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myslím, pokud to opravdu chceš takto, tak mu nic říkat nemusíš…
Lasicka píše:
A nemůžeš toho dotyčného prostě jen svést?
Ono je to nekdy lepsi, nez kolem toho chodit jako kolem horke kase a pochybuji, ze by s tim nektery chlap souhlasil.
Kazdy by se totiz bal toho, ze po nem budes chtit penize. ![]()
Lasicka píše:
A nemůžeš toho dotyčného prostě jen svést?
Taky bych na to šla tudy. A co ty víš, třeba přeskočí jiskra - a budeš mít k miminku i manžela a taťku. Požádat někoho, ab mi udělal dítě a pak se vypařil - to mi nepřijde jako dobrý nápad, tím spíš, že se s ním budeš asi i dál občas pracovně stýkat…
No, taky bych to udělala buď tajně s tím, že teda fakt nikdy po něm nemůžeš nic chtít, protože to by byl pěknej podraz. Vy se nějak při sexu chráníte? Že by to bylo nápadné, kdyby ses chtěla nechat tajně oplodnit?
No každopádně kdyby to tajně nešlo nebo bys nechtěla, tak bych si s nima o tom normálně z očí do očí popovídala. Podle mě by to možná některým chlapům udělalo radost, že můžou šířit své geny a nic je to nebude stát
Chápu, že je to choulostivý téma, ale při lahvi dobrýho vína se ti určitě rozváže jazyk a půjde o tom mluvit.
dyt to jsou chlapi..jak uslysi dite tak zdrhaji…kdyz slysi sex tak se muzou pretrhnout
kdyz nechces otce ale jen spermie..tak si proste zasoulozte beze slov ![]()
Nejsem odcuzovatelka,ale nechceš si radši najít přítele který by byl právoplatný otec dítěte?Dítě má právo na otce.Třeba pro jednoho rozhodneš,udělá ti dítě,a pak ho pošleš k vodě?Nevím jestli je to dobré řešení.Tak ať se rozhodneš správně.
Tak mě by trochu vadilo, že je znáš jen pracovně a to hlavně kvůli nějakým dědičným chorobám a jiným neduhům, které nejsou na první pohled vidět..ale jinak souhlasím, že klidně můžeš dělat, že máš zájem o sex a prostě si uplést románek..
svádění by asi nebylo moc fér vuči tomu chlapovi. to je vážně lepší ho poprosit jestli by nechtěl být dárcem spermatu:):)
ale jak na to přesně to nevim. určitě nejdříve navázat nákej kontakt. a ne to na něj hned vybalit:)
Lizbeth píše:
klidně můžeš dělat, že máš zájem o sex a prostě si uplést románek..
Spíš Románka, ne?
![]()
Jinak já nevím - ale na výrobu dítěte je občas potřeba víc, než 1× nechráněný sex… No přijde mi to zbytečně složitý a překombinovaný, asi bych to zkusila naférovku: Hele Franto, chci dítě, ale chlapa ne. Co ty na to?
Tak nevim,jak mu to rict,s tim neporadim,ale zase jak pises,ze by otec nebyl uveden v RL,tak to neznamena z Tvoji strany zadnou zaruku.Udat otce ditete muzes kdykoliv a podat soud,pak by musel otec platit,takze pokud tohle vedi,nebo se nekde informuji,muze to ztroskotat na tomhle.Dalsi problem u kazdeho muze byt moralni.No aby se toho vseho nelekli
a myslim si,ze to tak i bude.Spis bych jim nic nerikala,kdyz uz teda a proste svedla no a doufala,ze to brzy vyjde.
mikitaa píše:
dyt to jsou chlapi..jak uslysi dite tak zdrhaji…kdyz slysi sex tak se muzou pretrhnoutkdyz nechces otce ale jen spermie..tak si proste zasoulozte beze slov
,pravda.
Ahoj zakladatelko,
pokud chceš jen to dítě a ne otce dítěte se vším všudy,
tak raději nic neříkej.
Ale nemám osobní zkušenost ![]()
Držím pěsti ať ti to dobře dopadne ![]()
Ahoj, prosím ,můžete mi poradit? Rada, o jakou žádám, je nestandardní, proto prosím její odsuzovatelky, aby nepřispívaly svými radami.
Mám už určitý věk, tzn. nad třicet let a přála bych si mít dítě. Bohužel jsem nenarazila na partnera, o kterém bych mohla říct, že to bude otec mých dětí, vím však o dvou mužích, kteří jsou mi sympatičtí, avšak nepřicházím s nima denně do kontaktu. Myslím, že jeden je bez vztahu a druhý taky. Nemůžu se mezi nima rozhodnout. Chtěla bych se zeptat, jak jim mám říct, že bych si přála s ním mít dítě? Tedy, až se rozhodnu s kterým. Nechci, aby byl uveden v RL jako otec,dítě chci vychovávat sama. Mám to dotyčnému napsat, nebo říct do očí? Nevím, jestli bych se neztrapnila. Chci mu říct, že nechci, aby byl uveden jako otec a že dítě budu vychovávat sama, nikdo to nebude vědět, že by byl otcem dítěte. Známe se z občasného pracovního kontaktu. Jsou to ale fajn, příjemní ,spolehliví kluci. Díky moc. Ještě jednou prosím, aby odsuzovatelky nepsaly.