Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy,
jen jsem se chtěla svěřit, že jsem teď poslední týdny úplně na pěst. Chvíli milius, během dvou minut nasrič… Taky to tak máte? A víte z čeho? Já úplně cejtím změnu počasí, hormonů… Muž už z toho každopádně roste
Jak proti tomu bojujete? Asi důležitá informace, že si nejsme úplně jistí, jestli dorazí teta Irma nebo ne…
Tak to nejsi sama,manžel by ti povykládal
je neděle a on chudák dostává pěkně zabrat už od rána.
No ale tady je vidět, jak jsem vymletá
Prej manžel. Začínám řešit přípravy na svatbu a už z něho mám manžela. A přitom nás čeká ještě dlouho dlouho do zpečetění. Ale už aby to bylo. Nejradši bych jen podepsala papír a byla jeho ženou
![]()
příznaky pms a ranného těhotenství bývají bohužel velmi obdobné, pokud se člověk snaží o mimino, je schopen na sobě vypozorovat prakticky cokoliv.
Nicméně já jsem protivná a těhotná rozhodně nejsem ![]()
Ha, na PMS bych úplně zapomněla, půl roku se mi vyhejbal. Mrška jedna… Ach jo, lituju svýho chlapa..
já taky a v těhu to bylo ještě horší.A to mám doma naprostýho pohodáře,kterej nemá absolutně žádnej problém,za to já jich mám milion za den
,taky už ho to ale pěkně štve,což se mu vůbec nedivím.Hlavně já mám dobrou náladu a během pěti minut jsem na facku
.Je to děs.
Já jsem zase začala užívat třezalku a je to lepší. Ale jsem každej den v práci (opravdu každej), kde je mou povinností bejt empatická, a tak aspoň doma očekávám, že bude někdo převelice soucítit se mnou…
ahoj, hlasim, ze to mam taky, nekdy se divim, ze se mnou pritel jeste je
v tehotenstvi to teda bylo mnohem horsi, ale i to sestinedeli si uzivame se vsim vsudy ![]()
Tak holky šestinedělky, vy jste z obliga, s váma to může mlátit z rohu do rohu a nikdo nemůže říct ani fň, ale já už se na hormony moc vymlouvat nemůžu, mám po ms a naopak bych měla být supermilá a prdlačku ![]()
Já taky! já taky!
Navíc první a třetí trimestr úplně na zabití, šestinedělí naopak milius a už zase to začlo (a na menzes to teda fakt nevypadá) … chuďa muž ![]()
kryndy píše:
Ahoj ženy,
jen jsem se chtěla svěřit, že jsem teď poslední týdny úplně na pěst. Chvíli milius, během dvou minut nasrič… Taky to tak máte? A víte z čeho? Já úplně cejtím změnu počasí, hormonů… Muž už z toho každopádně roste![]()
Jak proti tomu bojujete? Asi důležitá informace, že si nejsme úplně jistí, jestli dorazí teta Irma nebo ne…
Ahoj,
to já jsem taky náladová… ![]()
Když jsem nebyla těhule, tak můj musel překousnout premenstruační syndrom.To už jsem ho naučila, že prostě týden před jsem byla hrozná a on kolem mě chodil co nejvíc po „špičkách“.A ještě byl tak hodný(za což ho miluju
), že se o mě staral, když jsem to dostala-protože ty bolesti byly příšerný a nic na ně nezabíralo.. ![]()
Teď,co jsem těhu, tak 1. trimestr v pohodě, ale co jsem v 2.trimestru tak už ty nálady přicházejí
.Jak říkal můj, jak zmizela nevolnost a zvracení, tak přišly nálady..
![]()
Ha, tak mě škodolibě potěšilo, že v tom nejsem sama
Přítel si už na PMS odvykl a rád. Protože když jsem před rokem a půl vysadila antikoncepci, tak jsem měla PMS tři tejdny, menzes jeden tejden a klid trval taky jen tejden. Pořád nechápu, že neutek
Ale tak je to můj Bajaja, když zvládne několikahlavou saň, v kterou se vždycky proměnim ![]()