Jsem náladová

349
13.11.11 09:42

Jsem náladová

Ahoj ženy,
jen jsem se chtěla svěřit, že jsem teď poslední týdny úplně na pěst. Chvíli milius, během dvou minut nasrič… Taky to tak máte? A víte z čeho? Já úplně cejtím změnu počasí, hormonů… Muž už z toho každopádně roste :-D :-D Jak proti tomu bojujete? Asi důležitá informace, že si nejsme úplně jistí, jestli dorazí teta Irma nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
13.11.11 10:06

Tak to nejsi sama,manžel by ti povykládal :-D je neděle a on chudák dostává pěkně zabrat už od rána.

• Citovat
  • Upravit
349
13.11.11 10:16

To já jsem naštěstí v práci a manžel sbírá síly na večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
13.11.11 10:21

No ale tady je vidět, jak jsem vymletá :lol: :lol: Prej manžel. Začínám řešit přípravy na svatbu a už z něho mám manžela. A přitom nás čeká ještě dlouho dlouho do zpečetění. Ale už aby to bylo. Nejradši bych jen podepsala papír a byla jeho ženou :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.11.11 10:26

příznaky pms a ranného těhotenství bývají bohužel velmi obdobné, pokud se člověk snaží o mimino, je schopen na sobě vypozorovat prakticky cokoliv.
Nicméně já jsem protivná a těhotná rozhodně nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
13.11.11 10:39

Ha, na PMS bych úplně zapomněla, půl roku se mi vyhejbal. Mrška jedna… Ach jo, lituju svýho chlapa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.11.11 10:59

já taky a v těhu to bylo ještě horší.A to mám doma naprostýho pohodáře,kterej nemá absolutně žádnej problém,za to já jich mám milion za den :mrgreen: ,taky už ho to ale pěkně štve,což se mu vůbec nedivím.Hlavně já mám dobrou náladu a během pěti minut jsem na facku :roll: .Je to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
13.11.11 11:44

Já jsem zase začala užívat třezalku a je to lepší. Ale jsem každej den v práci (opravdu každej), kde je mou povinností bejt empatická, a tak aspoň doma očekávám, že bude někdo převelice soucítit se mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
13.11.11 13:39

ahoj, hlasim, ze to mam taky, nekdy se divim, ze se mnou pritel jeste je :mrgreen: :mrgreen: v tehotenstvi to teda bylo mnohem horsi, ale i to sestinedeli si uzivame se vsim vsudy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.11.11 17:20

Tak holky šestinedělky, vy jste z obliga, s váma to může mlátit z rohu do rohu a nikdo nemůže říct ani fň, ale já už se na hormony moc vymlouvat nemůžu, mám po ms a naopak bych měla být supermilá a prdlačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
13.11.11 19:07

Já taky! já taky!

Navíc první a třetí trimestr úplně na zabití, šestinedělí naopak milius a už zase to začlo (a na menzes to teda fakt nevypadá) … chuďa muž :roll:

• Citovat
  • Upravit
8265
13.11.11 22:13
kryndy píše:
Ahoj ženy,
jen jsem se chtěla svěřit, že jsem teď poslední týdny úplně na pěst. Chvíli milius, během dvou minut nasrič… Taky to tak máte? A víte z čeho? Já úplně cejtím změnu počasí, hormonů… Muž už z toho každopádně roste :-D :-D Jak proti tomu bojujete? Asi důležitá informace, že si nejsme úplně jistí, jestli dorazí teta Irma nebo ne…

Ahoj,
to já jsem taky náladová… :oops:
Když jsem nebyla těhule, tak můj musel překousnout premenstruační syndrom.To už jsem ho naučila, že prostě týden před jsem byla hrozná a on kolem mě chodil co nejvíc po „špičkách“.A ještě byl tak hodný(za což ho miluju :srdce: ), že se o mě staral, když jsem to dostala-protože ty bolesti byly příšerný a nic na ně nezabíralo.. :zed:
Teď,co jsem těhu, tak 1. trimestr v pohodě, ale co jsem v 2.trimestru tak už ty nálady přicházejí :cry: .Jak říkal můj, jak zmizela nevolnost a zvracení, tak přišly nálady.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
14.11.11 11:03

Ha, tak mě škodolibě potěšilo, že v tom nejsem sama :-D Přítel si už na PMS odvykl a rád. Protože když jsem před rokem a půl vysadila antikoncepci, tak jsem měla PMS tři tejdny, menzes jeden tejden a klid trval taky jen tejden. Pořád nechápu, že neutek :-D :-D Ale tak je to můj Bajaja, když zvládne několikahlavou saň, v kterou se vždycky proměnim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí