Manžel se mi zamiloval

3526
11.11.11 19:59

Manžel se mi zamiloval

Ahoj.
Byla jsem ještě před měsícem šťastně vdaná. A to 12 let. Máme dvě úžasné děti 9 a 11 roků. Manžel je na nich dost citově závislý. Ale přišla láska. Můj manžel se ale zhruba před měsícem zamiloval do mé 25 ti leté kamarádky. A je pryč. Má strašně špatné svědomí vůči nám, ale nemůže za to. Takhle šťastný prý v životě nebyl. Já ale vím, že byl. Jak dál ? Miluju ho. Po týdnu se vrátil, ale láska je silnější než on. Zase šel. Vrátí se ? Chybí mi. Jak dlouho trvá chlapům, než zapojí rozum ? Milé dámy poraďte mi. Konejším plačící děti a noci probrečím do polštáře. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
11.11.11 20:03

Je mi to líto,ale jak za to nemůže????může,kdo jinej?ale bohužel se to stává,lásce neporučíš :nevim: .Nikdo ti asi neporadí nebo řekne,že se vrátí.To bohužel nikdo neví.Drž se :hug: :hug: .Ted před vánocema je to fakt dobrý :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.11.11 20:07

dondena

Myslím, že ho nová „láska“ za chvíli omrzí. Kolik je tobě a jemu? Jestli se můžu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
11.11.11 20:08

S tvoji kamaradkou ješťě k tomu??

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
11.11.11 20:10

No jinak taky myslím že ho to omrzí.. :-/ Přeci jen jste spolu byli nějakej ten rok.. Jakej jste meli vztah?? Píšeš že je závisly na detech :-/ Třeba mu budou chybet a ty taky .)

• Citovat
  • Upravit
cher
11.11.11 20:11

Je mi to moc líto :-( , nevím, proč někdy někomu přeskočí a zdravý rozum jde stranou :nevim: Pokud chceš o něj bojovat, tak v chytrých knihách se píše- nevyčítat, nedělat scény, prvotní zamilovanost do pár týdnů přejde a třeba pozná, jak hloupě se nechal unést a vrátí se…ale je to určitě velmi těžké..přeji mnoho sil :srdce: A „kamarádka“ by taky zasloužila palicí po hlavě :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.11 20:13

No. to máš blbý. Pevné nervy a čekej. Třeba mu to dojde. U nás naštěstí happy end byl.

• Citovat
  • Upravit
31744
11.11.11 20:19

Kamarádka byla trochu potvora ne? 8-o
A jak už tu zmínila Kamikaa,jak za to nemůže?On se s ní začal scházet a tím se přece zamiloval.Je mi to tak líto,kvůli tobě,kvůli dětem.
Ty si musíš v první řadě dát horizont,do kdy jsi ochotná čekat a ani o den déle.Varianta,že se vrátí tu je,ale začni spíš počítat s horší variantou.To znamená naučit se žít bez něj.Možná navštiv nějakého psychologa,vypovídej se.Dětem se snaž to vysvětlit v klidu,ať tě nevidí plakat,nenadávej na manžela před nimi-prostě je do toho nezatahujte.
Víš já neuznávám soužití jen kvůli dětem a pokud se bude někdy chtít vrátit,tak ať máš jistotu,že je to kvůli tobě,že tě miluje a už ti nikdy neublíží.
A pokud se opravdu vrátí,tak si v sobě ujasni,jestli jsi ochotná mu to odpustit.
Přeji šťastný konec,i kdyby se třeba nevrátil,tak na tebe třeba někde čeká ještě větší štěstí,i když to asi slyšet nechceš.
Držím palečky a posílám spousty síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
11.11.11 20:28

Ahoj. Je mi 35 a manželovi 36 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
11.11.11 20:32
sikinka16 píše:
No jinak taky myslím že ho to omrzí.. :-/ Přeci jen jste spolu byli nějakej ten rok.. Jakej jste meli vztah?? Píšeš že je závisly na detech :-/ Třeba mu budou chybet a ty taky .)

Měli jsme velice dobrý vztah. Ale ten se letos otřepal v základech. Skončila jsem s těžkou depresí na psychyatrii. A on se s tím nedokázal vyrovnat. Z manželky, která zvládla levou zadní práci, rodinu se stala vyděšená ženská, která potřebovala podržet. Už jsem se nesmála jako dřív. A ta moje kamarádka je stále vysmátá. Stále perfektně nalíčená, nevaří, uklízí ji rodiče a velice ráda se baví. A já ? Utahaná ženská ( už dávno v pohodě ), která řeší svačiny a domácí úkoly. Klasický manželský stereotyp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
11.11.11 20:34

Kdy a zda vůbec se vrátí, Ti nikdo nepoví… Ale říká se že to chce tak půl roku, než opadne první zamilovanost.
Spíš teď mysli na sebe, běž ke kadeřnici, kup si něco na sebe, starej se o sebe. Vím, že to nejde, ale pomůže to a hlavně on to bude vidět, všimne si toho a třeba mu to začne vrtat hlavou … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
11.11.11 20:35

Zkus tedy v tomhle čase najít zase sama sebe.Měl být oporou a vykašlal se na tebe,to taky něco značí.To jak řeší krizové situace,zda se o něj můžeš opřít.No budeš to mít vážně těžké :think:
Každopádně on je zvyklý na full servis,jsem zvědavá,kdy mu začne vadit,že ho nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
11.11.11 20:40

než zapojí rozum? obávám se, že rozum nezapojí nikdy. Hlavně když bude vidět, že má doma stále dveře otevřené. Kamarádka by už pro mě nebyla kamarádka, manželovi bych oznámila, že tedy fajn, když chce tak ať jde, ale ať nepočítá, že budu všechno táhnout finančně sama - a řekla bych mu svoje požadavky. Co kamarádka? Je dětná? Jestli ne, třeba se jí víkendy strávené s tvými dětmi rychle znechutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
11.11.11 20:41

Včera jsem musela do školy. Syn ( 9 ) se sesypal a brečel učitelce v náručí. Doma dělá silného chlapa. Místo aby brečel, tak na mě křičí, že s tátou bylo všechno lepší. Už mi docházejí síly. Jediný pozitivum je to, že se konečně začal věnovat dětem. Bere si je k sobě ( bydlí o 100 m od nás ), dělá s nima úkoly, hraje s nima hry a prý na ně před tetou ani nekřičí. A taky si je chce vzít zítra na noc, abych si mohla vyrazit.Děcka jsou z toho v šoku, ale jsou moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
11.11.11 20:41

nezoufej osobně nevěřím, že ho tahle vysmátá, za nic nenesoucí odpovědnost ženská, brzy přestane bavit. Co si budeme namlouvat chlapy jsou potvůrky, které potřebují být opečovávány , no ten můj aspoň jo, ikdyž dělá že ne a tahle tvoje kámoška na to rozhodně nebude stavěná. a hlavně ty máš dva obrovské trumfy :-) , takže myslím, že stačí jen trošku posečkat no vím, že se mi to mluví ale přeju pevné nervy a vyddrž on se vrátí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí