Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
13.11.11 14:06

Vůbec tě odsuzovat nikdo nebude.On opravdu ten sex na jednu,dvě noci není o hlavě,o citech.Jde jen o to vypnout a odreagovat se.Jde jen o tělesné potřeby.Samozřejmě,že tím nepřestaneš milovat svého muže-to trvá hodně dlouho,než se z toho dostaneš.Já říkám,že dostat se z dlouhodobého vztahu a to už ať on opustí tebe,nebo ty jeho,trvá 2-3 roky 8-o Mám to vyzkoušené a to nejen u sebe,ale i u cizích.
Užívej si život plnými doušky a nenech se do ničeho nutit.Možná by nebylo od věci,kdyby se manžel dozvěděl,že nežiješ jako jeptiška :wink: Je to trochu dětinské,ale vyvolat v něm pocit žárlivost,by se mě osobně líbilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.11.11 14:19
makynah píše:
je to mrcha !!!!!!!!!!nemám chladnou hlavu. Zase jsem brečela do polštáře. Ale děti to nesmí odskákat. Nemůžu na ni před nima nadávat. Mají tam tátu. Řekla jsem jí, ať se mi vyhýbá, nebo ji dám přes hubu. Ale Adélce nakoupila moc pěkný oblečení. Taky dobře. Já musím počítat každou korunu.

To je mi líto, ale jo, je dobře na té špatné situaci vidět aspoň něco dobrého. Drž se :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5911
13.11.11 14:30

makynah: ty nepotřebuješ radit.. děti miluješ, záleží ti na nich víc jak spoustě jiných matek, které do sporu děti tahají a ubližují jim. situace je to s prominutím na hovno, ale zvládáš to skvěle. :hug:
fakt jim šupni děti, pořádně se vyfikni a vytáhni ven kamarádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
13.11.11 16:30
makynah píše:
sikinka16 píše:
No jinak taky myslím že ho to omrzí.. :-/ Přeci jen jste spolu byli nějakej ten rok.. Jakej jste meli vztah?? Píšeš že je závisly na detech :-/ Třeba mu budou chybet a ty taky .)
Měli jsme velice dobrý vztah. Ale ten se letos otřepal v základech. Skončila jsem s těžkou depresí na psychyatrii. A on se s tím nedokázal vyrovnat. Z manželky, která zvládla levou zadní práci, rodinu se stala vyděšená ženská, která potřebovala podržet. Už jsem se nesmála jako dřív. A ta moje kamarádka je stále vysmátá. Stále perfektně nalíčená, nevaří, uklízí ji rodiče a velice ráda se baví. A já ? Utahaná ženská ( už dávno v pohodě ), která řeší svačiny a domácí úkoly. Klasický manželský stereotyp.

to znam. A narovinu (ackoliv je to tvrde) Ti rikam, nech ho jit. Je mi lito Tvych deti, ale s tim nic neudelate.

Ja byla v stejne situaci pred 2-ma lety, sice s prvnim brichem (nasim Pepuskou), ale i tak to bylo hrozne, kdyz mi tehdy manzel oznamil, ze se do ni zamiloval.

Sice s „nami“ tehdy zustal, ale skoro presne rok na to jsme se vazne rozesli a rozvedli, protoze to neslo dal (lhal mi, stykal se s ni i tak, nebyl vubec doma a vubec to byl ocistec). Nepreji Ti neco takoveho zazit.

Ale treba je Tvuj manzel jiny pripad. Ale ja uz v dobre konce neverim (v techto pripadech).

Ale ja nasla 2 mesice potom, co jsme se definitivne rozesli (a on odesel za ni) super chlapa, s kterym jsem doted a hrozne stastna. miluje me i „naseho“ syna, Pepino mu rika tati a jsme fakt stastna a spokojena rodina.

Ale nevim, co bych delala, kdyby byl Pepino vetsi.

Moc doufam, ze u vas se to vyvine jinak a posilam hodne sily do budoucna. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
161
13.11.11 17:02

makynah: moc ti držím palce, já mám doma „jen“ nevěru, ale zatím nás neopustil…i když s tím tak trochu počítám. Přála bych ti moc, aby sis našla chlapa který si tě zaslouží, ne slabocha který ti lže a podvádí tě. Jsi ve složité situaci, ale jsou horší věci, mysli hlavně na to, že máš krásné a zdravé děti, ty tě neopustí. Drž se, budu na tebe moc myslet!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
13.11.11 17:21

Jak jsem Vám psala, ten můj poslední rok a půl stál zato. A pořád jsem čekala, že se to už konečně otočí. A nakonec toto…
Nevím jaký je můj manžel. Není schopný podívat se mi ani do očí…Dneska vysadil děti před domem a ujel. Jako když se mu za patama práší. A viděla jsem jak si v autě zapaluje cigáro. Nekouřil. Ale co je pryč, tak zase začal. Škoda, že to všechno je jen o špatným svědomí a ne o tom, že mě má rád.
Ale zvládnu to. Už mám naplánovaný celý týden. Nebudu mít čas zase bulet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
13.11.11 18:16

makynah: to je super plán :palec: pořádně se zabavit :wink: víš, jak tak nad tím přemýšlím.. on sice ten rok musel být dost tvrdý, ale zaslouží si tě vůbec když to po tolika letech neustál? Možná že kdyby ti byl větší oporou, nemuselo k tomu dojít ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
13.11.11 18:22

makynah
Tak já odchod manžela za jinou zažila taky, v únoru to budou 2 roky a ještě jsem se s tím nevyrovnala pořád mám nenávist v srdci k němu i k jeho nové přítelkyni a úpřímně tě obdivuji, že jsi děti k ní zavedla to já teda nemůžu pořád snést že se s ní děti stýkají, vím že už je to dost dlouho a měla bych být vyrovnanější ale nejde mi to :oops: A jinak já po jeho odchodu jsem byla 2 měsíce totálně odrovnaná a tak 14 dní jsme fungovala jen ze setrvačnosti a v jednom kuse bulela bohužel u toho byly i děcka takže si to všechno odtrpěly se mnou :oops: seš dobrá jak to zvládáš :hug: a teda to noční dobrodružství bych taky brala jaksi na něco takového nemám odvahu ale moc mi to chybí, tak myslím , že jsi na dobré cestě jen to bude dýl trvat než to všechno přebolí :hug: :hug:
jO a toho mýho bych zpátky nechtěla
Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
13.11.11 18:34

A chtěl se někdy vrátit ? čím to bylo, že se jen tak zamiloval ?
Hádali jste se ? A kolik bylo dětem ?
Já jsem zatím čerstvá a dala bych nevím co za to, aby se třeba za půl roku vrátil. Ale je zamilovaný až slepě.

nanak píše:
makynah
Tak já odchod manžela za jinou zažila taky, v únoru to budou 2 roky a ještě jsem se s tím nevyrovnala pořád mám nenávist v srdci k němu i k jeho nové přítelkyni a úpřímně tě obdivuji, že jsi děti k ní zavedla to já teda nemůžu pořád snést že se s ní děti stýkají, vím že už je to dost dlouho a měla bych být vyrovnanější ale nejde mi to :oops: A jinak já po jeho odchodu jsem byla 2 měsíce totálně odrovnaná a tak 14 dní jsme fungovala jen ze setrvačnosti a v jednom kuse bulela bohužel u toho byly i děcka takže si to všechno odtrpěly se mnou :oops: seš dobrá jak to zvládáš :hug: a teda to noční dobrodružství bych taky brala jaksi na něco takového nemám odvahu ale moc mi to chybí, tak myslím , že jsi na dobré cestě jen to bude dýl trvat než to všechno přebolí :hug: :hug:
Drž se :kytka:
nanak píše:
makynah
Drž se :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.11.11 18:37

A tebe by to neuráželo,že se prostě jedný nasytí a vrátí se k tobě?A když už to takhle jednou udělal,že se to nebude opakovat?Jsi totiž v nejlepších letech,tak já jen,aby sis ty léta nenechala vzít. :think:
Nejsi žádný hadr,hlavně se neponížit tím,že bys ho hned s otevřenou náručí přivítala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
13.11.11 18:37
Ali88 píše:
saracenka píše:
nebreč ,pro děti je to jen nový zážitek ty to vezmi jako relax a moc ti přeji ,abysis to krásně užila ..tyhle nové tety jsou hodné jen na začátku,až jí přestane ta role bavit,tak i děti pochopí..Je mi jasné ,že ti to přišlo líto ,ale zatni zuby a jdi se pobavit a vypnout ..
sorry ale :lol: fakt klasika :palec: nenapadlo tě, že ani pro ní to není lehký, a že je na ty děti třeba opravdu hodná a nejen proto, že je to nějaká super nová hra? 8-o :zed: [/citace
Ali88 píše:
saracenka píše:
nebreč ,pro děti je to jen nový zážitek ty to vezmi jako relax a moc ti přeji ,abysis to krásně užila ..tyhle nové tety jsou hodné jen na začátku,až jí přestane ta role bavit,tak i děti pochopí..Je mi jasné ,že ti to přišlo líto ,ale zatni zuby a jdi se pobavit a vypnout ..
sorry ale :lol: fakt klasika :palec: nenapadlo tě, že ani pro ní to není lehký, a že je na ty děti třeba opravdu hodná a nejen proto, že je to nějaká super nová hra? 8-o :zed:

a mám snad kamarádce tleskat, že odloudila chlapa od rodiny?At mi nikdo neříká ,že bude mít ty děti ráda jako vlastní máma a kor ,kdyby pak měla vlastní děti ..a jestli je to i pro ní nové ..hm a co ,chtěla to tak ,má to tak ..tady je hlavní ,aby se z toho dostala zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
saracenka
13.11.11 18:50

ali mě by bylo děsně fajn na duši strkat děti ženskej ,která je sice hodná,ale totálně mi rozbila rodinu..at mě nikdo nevykládá ,že ted když bude s ní a prachy půjdou ze společnýho,že jí to nebude časem vadit ..povíme si za pár měsíců ,jestli je ještě tak strašně hodná :pankac: ..

• Citovat
  • Upravit
48576
13.11.11 18:54

zakladatelko ale píšeš že už to neklape déle.Proč udržovat takovej vztah?Měla by si sebe více vážit.Já bych takového chlapa zpátky teda nechtěla a pokud tě nemiluje tak je na druhou stranu fajn že je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.11.11 18:54

No já bych je tam asi nevedla,ale donutila bych jí,aby přišla ona sama pro ně.A nechala bych jí strašně dlouho čekat za dveřma :wink: Ale to třeba někdy příště

saracenka píše:
ali mě by bylo děsně fajn na duši strkat děti ženskej ,která je sice hodná,ale totálně mi rozbila rodinu..at mě nikdo nevykládá ,že ted když bude s ní a prachy půjdou ze společnýho,že jí to nebude časem vadit ..povíme si za pár měsíců ,jestli je ještě tak strašně hodná :pankac: ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.11.11 18:56

No neklapalo jim to,jen díky tomu,že byla nemocná a trpěla depresema.A ten její no coment to neunesl a místo opory jí srazil ještě víc na dno :cert:
Taky bych ho nechala

Kamča.dalmatinka píše:
zakladatelko ale píšeš že už to neklape déle.Proč udržovat takovej vztah?Měla by si sebe více vážit.Já bych takového chlapa zpátky teda nechtěla a pokud tě nemiluje tak je na druhou stranu fajn že je pryč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí