Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
achjo to je mi líto ![]()
hlavně tedy k vůli dětem…
držím palce, aby se vzpamatoval, a dělal jakože se nic takového nestalo.
a zapoměl.
maky jednou tam přibude i spící chlap ,kterej si tě bude vážit ..dej tomu čas a zatim si vychutnávej ty dětičky a štěně
Teď mi volal. Je bez peněz ale silně nad věcí. Zase jsem se roztřepala. To jsem byla opravdu tak hrozná manželka ? ![]()
makynah píše:
Teď mi volal. Je bez peněz ale silně nad věcí. Zase jsem se roztřepala. To jsem byla opravdu tak hrozná manželka ?
a co chce po tobě??jako že nemá na alimenty?no ono to nějakej čas trvá než si v nové rodině najede na ten systém kdo co bude platit
makynah píše:
Teď mi volal. Je bez peněz ale silně nad věcí. Zase jsem se roztřepala. To jsem byla opravdu tak hrozná manželka ?
Nevím jestli je moudré mu sebrat celou výplatu, nebo jak to tam vlastně máte, chtělo by se to rozumně domluvit jste přece dospělí lidé a oškubávat chlapa o všechno, i když si to nechá líbit… No nevím, já bych na to asi neměl povahu, domluvte se na alimentech a zbytek peněz mu nech, jsou jeho, tak ať tě pořád s něma neotravuje… ![]()
Ne. my jsme domluvení. Já ho neoškubávám. " nechal " mi byt a sním i celou hypotéku. Na penězích na děti jsme se domluvili. Ale ten jeho "výlet " tam a zpět nás stál dost peněz. Utratil všechno co měl na měsíc a pak se vrátil. Dopadlo to dle očekávání. nezaplatila jsem nájem a inkaso. Tak mi chce půlku dát zpětně. A nechal si auto. eď má mít celoroční prohlídku - to taky něco stojí a na autu je taky úvěr.
Já na tom nejsem o nic líp. Ale všechno jsme po dobrým projednali. Neoškubávám ho.
evidentně máte oba zájem se domluvit ,to je to hlavní a to ,že dětem necpete něco zlého do hlavy ,to je taky moc dobré ..ono by se to nakonec obrátilo proti tobě ..Instiktivně jednáš moc dobře a jsi velice silná ,jen to musíš vydržet a vydrápat se z toho..Kdyby těch peněz a dluhů nebylo žilo by se o moc lépe ..sakryš ten vám to zavařil oběma a určitě nejsi a nebyla zlá manželka
Ahoj holky.
Za jak dlouho to přebolí ? myslela jsem, že už nemám co brečet, ale jsem překvapená, jak to ze mě pořád „valí“.
Manžel se teď zrovna vzorně stará o děti. Jsou pořád ještě nemocní. Dneska tak byl už od šesti, protože dcera strávila celou noc na záchodě a já musela ráno do práce.
Pozvala jsem ho na štědrý den. Napsal mi, že moc rád přijde, pokud si to nerozmyslím. Posíláme si emaily - obecné. Řešíme vánoce, dárky pro děti a finance. Mám pocit, že tolik jsme si nikdy nepsali. Ale smaozřejmě jde jen o to, bay to děti měli co nejjednodušší. O nic víc. Je pravda, že když je s ní, tak nepíše. Když je sám, tak ano. Je na mě strašně hodnej a ohleduplnej. Jako nikdy. Ale to je jen špatný svědomí.Chybí mi.I jsem přestala chodit do obyváku. Pořád ho tam vidím ležet na gauči. Jinak, jak říkali děti si vaří sám a u tety pořád uklízí. Teta mu za ty tři týdny vařila už dvakrát. Ale je moc zamilovanej.
Už aby bylo po vánocích. ![]()
Já si myslím, že se vrátí. Moc ti to přeju, aby se chtěl vrátit a ty aby ses mohla rozhodnout, jestli ho zpátky chceš..Drž se ![]()
sieta.m píše:
Já si myslím, že se vrátí. Moc ti to přeju, aby se chtěl vrátit a ty aby ses mohla rozhodnout, jestli ho zpátky chceš..Drž se
zamilování není všechno ,musí klapat i to kolem..denně přibývá nových diskuzí o zjištěných nevěrách,bohužel víc jak polovina holek čeká miminko ,to je panečku hnus a situace na
a nikdo nemůže 100% říct ,že jemu se to stát nemůže ..To mi přijde ještě horší být těhu ,hormony, beznaděj ..Ty jsi tak strašně statečná,fakt tě obdivuju jak to zvládáš,kvůli dětem ..on to musí vidět taky
Asi není co obdivovat. prostě musím.Děti miluju nadevše. Ale doufám, že časem pochopí o co přišel.
makynah píše:
Asi není co obdivovat. prostě musím.Děti miluju nadevše. Ale doufám, že časem pochopí o co přišel.
to se mýlíš ,je co obdivovat ,já bych třeba už byla na AD ![]()
Ale já jsem. Ale už od února a silnější nepotřebuji. ( Zatím ) ![]()