Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem důvěřivá. Ale opravdu ho znám. Je hrozně najivní. Je to velice hezkej chlap a velmi důvěřivej. A typická váha. Neví. Potřebuje, aby všechno někdo rozhodl za něj. A tentokrát jsem to rozhodla za něj já. (zase ).To, že se už jednou vrátil, za něj rozhodlo okolí. Proto si myslím, že pokud ho milenka nevyhodí, nebude mít odvahu odejít, i když třeba nebude šťastnej. Pokud láska k dětem nebude silnější než on.
A pokud jde o ten sex. Prošli jsme hromadou přípravků a pomůcek proti předčasné ejakuaci. Ty dvě minuty nebyl fór. A opravdu to nebylo, aby to měl rychle za sebou. Stejně chcci, aby se vrátil.
achjo markétko zlatá,je vidět v každém slově co napíšeš jak moc ho miluješ ,proto je to tak smutné číst a hlavně to jak ho omlouváš ..je moc škoda ,že si tvé velké lásky neváží tak jak bysis zasloužila.Jsem zvědavá jak dlouho bude baštit rohlíky a nosit slípánky ![]()
A co se stane,když dotyčná,která se vzdala kariéry otěhotní?A já bych tomu i věřila,pak už ani ty děti nebudou ten tahoun zpátky ![]()
Je to trouba,to bez debat…
Třeba jsou opravdu zamilovaní,tak jako byl tenkrát do Markétky,tak se zabouchl teď.Třeba ho právě baví ta novost,ta jinost.Každý vztah dospěje do fáze kdy bilancujeme,ale může to být až za dlouho.Já třeba do svého bývalého byla totál zamilovaná i s těma růžovýma brýlema 6let.A ne jak se říká,že zamilovanost je tak rok až dva.Až po těch šesti letech to začalo být tak nějak normální,už jsem začala vidět jeho chyby,ale mě ty chyby nevadily…
Třeba jí taky vadit nebudou.Ale zakladatelka jí zná lépe-jaká je jako člověk?Mluvila s ní od té doby a zeptala se jí proč???
etatinek píše:mari1912 píše:No o to dřív se vrátí zpátky, páč pozná jaká ve skutečnosti je, a ona jaký je on… Je hezké, když vy ženy hledáte „zkušené, zajištěné partnery“, kteří se mnohdy poznají tak, že mají vysoké postavení, či jsou šťastně ženatí a vzorně se starají o rodinu, ale ti chlapi většinou nejsou tak dokonalí, jak si je představujete…
Jsi velmi důvěřivá a nevím jestli je to dobréKaždopádně jsi silná ženská.Bohužel je taky pravdou,že se říká bojovat a nevehnat dotyčného do náruče té druhé a to tím,že jsi ho za ní poslala si vlastně udělala.Neumím si představit nikoho,kdo by jen z sms dokázal posoudit,že někoho miluje natolik,že mu stojí za to,rozbít váš dosavadní život.Ano,zamiluješ se,to už jsem taky zažila,ale opustit,kvůli něčemu takovému rodinu?Já nevím,ale ty mu věříš,že s ní spal jednou než odešel-co když ti to říká,aby ti neublížil víc,než je nutné?Mimochodem,jak vlastně víš,kolikrát vydrží mít s ní sex?Myslím,že jsi něco takového psala někde na začátku téhle debaty
Ta holka bude ještě hodně litovat a ten chlap ještě víc, to je ale jen můj skromnéj odhad…
Zatím prý nemůže. Má problémy se štítnou žlázou. Tak nejdřív za deset měsíců to může zkoušet.
Jinak jaká je ? Děcko. Ale pokud bude hodně milovat, tak se jim to může povést. Pro ni kromě kariéry by znamenalo se vzdát vináren a kamarádů. A místo parfémů, tahat nákupy. Ale opravdu jsou zamilovaní.
A můžu říct, že jsem do svého manžela byla zamilovaná taky dost dlouho. Vzdala jsem se kamarádů, tahala nákupy a denně vařila. Až po šesti letech, když jsem se vrátila do práce po mateřské jsem zjistila, že to jde i jinak. Já jsem byla taky najivní. Vždycky jsem si myslela, že nevěra z jeho strany nehrozí. Byl vždycky příliš spjatej se svým gaučem, mojí kuchyní a dětma. Hóóóóóóódně jsem se spletla. ![]()
makynah píše:
Zatím prý nemůže. Má problémy se štítnou žlázou. Tak nejdřív za deset měsíců to může zkoušet.
Jinak jaká je ? Děcko. Ale pokud bude hodně milovat, tak se jim to může povést. Pro ni kromě kariéry by znamenalo se vzdát vináren a kamarádů. A místo parfémů, tahat nákupy. Ale opravdu jsou zamilovaní.
A můžu říct, že jsem do svého manžela byla zamilovaná taky dost dlouho. Vzdala jsem se kamarádů, tahala nákupy a denně vařila. Až po šesti letech, když jsem se vrátila do práce po mateřské jsem zjistila, že to jde i jinak. Já jsem byla taky najivní. Vždycky jsem si myslela, že nevěra z jeho strany nehrozí. Byl vždycky příliš spjatej se svým gaučem, mojí kuchyní a dětma. Hóóóóóóódně jsem se spletla.
Cože?? To jako, že už spolu plánují děti?? Já snad blbě vidím, rychle k očnímu semnou!! ![]()
Manžel ne. Ten má v hlavě guláš. Ale jeho přítelkyně honem utíkala na testy, jestli už může…Volala mi to její sestra s velkým potěšením.
Jinak teď jsem s manželem mluvila. Típl mi to, abych ušetřila za telefon. Měl smutnej hlas a ptal se jak jsme se měli, já jsem se ptala jak on…prý normál ( dost smutně ). Ale když jsem mu říkala o dětech tak se smutně smál. Ale příští víkend je chce mít u nich. Zase mi ten jeho hlas rozbušil srdce. Ale byla jsem v poho ![]()
Ona ví jak ho k sobě připoutat.Jak dojde na snažení tak se s ním rozluč nadobro ![]()
makynah píše:
Manžel ne. Ten má v hlavě guláš. Ale jeho přítelkyně honem utíkala na testy, jestli už může…Volala mi to její sestra s velkým potěšením.
Jinak teď jsem s manželem mluvila. Típl mi to, abych ušetřila za telefon. Měl smutnej hlas a ptal se jak jsme se měli, já jsem se ptala jak on…prý normál ( dost smutně ). Ale když jsem mu říkala o dětech tak se smutně smál. Ale příští víkend je chce mít u nich. Zase mi ten jeho hlas rozbušil srdce. Ale byla jsem v poho
Možná by nezaškodilo mu ty klíče od baráku nechat a přikoupit pořádnou kopu kondomů, to „jen pro jistotu“…
![]()
Etatínku přemýšlím co si tím chtěl říci,nějak mi to nedává smysl
.Co tím chtěla básník říci
Je hezké, když vy ženy hledáte „zkušené, zajištěné partnery“, kteří se mnohdy poznají tak, že mají vysoké postavení, či jsou šťastně ženatí a vzorně se starají o rodinu, ale ti chlapi většinou nejsou tak dokonalí, jak si je představujete ?????
To znamená že žena si má hledat nezkušené,nezajištěné,blbce aby nebyla zklamaná?????
Rozluč?! Já už přece nemám co ztratit. maximálně nižší alimenty. Když se budeme dělit ještě o jedno.
MMj. Můžu Vás pobavit ? Už asi 14 dní si píšu s jedním " zajíčkem ". Skvěle se bavím a skvěle si po emailech rozumíme. A dneska jsem zjistila, že bydlí 5 minut od nás. A má psa. Zítra jdeme venčit. A těším se. ![]()
Novej super kamarád se vždycky hodí.
Ale stejně chci chlapa zpět !!!!!!!!! ![]()
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi? ![]()
zakladatelko psala si jak vám to neklapalo dlouho,jak jste si neměli ani co říci.Ber to tak že se prostě zamiloval,třeba našel tu pravou a s tebou nebyl štastnej.je to smutné ale i tobě otevřel dveře najít si partnera s kterým si budeš rozumět.Stále nechápu proč se s ním stále bavíš
.Alimenty,kdy vyzvedneš děti,kdy je vrátíš to je asi jediná komunikace co bych s ním vedla.Mě přijde že ho tak trochu drásáš tím že má pak výčitky,ale tímhle stejně nedokážeš vyvolat nic víc než lítost
Kamča.dalmatinka píše:
Etatínku přemýšlím co si tím chtěl říci,nějak mi to nedává smysl.Co tím chtěla básník říci
Je hezké, když vy ženy hledáte „zkušené, zajištěné partnery“, kteří se mnohdy poznají tak, že mají vysoké postavení, či jsou šťastně ženatí a vzorně se starají o rodinu, ale ti chlapi většinou nejsou tak dokonalí, jak si je představujete ?????To znamená že žena si má hledat nezkušené,nezajištěné,blbce aby nebyla zklamaná?????
No spíš to, že o ty zajištěné chlapy ženy mnohdy bojují, chcou je a jdou přes mrtvoly, tzn. že jedna ženská ukradne manžela druhé a vůbec ji nevadí, že třeba čekají mimčo, nebo mají malé děti, ale myslí, tak nějak jen na sebe a na tu svoji „potřebu“ mít skvělýho chlapa, pro SVOJE děti…
![]()
No o to dřív se vrátí zpátky, páč pozná jaká ve skutečnosti je, a ona jaký je on… Je hezké, když vy ženy hledáte „zkušené, zajištěné partnery“, kteří se mnohdy poznají tak, že mají vysoké postavení, či jsou šťastně ženatí a vzorně se starají o rodinu, ale ti chlapi většinou nejsou tak dokonalí, jak si je představujete…
Ta holka bude ještě hodně litovat a ten chlap ještě víc, to je ale jen můj skromnéj odhad…