Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
20.11.11 19:15
evish píše:
Je zajímavé, že je zde snad stovky debat na téma: „opustil mě chlap v těhotenství, když máme malé mimčo, pár měsíců po svatbě…je mi nevěrný, podvádí mě s mou nejlepší kamarádkou…“, ale skoro žádná debata na téma: „manželka je mi nevěrná, opustila mě půl roku po svatbě, miluji jí a chci jí zpátky, co mám dělat…“. Skoro vždycky ztroskotá vztah na tom, že je nevěrný chlap, odejde za mladší a ženská je z toho zoufalá a dlouho jí trvá, než se z toho alespoň trochu dostane. Někdy si připadám, jako bychom byly nějaké podřadné bytosti, zatímco chlapi si s námi dělají co chtějí, neustále nám ubližují, věší nám bulíky na nos a my se kvůli nim celý život jen trápíme, protože pořád někoho milujeme a pořád nám někdo ubližuje. Teď možná trochu nadsahuji, ale zakladatelce moc, moc přeji, aby se z toho všeho co nejdříve dostala a hlavně našla sílu a dostatek sebevědomí říct si: „Odešel. Možná se vrátí, možná ne. Nevadí. Život jde dál.“

No jak bych to řekl… Muži nemají moc potřebu o tom psát, natož veřejně, nebo „se z toho vypovídat“… A zvláště je asi nenajdeš na ženském foru žeano, i když i tady takové náznaky jsou a pár diskusí tu už proběhlo… Ale osobně si myslím, že si obě pohlaví nemají co vyčítat, nemluvě o tom, že s kým jsou ti nevěrní manželé nevěrní?? Hm?? Jo, hlavní díl viny padá na ně, ale když vám vaše kamarádka odloudí manžela… Co na to říct… Jen snad, je to také žena jako vy, nebo snad ne?? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 19:16
mari1912 píše:
Možná je to tím,že tenhle server je spíše pro ženy(až na malé vyjímky,viď Etatínku).A taky,že chlapi se takhle nevypisují jako my,ale nevěra je i z té druhé strany.Můj bývalí manžel se oženil znova,s mladou holkou,byla fajn,znala jsem jí.A ani ne půl roku po svatbě od něj odešla.Ale pochybuji,že by on sedl na net a chtěl se radit,jak má postupovat dál.To je naše výsada :think:
:palec: :potlesk: Jo přesně, moje řeč a naprostéj souhlas… :mrgreen: :-P
  • Citovat
  • Upravit
3526
20.11.11 19:22

Původně jsem si dala do googlu - manžel se zamiloval. Ani nevím proč, chtěla jsem znát nějaké jiné příběhy. A navedlo mě to sem. A jelikož jsem tam tohle téma nenašla, tak jsem zkusmo napsala.
A moc mě to baví. Vykecat se rozhodně potřebuju a je to určitě lepší než brečet do polštáře. A taky je přece jen lepší vykecávat se anonymně, než svým trápením pořád dokola otravovat kamarády. Stejně žádná rada není - jenom čas.
A názory jiných jsou velice zajímavý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.11.11 19:22
Kamča.dalmatinka píše:jsi snad ženská,máš hrdost,tak když chceš bojovat tak ženskejma zbraněma a né takle.Tímhle fakt nic nedocílíš.On ví že u tebe má vždy otevřené dveře a tohle chlapa nemuže nikdy pohltit ,to není lovná kořist a tohle je nebaví

Souhlasím s Kamčou, jako ve většině vztahových diskuzí :mrgreen:

A ještě chci dodat, že „ta pravá“ stejně jako „ten pravý“ neexistuje. Lidi se k sobě hodí míň nebo víc, ale dlouhodobý vztah vyžaduje práci, diskuzi a kompromisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 19:23

No to si myslím,jak si občas řekneš co to tady kecáme za bludy,když tě vlastně neznáme :wink:

makynah píše:
Původně jsem si dala do googlu - manžel se zamiloval. Ani nevím proč, chtěla jsem znát nějaké jiné příběhy. A navedlo mě to sem. A jelikož jsem tam tohle téma nenašla, tak jsem zkusmo napsala.
A moc mě to baví. Vykecat se rozhodně potřebuju a je to určitě lepší než brečet do polštáře. A taky je přece jen lepší vykecávat se anonymně, než svým trápením pořád dokola otravovat kamarády. Stejně žádná rada není - jenom čas.
A názory jiných jsou velice zajímavý. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
20.11.11 19:25

Já mám ze svého okolí pocit, že ve většině případů jsou nevěrní chlapi a kvůli nim vztahy končí. Pravda ale je, že taky musí mít s kým být nevěrní, ovšem to je mi záhada s kým to :nevim: . Ale spíše mi připadá, že ženské se více hroutí, brečí, prožívají to, když vztah končí a manžel od nich odchází. Oni berou vztahy hodně citově. Když to chlap se někde opije, sbalí nějakou kočku u baru, vyspí se s ní a na svou bývalou a na roky strávené s ní si většinou ani nevzpomene. Tedy až do chvíle, než se dozví, že jeho bývalá si našla nového přítele… :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 19:27
evish píše:
Já mám ze svého okolí pocit, že ve většině případů jsou nevěrní chlapi a kvůli nim vztahy končí. Pravda ale je, že taky musí mít s kým být nevěrní, ovšem to je mi záhada s kým to :nevim: . Ale spíše mi připadá, že ženské se více hroutí, brečí, prožívají to, když vztah končí a manžel od nich odchází. Oni berou vztahy hodně citově. Když to chlap se někde opije, sbalí nějakou kočku u baru, vyspí se s ní a na svou bývalou a na roky strávené s ní si většinou ani nevzpomene. Tedy až do chvíle, než se dozví, že jeho bývalá si našla nového přítele… :-D .
8-o :lol:
  • Citovat
  • Upravit
48576
20.11.11 19:32
mari1912 píše:
A četla jsi vůbec celou debatu?Protože tohle už tu MArkétka psala,že děti do toho nezatahuje.A pokud jí uvidí plakat-no copak je stroj?Je to člověk z masa a kostí a s emocema.A je smutná.A pokud to už děti uvidí a zeptají se jí-jo,stýská se jí po jejich tátovi.Děti jsou sice děti,ale nejsou blbé přece
Kamča.dalmatinka píše:
Nojo je ublížená,ale trochu mám pocit že to odnáší i ty děti,že je tak trochu očkuje aby tatínek měl pocit smutku,ale nejvíc to odnesou děti a já tohle psychické vydírání a mučení nesnášim.Takle přesně to praktikoval muj bejvalej.jsi snad ženská,máš hrdost,tak když chceš bojovat tak ženskejma zbraněma a né takle.Tímhle fakt nic nedocílíš.On ví že u tebe má vždy otevřené dveře a tohle chlapa nemuže nikdy pohltit ,to není lovná kořist a tohle je nebaví

ano čtu a taky to neříkám že je to uplně takle,ale určitou lítost prostě vyvolává at v chlapovi schválně tim že přišel svim spusobem o děti,že je neuvidí tak často a děti zase třeba i neschválně tim že celou situaci pobrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.11 19:36
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
mari1912 píše:
Takže malej,tlustej,holohlavej,šedý oči a holky když tě vidí utíkají :mrgreen:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
saracenka píše:
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi? :lol:
myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou? :lol: :mrgreen: .A co blondatý,tlustý nebo oškliví.Abych věděla teda kde vybírat :mrgreen:

Kamčo, ale ty sis přece už dávno vybrala, takže co třeba ti „plešatí“… :mrgreen: :-P

PS: Na tý fotce ti to děsně sekne… :mavam: :oops:
počkej,muj chlap je vlasáč,jen ostříhanej :mrgreen:,když jsme spolu začli měl vlasy jak americká star dlouhé černé do culíku,tak jestli něco vypadlo prej díky mě :lol:
Jo jo a já jsem vysokéj, svalnatéj hezoun s vypracovanou postavou, černý, hustý, kudrnatý vlasy, modrý oči a ženský mi padaj k nohám, jen co mě zahlídnou… :mrgreen: :-P
8-o Kamča ti poslala moji fotku?? 8-o KAMILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! :pocitac:
moc mě nese- nebo pošlu.Už sem měla i finanční nabídky za tu abych tě odhalila,ale každej nabízel málo
:lol: Tak vydrž a snad cena ještě poroste… No a časem ji můžeš střelit za pořádnéj balík… :oops: Hele, jakpak jsem teďka ohodnocenéj, co?? :jazyk:

nakonec se to vyšplhalo na 200 a na to se skládalo pul emimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 19:37

Jen ať mu to je líto-to já jsem větší mrcha v tomhle stojím za zakladatelkou.A myslím,že Markétka ani nemusela nic moc dělat-tatínek odešel a děti se logicky ptají,chodí jinam,vidí,že máma je smutná.Neumím si představit,že by se některá z nás dokázala dlouhodobě přetvařovat a dělat jak jsem happy 8-o
Prostě ať už si o tom myslíš cokoliv,tak ty děti do toho hlavně zatáhl on,tím,že odešel.A pokud jsi začila opačnou situaci-no jo,jde o to jak to u tebe bylo.Tady je to takhle a já zakladatelce fandím,aby z tohohle vyšla v pohodě a s jiným lepším partnerem :wink:

Kamča.dalmatinka píše:
mari1912 píše:
A četla jsi vůbec celou debatu?Protože tohle už tu MArkétka psala,že děti do toho nezatahuje.A pokud jí uvidí plakat-no copak je stroj?Je to člověk z masa a kostí a s emocema.A je smutná.A pokud to už děti uvidí a zeptají se jí-jo,stýská se jí po jejich tátovi.Děti jsou sice děti,ale nejsou blbé přece
Kamča.dalmatinka píše:
Nojo je ublížená,ale trochu mám pocit že to odnáší i ty děti,že je tak trochu očkuje aby tatínek měl pocit smutku,ale nejvíc to odnesou děti a já tohle psychické vydírání a mučení nesnášim.Takle přesně to praktikoval muj bejvalej.jsi snad ženská,máš hrdost,tak když chceš bojovat tak ženskejma zbraněma a né takle.Tímhle fakt nic nedocílíš.On ví že u tebe má vždy otevřené dveře a tohle chlapa nemuže nikdy pohltit ,to není lovná kořist a tohle je nebaví
ano čtu a taky to neříkám že je to uplně takle,ale určitou lítost prostě vyvolává at v chlapovi schválně tim že přišel svim spusobem o děti,že je neuvidí tak často a děti zase třeba i neschválně tim že celou situaci pobrala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.11 19:40
evish píše:
Já mám ze svého okolí pocit, že ve většině případů jsou nevěrní chlapi a kvůli nim vztahy končí. Pravda ale je, že taky musí mít s kým být nevěrní, ovšem to je mi záhada s kým to :nevim: . Ale spíše mi připadá, že ženské se více hroutí, brečí, prožívají to, když vztah končí a manžel od nich odchází. Oni berou vztahy hodně citově. Když to chlap se někde opije, sbalí nějakou kočku u baru, vyspí se s ní a na svou bývalou a na roky strávené s ní si většinou ani nevzpomene. Tedy až do chvíle, než se dozví, že jeho bývalá si našla nového přítele… :-D .

Přesně tak a já tohle nechápu.Asi budu chlap,ale když se mnou chlap nechce bejt,dobře mu tak,at není.Najdu někoho kdo mi bude zadek líbat za to aby se mnou byl :jazyk: člověk by měl mít hrdost,klidně bejt namyšlenej a hlavně umět cenit sám sebe.Je to sice smutný,ale život jde dál.Děti o tátu nepřišli což je fajn a je jen na vás jak to uděláte aby změnu pocítili co nejméně a na tobě jak tvuj život povedeš.Jestli bude tvuj cíl dostat ho zpátky,ukázat mu jak kvuli němu trpíš(zkazit si život bojem zbytečnym),nebo si najdeš někoho kdo ti ten zadek bude líbat a tvuj se pak poklepe do hlavy že byl blbej a ty budeš štastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.11 19:43

mari ale to každej,ale zatímco já fandím tomu aby byla štastná ona i děti tak ty tomu aby on byl co nejvíc potrestanej.Nevíš jak to ale vše bylo.Sama zakladatelka napsala neměla sem si s ním ani co říci už před tím.Představ si že chodíš domu třeba k někomu s kym ti není dobře a přece kvuli dětem nebudeš trpět celej život.Je vidět že je mu to líto,ale nikdo by zase neměl obětovat štěstí druhého nad to své..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
20.11.11 19:44

Já jsem taky pro, aby si to chlapec všechno uvědomil a bylo mu to sakra líto. Zase na druhou stranu…člověk nemůže toho druhého mermomocí držet na řetězu. Zamiloval se, to se bohužel stává. Ono se to mohlo klidně stát i zakladatelce a tohle dilema mohla řešit ona sama. Zase na druhou stranu alespoň volá, stará se o děti, chce je mít u sebe. Ale bylo by od něj alespoň fér říct zakladatelce: „Je mi to moc líto. Vím, že jsem tě zklamal a zkomplikoval ti život. Uvědomuji si to a mrzí mě to. Ale nemůžu si pomoci, táhne mě to k ní.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
20.11.11 19:46

Víš Kamčo. Já se v tom zatím plácám.
A hodně.
Celý mi to pořádně ještě nedochází.
Jsem v tom zatracený nováček !
A nikomu z Vás to nepřeju někdy řešit. I když spousta z Vás to už poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.11 19:51
makynah píše:
Víš Kamčo. Já se v tom zatím plácám.
A hodně.
Celý mi to pořádně ještě nedochází.
Jsem v tom zatracený nováček !
A nikomu z Vás to nepřeju někdy řešit. I když spousta z Vás to už poznala.

já taky souhlasim že máš vlastně štěstí že se o děti stará,spoustu chlapu se zamiluje a na děti se vys--- proto že nová žena si to nepřeje.
Potřebuješ čas,ale pořád si říkej že si pěkná žena,máš jiné možnosti a přece svuj život nezničíš a nepropadneš depresím kvuli jednomu chlapovi.Vždyt jich po světě běhá :dance:
Třeba najdeš deset lepších a ještě budeš koukat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria